Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler meslekçi asteğmen olarak çıkarsak bu sorun olabilir..Belki askeriye açıkta olabilir konuyu tam bilmediğimden e-devlet şifresi olmayanlar ne olur ne olmaz diye mutlaka alsınlar..İlk mesaja bunun uyarısını yaptım umarım arkadaşlar dikkat eder bu konuya
  • cancomeng C kullanıcısına yanıt
    Acaba e-devlet üzerinden sülüsü alabiliyormuyuz çünkü 355.dönemler internet üzerinden alamadılar diye biliyorum.
  • gonzales20 kullanıcısına yanıt
    gonzales20 senin bölüm veterinerlikti galiba ve yedek subaylığa evet demişsin önceki dönemlere şöyle bir baktığımda veteriner arkadaşlar genelde meslekçi oluyor zaten ve yaptıkları yerde ''gemlik veteriner eğitim komutanlığı-bursa'' yaz bunu bir kenara büyük ihtimalle 25temmuz öğlen 12 gibi bu yer senin askerlik mekanın olacak.
  • yu8suf kullanıcısına yanıt
    şubeden bana söyledikleri burası ile işin kalmadı e-devletten sülüs alınıyor dedi.
  • ElektronicWolf kullanıcısına yanıt
    evet hocam veteriner hekimim evet bizim uzun dönem meslekçi çıkıyor ve acemilik %100000 bursa/gemlik ilginiz için teşekkürler.hayırlısı neyse o olsun.
  • tyrael__ kullanıcısına yanıt
    Bende teknik ogretmenim. Otomotiv ogretmenligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listede 39 kişi toplanmış . sandığımdan az . acaba gerçekten az kişimi askere gidecek :D eğer öylese yedek subay isteyenlere çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Acaba e-devlet üzerinden sülüsü alabiliyormuyuz çünkü 355.dönemler internet üzerinden alamadılar diye biliyorum.

Bana şubede 25 temmuzdan sonra alabilirsiniz dediler..
  • yumurcak302 kullanıcısına yanıt
    büyük bi ihtimalle. yeni mezunlar kasım ve mayıs ta gitmişlerdir ee birde mezun olanların tecil ettirme durumu var. kasım ve mayısa oranla ağustos azdr diye tahmin ediyorum bende.
  • Lisans mezunlari icin internetten sulus alimini agustos celbine yetistirmeye calisiyorlar diye bir haber vardi. Henuz bir gelisme yok. Kisa donem gidecekler icin zaten bir sorun yok. Bayramdan sonra gidip alinir. Ama yedek subay icin ille subeye gelin derslerse cok kosturma olacak.

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Evet Agustos celbi icin talepler alindi, soyle bir durum var; lisansiniz yok ise ve de bakaya iseniz hemen gonderebilirler.
  • merhaba arkadaşlar, beni de ekleyin listeye.
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    biyoloji mezunundan sağlıkçı asteğmen olmaz.Asteğmen olarak tek şansın komando
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    hocam oyle bir durumda subeler cok kalabalik olmaz zaten.

subeden alalim daha saglam olur bu gecis donemleri hep riskli donemdir.

• elmariacci kullanıcısına yanıt
    Umarım yerleştirme sonuçlarını bayramdan 1 hafta önce açıklarlar. Herkes için en hayırlısı olur.
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    hocam hiç sanmıyorum askeriye ne derse o olur. 25 Temmuz demişse 25 Temmuz olur.
  • 25 inden önce olacağını bende sanmıyorum. acıklanır acıklanmaz gidip almak lazım.
  • Beyler komando ya evet demek yedek subay çıkma şansını artırır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: faraday21

biyoloji mezunundan sağlıkçı asteğmen olmaz.Asteğmen olarak tek şansın komando

Hocam biyoloji mezunlarının hepsi komondomu oluyor astteğmense tam anlayamadım. Meslekçi yada normal asteğmen olamazlarmı . Bende biyoloji mezunuyum. İstemiyorum komondo olmak :S
  • yumurcak302 kullanıcısına yanıt
    Eski yazdıklarıma baktım da meslekçi asteğmenle,diğer branşlar üzerine yazdığım yazıyı,senin soruna cevap olarak yazmışım.Demekki okumuyorsun.

Şimdi sadece bu sorduğun soruya cevap vereyim.Biyoloji mezunlarının meslekçi olma gibi şansı yoktur.Meslekçiler sağlıkçılar,inşaat mühendisleri,elektronik müh.,öğretmenlik gibi meslek sahiplerine çıkıyor.Onun dışında da tank branşı elektrik-elektronik,makine mühendisleriyle,istihkam inşaat mühendisleri,topçular da makine ve elektronik müh.leriydi sanırım, doldurulur.Komando da ise mesleğin önemi yoktur.Herhangi bir lisans bölümünden mezun olmuş olmak yeterlidir.Askeriyenin kendi belirlediği kriterlere göre seçim yapılır.Her biyoloji mezununu niye komando yapmak istesinler ki?

Ben de komando olmak istemeyip,sonucu komando çıkanlardanım.Üstesinden gelinmeyecek şey değil.Rahat olun.Kasmayın kendinizi.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.