Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtulus534

AĞUSTOS 2014 CELBİNE TABİ
    EMRE KURTULUŞ
    YAŞ 23
    ELEKTRİK MÜHENDİSİ
    UZUN DÖNEM HAYIR
    KOMANDO HAYIR....
    BOY 1.74
    KİLO 86

UMARIM İSTEDİĞİM GİBİ SONUÇLANIR..

NO OLUR BUNUN SONUNDA .. YORUM BEKLİORUM

bu bilgileri kendinize goremi yaziyorsunuz yoksa size kagitmi verdiler subeden?
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Kardeş ağustos ayında gidecek arkadaşlar olarak bi liste hazırlıyolar kendi aramızda, bu bilgileri listeye yazıyolar sadece
    25 temmuzda açıklandığında listedeki arkadaş çıkan yerleri ekleyince, aynı yere giden arkadaşlar birbirleriyle irtibata geçebilir en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladim.
    bende uzun donemlerden ayri olarak kisalara kagitmi veriyorlar diye dusundum eksikmi bsavurdum telasina kapildim bi anda.
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim :) sadece kendi içimizde bi liste oluşturmak :)

• Askerlik anılarını anlatanlardan baygınlık geçirirdim, ben daha gitmeden başladım. Her gün rüyamda askere gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc_lord

Merhabalar,

Bende geçtiğimiz sene yazın bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum, sonrasında da Ekim ayında askerlik şubeye giderek tecil yaptırmıştım. İş arama sürecinde istediğim doğrultuda ilerleyebilmek konusunda inatçı çıkınca süreç umduğumdan daha farklı oldu diyebilirim. Son günlerde aklıma giren askere gidip aradan çıkarma düşüncesi ağır basmaya başladı. Ağustos'ta döneminde gidebilmek için tecil bozdurup dilekçe vermeyi düşünüyorum. Sizlere danışmak istediğim bir nokta var: Nisan hatta Mart ayından beri iş için görüştüğüm birkaç yer var. Görüşmelerden sonra teklif sürecine yaklaştım eğer olumlu olursa başlayabilmeyi de çok istiyorum. Daha fazla vakit kaybetmemek adına Ağustos için tecil bozdurup erken sevk dilekçemi versem eğer bu arada iş teklifi alırsam tekrar gidip tecil yaptırabiliyor muyum? Telefonla askerlik şubeyi arayıp sorduğumda kadın Ağustos'a kadar bakaya kalmadan yaptırabilirsiniz dedi. MSB'nin sitesinden aşağıdaki maddeyi de paylaştım ancak emin olmak için sizlere sormak istedim. Hani daha önceden benzer şeyi yapanlar oldu mu diye. Birde sevkine kadar ertelemesini yaptırmayanlar ve sevk öncesi hazırlık işlemlerine katılmayanlar diyor ya bu Haziran ayının sonuna mı denk düşüyor?

quote:

http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/33_Erken_Sevk_Islemleri.htm
    Ertelemesi iptal edilerek erken sevki uygun görülenlerden celbe katılmayanların erteleme şartları devam ediyorsa tekrar ilgili makama müracaat ederek ertelemelerini yeniden yaptırmaları gerekir. Grup numarasına göre sevkine kadar tekrar ertelemesini yaptırmayan ve grubuna göre sevke tabi olduğu celbin sevk öncesi hazırlık işlemleri dönemine katılmayanlar hakkında bakaya işlemi yapılır.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Bugun subede tecilimi bozdurup ağustos celbi icin basvurumu yaptim. Oradaki memurun dedigine gore 25 temmuza kadar gene tecil edebilirmisiz. Birde gidilecek yerler 15 temmuzda belli oluyormus bu yarihten sonra 25ine kadar tecil icin basvurusan tecil suresi bitince 15inde cikan yere gidiyormusuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ycan_yontem

quote:

Orijinalden alıntı: orc_lord

Merhabalar,

Bende geçtiğimiz sene yazın bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum, sonrasında da Ekim ayında askerlik şubeye giderek tecil yaptırmıştım. İş arama sürecinde istediğim doğrultuda ilerleyebilmek konusunda inatçı çıkınca süreç umduğumdan daha farklı oldu diyebilirim. Son günlerde aklıma giren askere gidip aradan çıkarma düşüncesi ağır basmaya başladı. Ağustos'ta döneminde gidebilmek için tecil bozdurup dilekçe vermeyi düşünüyorum. Sizlere danışmak istediğim bir nokta var: Nisan hatta Mart ayından beri iş için görüştüğüm birkaç yer var. Görüşmelerden sonra teklif sürecine yaklaştım eğer olumlu olursa başlayabilmeyi de çok istiyorum. Daha fazla vakit kaybetmemek adına Ağustos için tecil bozdurup erken sevk dilekçemi versem eğer bu arada iş teklifi alırsam tekrar gidip tecil yaptırabiliyor muyum? Telefonla askerlik şubeyi arayıp sorduğumda kadın Ağustos'a kadar bakaya kalmadan yaptırabilirsiniz dedi. MSB'nin sitesinden aşağıdaki maddeyi de paylaştım ancak emin olmak için sizlere sormak istedim. Hani daha önceden benzer şeyi yapanlar oldu mu diye. Birde sevkine kadar ertelemesini yaptırmayanlar ve sevk öncesi hazırlık işlemlerine katılmayanlar diyor ya bu Haziran ayının sonuna mı denk düşüyor?

quote:

http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/33_Erken_Sevk_Islemleri.htm
    Ertelemesi iptal edilerek erken sevki uygun görülenlerden celbe katılmayanların erteleme şartları devam ediyorsa tekrar ilgili makama müracaat ederek ertelemelerini yeniden yaptırmaları gerekir. Grup numarasına göre sevkine kadar tekrar ertelemesini yaptırmayan ve grubuna göre sevke tabi olduğu celbin sevk öncesi hazırlık işlemleri dönemine katılmayanlar hakkında bakaya işlemi yapılır.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Bugun subede tecilimi bozdurup ağustos celbi icin basvurumu yaptim. Oradaki memurun dedigine gore 25 temmuza kadar gene tecil edebilirmisiz. Birde gidilecek yerler 15 temmuzda belli oluyormus bu yarihten sonra 25ine kadar tecil icin basvurusan tecil suresi bitince 15inde cikan yere gidiyormusuz.

15 değil abi, 25 Temmuz'da belli oluyor sınıflandırma ve yerler.

• ycan_yontem Y kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkür ederim, kafam bu konuda epeyi karışıktı. O halde bende hemen gidip tecili bozayım artık Temmuz'a kadarda iş durumuna göre hareket ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

Askerlik anılarını anlatanlardan baygınlık geçirirdim, ben daha gitmeden başladım. Her gün rüyamda askere gidiyorum

Kardeş aynısı bendede var gitmeye 3 ay falan var şimdiden heyecan fena :D

• buongiorno kullanıcısına yanıt
    15inde belli olup 25inde açıklanıyor dedi şubedeki memur.
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Botu mesele haline getirenler rahatına düşkün adamlardır.tamamen abartıdır.araziye çıktığında dayanıklı olması lazımki problem olmasın.o yüzden ilk giyildiginde çok serttir.zamanla ayağınız öyle bir alışırki çıkarıp sivilde giydiğiniz botlarınızı giydiğinizde kuş tüyü gibi hafif gelir.ben de denedim tabanlık silikon tarzı şeyler.koyunca ayağım çok rahatsız olmuştu.yds nin yumuşak tabanlı botları vardı,biz komutan botu derdik.asteğmen olunca bir çok kişi aldı.ben almadım.çünkü hiç de rahatsız olmadım.askeriyenin verdiği botları 20 yıllık uzman çavuşlar astsubaylar bile giyiyor.ben 1 sene giymişim ne ki?giderken de uzman çavuşun birine bıraktım.tek derdiniz bu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: faraday21

Botu mesele haline getirenler rahatına düşkün adamlardır.tamamen abartıdır.araziye çıktığında dayanıklı olması lazımki problem olmasın.o yüzden ilk giyildiginde çok serttir.zamanla ayağınız öyle bir alışırki çıkarıp sivilde giydiğiniz botlarınızı giydiğinizde kuş tüyü gibi hafif gelir.ben de denedim tabanlık silikon tarzı şeyler.koyunca ayağım çok rahatsız olmuştu.yds nin yumuşak tabanlı botları vardı,biz komutan botu derdik.asteğmen olunca bir çok kişi aldı.ben almadım.çünkü hiç de rahatsız olmadım.askeriyenin verdiği botları 20 yıllık uzman çavuşlar astsubaylar bile giyiyor.ben 1 sene giymişim ne ki?giderken de uzman çavuşun birine bıraktım.tek derdiniz bu olsun

Aynen kardeş, zaten yeni alınan coğu ayakkabı bile ilk giyişte ayağını vuruyo insanın, en fazla 1 hafta 10 gün sıkıntısı olur

• Ben de bugün tecili bozdurdum ağustos dönemi için,gidecek tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Kafama bi şey takıldı yalnız klasik soruları cevapladıktan sonra bir de transkript istedi görevli ancak yanıma almadığımı söyledim,diplomamın arkasında yazmasına rağmen kadın ''0'' olarak girdi 4'lü sistemde okudum ayrıca.Bu durumda uzun dönem çıkma şansım olur mu ya da transkriptle gitsem düzeltirler mi tekrar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • ekleyelim arkadaslar. Ayni yerlere dusersek birbrimize destek oluruz

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MQtlA7aGtLlYFtajLFpIe7HF1h-BWL2qstYv7K9bs-I/edit?pli=1#gid=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YILDIRIMK -- 12 Mayıs 2014; 21:34:09 >
  • arkadaslar listeyi kendi kafaniza gore duzeltmeyin.

kendi bilgilerinizi yazin yeter. diger arkadaslarin bilgileri ve siralamalari ile ugrasmayin.

• WitchKing W kullanıcısına yanıt
    1-30 haziran arasında transkriptini getirmelisin,nolur nolmaz belki bakaya durumu filan olur
  • asker olacak arkadaşlara hayırlı teskereler inş :)

darısı bize inş :)
  • aciklandiktan sonra ne kadar vaktimiz var?
    ilk grup olarak cikarsak eger agustos ortasinami denk geliyor teslim olma tarihi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

aciklandiktan sonra ne kadar vaktimiz var?
    ilk grup olarak cikarsak eger agustos ortasinami denk geliyor teslim olma tarihi?

İlk grup kısa dönem çıkarsa Ağustos 11-15 arası, uzun dönem çıkarsa açıklandıktan 2 gün sonra teslim oluyor birliğine.
  • isten ayrilmak icin cok kisa bir sure var o zaman
    silus yada baska bir belge'de vermiyorlar erkenden mecburen aciklanana kadar bekleyecegiz artik.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.