Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haziranda işlem yaptıracak var mı benim gibi.Çünkü 15 mayısta gittiğimde şubeye memur senin işlemler 1-30 haziranda olacak demişti.
  • Tamamda kardes ben askeriyede muayene olmadım boy kilo bilmiyolar daha sonra mi bakiyolar bu işe?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tertipler şu zamana kadar ki yaptığım araştırmalarıma ve analizlerime dayanaraktan şöyle bi oran çıkarabilirim.

Yedek subay ve komando olma isteği EVET ise % 10
    Boy, kilo, sağlık durumu %20
    Mezun olunan bölüm %30
    Diploma notu %40 Astek olarak çıkma kriterleri.
  • Nasuh48 kardes benden haziranda transkript istediler onu götürcem 25 temmuzda sevk yerim belli olacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: turco64

Bilmiyorum askeriyenin kayitlarinda var sonuçta iki yil örgün teknikerlik okumusum sifirdan dört yıl AÖF okuyanlardan şansım fazla degilmidir sizce?

Ne alakası var arkadaşım? Adamlar bir tane veri girişi yapıyorlar o da lisans. Millet master/doktora yapıyor da o kadar göz önüne almıyorlar.
  • O zaman bizim makine Teknikerliği gume gitti desene iki yıllık makine diploması AÖF diplomasindan daha iyi şu an özel kursta motor usta ogreticiyim

• quote:

Nasuh48 kardes benden haziranda transkript istediler onu götürcem 25 temmuzda sevk yerim belli olacakmış

Eyvallah kardeş ya bugüne kadar şu askerlik yönünden işim pek rast gitmedi de bu seferde gitmezsem bakaya kalıcam.Sorun yok o zaman.
  • nasuh48 kullanıcısına yanıt
    tecilini filan bozdurmamışmıydın da kardeşim seni haziranda çağırdırlar ?
  • quote:

Kardes astegmenlikte boy kiloya bakmiyolar diye biliyorum bence mezuniyetlerimizi arastiriyolardir öyle rastgele astegmen yapmazlar heralde

Bakıyorlarda komondolukta bakıyorlar diye biliyorum genelde komando asteğmen olanlar ne çok kilolu nede çok kısa oluyorlar ama mesleki ve diğer sınıflandırmalarda o kadar dikkat edildiğini zannetmiyorum gözü bozuk olanlar ,kısa boylular,hafif kilolular yok değil.
  • Askerliği Bingöl veya Kiğı çıkan varsa PM atabilir soru falan sormak için. Acemilik Bingol Merkez, usta birliği Kiğı olan bir kısa dönem olarak yardımcı olabilirim. 2011 Mayıs'ta terhis olmuştum.

• http://inci.sozlukspot.com/w/1995-şırnak-askerlik-hikayemi-anlatıyorum/@roadrunnersikenjackal/ alın sıze asteğmen hikayesi 2 gundur okuyorum adam akıcı yazmıs zaman kavramını yok edıyor
  • turco64 kullanıcısına yanıt
    teknikerlerin usta öğretıcılık yetkısı var mı dostum yoksa ısı cok ıyı bıldıgınden mı senı aldılar halk eğitim demısın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

Arkadaşlar haziranda işlem yaptıracak var mı benim gibi.Çünkü 15 mayısta gittiğimde şubeye memur senin işlemler 1-30 haziranda olacak demişti.

Ben de haziranda yapacagim belge teslim vs islerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: kcr68

tecilini filan bozdurmamışmıydın da kardeşim seni haziranda çağırdırlar ?

Kardeş benim başka hakkım kalmadı ertelemek için ağustos celp dönemi gittim gittim.adam senin tecilinin bozulmasına gerek yok sen haziranda geleceksin işlemlerin yapılacak dedi bana hayırlısı bakalım haziran gelsede kurtulsam şu askerlik işlemlerinden.
  • nasuh48 kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim. haziran ayını belge teslim, eksik belgeelrin tamamlanması diye filan öğrenmiştim forumda bi arkadaştanda. o yüzden bi soraym dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

Arkadaşlar haziranda işlem yaptıracak var mı benim gibi.Çünkü 15 mayısta gittiğimde şubeye memur senin işlemler 1-30 haziranda olacak demişti.

Ben de haziranda yapacagim belge teslim vs islerini.

Tecilim 1 mayista bitti. Bana da haziranda gelceksin dediler diploma fotograf ve nufus cuzdani fotokopisiyleydi sanirim

• arkadaşlar uzun dönemle ilgili bir bilgide ben vereyim şubede işlemlerimi hallederken oradaki asteğmen belgelerime baktığında sen uzun dönem istesen kesin çıkardı sana dedi. Buradan şu sonucu çıkardım bölümüm makina müh. ve ortalamam da iyi aynı zamanda boy kilo oranımda gayet iyi. bence önemli olan kıstaslar bunlar. bölüm, ortalama, boy-kilo. Kesinlikle seçimde etkili bence

Önem sırası bence bölüm, ortalama, boy-kilo şeklinde.
  • tyrael__ kullanıcısına yanıt
    Hayir kardeşim halk eğitim falan degil makine teknikerleri zaten özel kurslarda gorev alabiliyolar direkt motor usta ogretici oluyosun sürücü kursu veya iş makinesi kursunda görev yapabilirsin

• Arkadaşlar günaydın,

Bir şey takıldı aklıma. Ben askerliğimi bir defa tecil ettirmiştim, sağlık muayenesi de olmuştum o zaman. Şimdi tecilimi bozdurdum Mayıs ayı içerisinde bütün belgeleri aldılar benden ama fotoğraf istemediler. Sizden fotoğraf istediler mi tecil bozdurma işleminde?
  • buongiorno kullanıcısına yanıt
    yok hocam benden de istemediler. cunku tecil yaparken tum evraklari teslim ettik. siz tecili bozmaya gittiginizde sizin dosyanizi cikarip oraya yeni evraklar eklendi.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.