Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
35 Misafir - 35 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Foruma yeni kayıt oldum, beni de ilgilendiren bir konu şu an milli eğitimde rehber öğretmen olarak görev yapıyorum
    pdr mezunu arkadaşlarla görüşmek üzere
  • Arkadaslar yaninda goturecegi malzemeleri hazirlamaya baslayan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    hocam bence çok erken henüz
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    Daha iki ay var arkadaslar bu ne acele :) Gidince de ne zaman gelicez demeye basliyoruz. Bosverinin gununuzun tadini cikarin.
  • gidelim artık, her gece rüyada başka yerde askerlik yapmaktan bıktım. gelse de vakit gitsek. bu arada çanta hazırlamaya başlayan bi arkadaş vardı.
  • bu ne hız arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeronesco

Merhaba arkadaşlar
    Foruma yeni kayıt oldum, beni de ilgilendiren bir konu şu an milli eğitimde rehber öğretmen olarak görev yapıyorum
    pdr mezunu arkadaşlarla görüşmek üzere

askeriyenin rdm(rehberlik danışma merkezi)'sinde %99 ihtimalle asteğmen olarak görev yapacaksın.Büyük bir ihtimal de görev süren boyunca kamujlajı bir kaç sefer giyeceksin.Birlikte de sivil kiyafetlerinle gezeceksin.Görev yaptığım yerde rdmdeki bir asteğmenle aram çok iyiydi.Psikoloji mezunuydu.İnanılmaz rahatlardı.Mesai bitimine kadar hiç beklemezlerdi.Çalışan da o,patron da oydu.Kafalarına göre takılırlardı.Ve yaptığı iş de çok kolaydı,ben en azından öyle görüyordum.

Yaşanmış örnek vereyim.Mesela benim takımımda bir asker var.Adam uyuşturucu bağımlısı.Firar da eder,kavgaya da karışır,her türlü yalan dolan da var adamda.Adam önce bana gelir,anlatır da anlatır ben dinlerim.Danışmanlık dosyasına işlerim.Sonra hadi canım doğru rdm ye derim.Rdm ye gider aynı zırvalıkları anlatır bizim rdm ci asteğmene.O da not falan alır.Dosyasına işler,gerekli görürse hastahane sevk yazar.İlaç yazma gibi yetkileri yoktu zaten.Ee aynı şeyleri ben de yapıyorum zaten ama sadece hastaneye sevk etme işini yapamıyorum.Onun dışında bu herife gün içinde göz kulak oluyorum,en sıkıntılı olanı zaten bu.Rdmcilere imrenmemek elde değil.

%99 dedim,belki %100 dür.Sağlıkçı statüsü sanırım.Edebiyat fakültesi psikoloji bölümünden bile aldıklarına göre,ihtiyaç yüksek.

Hayırlısı diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faraday21 -- 22 Mayıs 2014; 14:23:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

gidelim artık, her gece rüyada başka yerde askerlik yapmaktan bıktım. gelse de vakit gitsek. bu arada çanta hazırlamaya başlayan bi arkadaş vardı.
    Lan hakkaten ya, rüyamda içtimaya çıktığımı görüyorum başlasa da bitse.
  • W4rmUp W kullanıcısına yanıt
    beyler siz gitmeden bıkmışsınız.
  • bekleme süresi çok uzun başvuru tarihi temmuz 10 son olmalı bence
  • başvurular 15 mayısta bitti zaten dostum.
  • bence askerlik şimdi başladı ;) beklemeyi ve sabrı biz gitmeden öğretiyolar :)
  • Buradan konuyu ''misafir'' olarak inceleyen tertiplere sesleniyorum . Kaydolun tanışalım, konuşalım, yapmayın böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecelerin yargıcı_10 -- 22 Mayıs 2014; 17:02:54 >
  • Gecelerin Yargıcı kardes kismetse ağustosta askerim AÖF işletme mezunuyum yaş 26 daha önce iki yıl makine okudum bana astegmenlik icin yarari olur mu ? Şimdiden hayırlı tezkereler

• quote:

Orijinalden alıntı: turco64

Gecelerin Yargıcı kardes kismetse ağustosta askerim AÖF işletme mezunuyum yaş 26 daha önce iki yıl makine okudum bana astegmenlik icin yarari olur mu ? Şimdiden hayırlı tezkereler

2 yıllık makine okumuş olman asteğmenlik şansını artırmaz. AÖF okumasaydın 12 ay er olarak gidecektin. Sence önemserler mi ?
  • Bilmiyorum askeriyenin kayitlarinda var sonuçta iki yil örgün teknikerlik okumusum sifirdan dört yıl AÖF okuyanlardan şansım fazla degilmidir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: turco64

Kendimce şöyle düşünüyorum liseden beri elimiz iyi kötü anahtar tuttu Fabrikada staj yaptim değerlendirilmesi gerekmez mi? Inşallah hayırlısı olur

hocam askeriye o kadar ayrintiya girmez simdi belli basli kriterler var.

adamlar boya kiloya fiziksel duruma onem verirler.

• Kardes astegmenlikte boy kiloya bakmiyolar diye biliyorum bence mezuniyetlerimizi arastiriyolardir öyle rastgele astegmen yapmazlar heralde

• turco64 kullanıcısına yanıt
    mezuniyete okula baktiklari yok artik. sicili temiz olsun boy kilo orani tutsun yeter askeriyeye. 25000 30000 kisiyi tek tek incelemek gibi bir sanslari yok bence.
  • YILDIRIMK kardes orası hic belli olmaz sana iki üç ay önce tercih yaptiriyosa askeriye inceliyolardir çünkü senin transkipine not ortalamana kadar bakiyolar artik rastgele secmiyolardir bence

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.