Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E-devlete girip durum belgesi seçeniğinin üzerinde fare ile durunca bir açıklama çıkıyor. "Bu seçeneği sadece askerlikle ilişiği kalmayan ya da terhis olanlar kullanabilir" diye.
    Dolayısıyla biz sorgulama yapamıyoruz. Bildiğim kadarıyla böyle.
  • swordfish666 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. orda celp dönemi var ya oraya girince bu celp dönemine dahil değilsiniz diyo o kafamı karıştırdı benim . siz baktınız mı oraya ?
    yedek subay sevk öncesi hazırlık kısmına tıkladığımda bu celp döneminde sevke tabi değilsiniz dyo hocam.
  • kcr68 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam baktım. Bende de aynısı oluyor. Sanırım henüz işlemediler. Muhtemelen 30 Haziran sonrası görürüz diye düşünüyorum. Sevk Hazılık işlemleri bitince yani.
    Elindeki belgede sınıflandırma tarihi 25.07.2014 yazıyorsa dert edecek birşey yok. Ağustosta gidiyorsun inş.
    anladım hocam çok teşekkür ederim :) dediğiniz gibi bilgiler işlenmemiş daha evet 25.07 sınıflandırma tarihi.kısmetse inşallah ağustosta. ydk subay komando istedim ama bakalım çıkar mı ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcr68 -- 19 Mayıs 2014; 10:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcr68

anladım hocam çok teşekkür ederim :) dediğiniz gibi bilgiler işlenmemiş daha evet 25.07 sınıflandırma tarihi.kısmetse inşallah ağustosta. ydk subay komando istedim ama bakalım çıkar mı ki :)

Bende de E-Devlette hiç bir bilgi gözükmüyor. Bu dönem sevke tabi değilsiniz diyor. Bal gibi de tabiyim valla :)
  • buongiorno kullanıcısına yanıt
    Hala celp donemi diye mayis celp donemin aliyo galiba. Daha girmediler sisteme demek ki . Elde belgemz var sikinti yok insallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dilekçede 25.07 ye kadar askerliğe bir sakıncası yok yazıyor o yüzden problem yok
  • Arkadaşlar e-devlette henüz bilgilerimizi göremeyebiliriz..Sisteme daha işlememişlerdir..
  • oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    Askerlige bir sakincasi yok derken pek bi anlam veremedim ben o ibareyr :)

hocam tam yazmadım haklısın. 25.07 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor üstte yani o tarihe kadar gitmesem olur anlamına geliyor bence
    Anladim hocam tesekkurler. Bir de bu kimi uyelerde altta uzun donem hayir komando hayir filan gibi bilgiler yaziyo biz nasil yaptircaz onu

onu şubede askerlik işlemlerini yaptırırken görevli memur anket yapar gibi soracak sana o zaman cevaplayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcr68

Hala celp donemi diye mayis celp donemin aliyo galiba. Daha girmediler sisteme demek ki . Elde belgemz var sikinti yok insallah :)

Aynen, belgemiz var elimizde. Basarız şubeyi yoksa :)
    onu demiyorum hocam formda :) ismimizin altında yazıyo ya :D
  • buongiorno kullanıcısına yanıt
    :) :). Hocam bu ismimizin altıda etiket var ya seninkinde de var uzun dönem hayır komando hayır filan yazıyo kütük felan onu nasıl yapıyoz ?
    İmza olarak ekleyeceksin dostum onu

Tamamdır. Sağol Tertibim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: voodevil

Acemi birliğinde tam 13. günüm, kastamonu dan sevgiler torunlarım :)

Kastamonu nasıl?

forumun yarısı oraya geldi zaten.

Biz rahatız çok şükür diğer yerler nasıl bilmediğim için kıyaslama yapamicam. Burda bol bol yürüyüş, bol bol içtima silahlı eğitim falan, ama yat kalk sürün tarzı şeyler yok, kpss'dir alestir herkez sınav işlerinide halletti komutanlar yardımcı oluyorlar o konuda. birkaç bölük hariç sıcak su 7/24, kantin kuyrukları çok uzun, internet cafe var ama onuda sıra için kovalamanız lazım. internet cafe diyincede 10 numara pcler yok tabi idare eder

Bi kez girince yolunu buluyosun her türlü kafanıza takmayın ;)

• Arkadaşlar ilk çağrım 2011 gibi gelmişti sonra 6 ay cezam vardı ardından babam ayağını kırdı hastahanelerde süründük , şuan kaçak durumdayım ağustos celbinde gitmeyi düşünüyorum ama henüz muayeneye askeriyeye gitmedim.Ne yapmamı önerirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.