Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: turco64

Kardes 355.dönem listesini yayinlarsaniz cok sevinirim kim neye göre astegmen olmus hic olmazsa bi tahmin yürütebiliriz ben AÖF işletme yaş 26 uzun dönem evet komando hayir inşallah hayırlısı olur birde not ortalamasi ne kadar etkili astegmenlikte bilen var mı şimdiden saygilar...

355. dönem sayfasında vardı hocam o liste.

dediğin gibi vardı o liste ama ben biraz daha düzenlemeler getirmeye çalışıyorum.
    ne gibi düzenlemeler yapıyorsun dersen:

-25 nisan sınıflandırmanın açıklandığı tarihten itibaren o zamandan şimdiye kadar atılmış mesajları liste ile kontrol edip teyit veya gerekli düzenlemeler yapıyorum.
    -meslekçi ve 2,5 ay eğitim görecek ys ları ayırmaya çalışıyorum.
    -renklerede birkaç düzenleme
    -eksik bilgileri olan arkadaşların mesajlarına göre listeye bilgi ekleme-düzeltme
    -filtrelerin iyi çalışması için meslek grupları düzenlemeler
    -vb...

• Diyelimki komando asteğmen olduk gorev doğuya çıktı bi takım komutanı , yada karakol komutanı hafta sonları tatilmi yada sehre gidiş şartları ney , çünkü kOmando astegmenlerin izinleri yokmu , normalde hafta sonları hakkı var diye biliyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam inceliyeyim biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Polaris1111

Diyelimki komando asteğmen olduk gorev doğuya çıktı bi takım komutanı , yada karakol komutanı hafta sonları tatilmi yada sehre gidiş şartları ney , çünkü kOmando astegmenlerin izinleri yokmu , normalde hafta sonları hakkı var diye biliyorum ?

fazla bir bilgim yok ama doğuda fazla çarşı izni olmuyor diye biliyorum karakola düşsen de zaten en yakın yerleşim birimi bir köy oda en fazla 10 haneli köy olsa karakolda kalmak daha mantıklı eğer vaktin varsa aşağdaki linki oku geçmişi anlatıyor ama çok akıcı-sürükleyici 1995 yılında doğudaki asteğmen.

http://ccc.incisozluk.cc/w/1995-%C5%9F%C4%B1rnak-askerlik-hikayemi-anlat%C4%B1yorum/@roadrunnersikenjackal/1/

• ElektronicWolf kullanıcısına yanıt
    hocam sen bu işi yaparsan güzel olur gerçekten. Hiç yoktan bizden sonra gidecek arkadaşlar için iyi olur.
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
  • Hocam bu komando astegmenlikte doguda olsak bı yolunu yordamını bulup hafta sonları memlekete gidebilirmiyiz benim memleket Elazığ da iç Anadolu'ya yakında benim babam filan kanser hastası annemde yalnız onları tek baslarına bırakmak cok kötü olur ama komando olursak hafta sonu tatilmi degilmi onu bile bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ????

• Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim
    Onu tam olarak bilmiyorum ama bi yerden duymuştum YS olunca bildiğin gibi askeriyede kalmana gerek yok istersen eve çıkabiliyorsun ama bunun şartı evinin askerlik yaptığın şehirde olması gerekir diye biliyorum ama sen genede daha iyi bilene sorabilirsin benim aklıma bu durumda ilk gelen aileni usta birliğinin düştüğü şehire taşı 1 seneliğine,hem sen onlarla kalırsın gözün arkada kalmaz hemde askerliğini yaparsın benim aklıma ilk bu geldi umarım işene bu fikir yarar.
  • Babamin gelmesi inanını mümkün değil hem tedavisi burada sürüyor hemde ağır rahatsız , buraya yakın cikarsa bir sekilde gelmek mümkünmü ??? Karakola cikarsa ne edeceğiz onuda bilmiyorum nasıl olacak ?? Tüm bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim yani ;( alternatif çözüm bide komandolukta galiba evci çıkılmıyor ;(

• Polaris1111 P kullanıcısına yanıt
    Askerlik sevk işlemleri yapılırken bir kağıt verdiler, orada ek bilgiler ve eklemek istedikleriniz yazıyordu. O kısma durumunu açık ve yalın bir dille ifade ettin mi? Etmediysen şubene git ve ek dilekçe vermek istiyorum, ne yapmam gerekli de ve durumunu mutlaka izah et.
    valla dostum benimde askerlikle ilgili bildiğim çevremdekilerin bana anlattığı kadar.onun için ne desem bilmiyorum işallah bir çözüm bulursun.
  • Arkadaşlar ben doktora eğimi sebebiyle tecilliydim. Ağustosta gitmek için tecili iptal ettirdim. Geçen gün bir uğrayayım yapmam gereken bir şey var mı diye ve transkriptini getir işlemini yapayım dedi tanıdık çıkan memur. Götürdüm ve 25 Temmuzda gel Haziranda gelmene gerek yok dedi bana. Fakat daha önce tecilimi iptal eden memur mutlaka 1-30 Haziran arası uğra demişti. O kadar kitap okuyorum makale yazıyorum, bu askeriyenin işini çözemedim ama. :)
  • Valla oyle bı kağıttan haberin bile yok ama cok zor olacak isin açıkcası , ben biraz anlatayım ben bulundugum sehirde kontrol amiri olarak çalışıyordum bı birikindide yapamadık , aileye bakma mecburiyetide var , sonuçta baba ve anne kutsaldır uzun donemde istedimki hiç olmazsa orada sıkıntıları olursa en azından yardımcı olayım komandoyuda doğuya vermeleri icin yazdım yinede hayırlısı tabikide vatan gorevine bu sekilde gitmek üzücü ama en azından ayda 2 kez gidip gelmem lazım , yani anlayacağınız durum zorrrr ;(

• fasttornado F kullanıcısına yanıt
    O biraz sallamış her kimse. Biz Mayıs ayında teslim ettik belgeleri, diğer grup Haziran ayı içinde edecek. Son 1 aya yakında sınıflandırmalar yapılacak. Sen belgelerini hazırla ve Haziran ayında ver.
    Sen dediğimi yap durumunu görevliye anlat ve o kağıda durumunu yalın bir ifadeyle yaz. Gerekirse oradaki asteğmenle konuş, o(nlar) daha çok yardımcı oluyor ve yol gösteriyorlar. Geçmiş olsun. Kendini çok da sıkma (bunu demek başına gelmeyen için kolay biliyorum) sana zarar olur ve o kısıtlı zaman geçmek bilmez. Allah büyüktür mutlaka sana bir kapı açacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiorno -- 23 Mayıs 2014; 23:00:17 >
  • İnşallah Allah sesini duyar kardesim :(

• buongiorno kullanıcısına yanıt
    Ne belgesi vereceğiz üstat ? Yüksek Lisansı bitirince onun diplomasını götürmüştüm zaten tekrar tecil için. O zamanda muayene v.s. bir şeyler olmuştu. Transkript verip bir kağıt doldurdum, Komando: Hayır v.s. gibi. Haziranda yapılan işlem nedir? Bu askerlik konusunda pek bilgim yok.
  • Karakola düşünce komandolukta hafta sonu izni yada Doğu'da hafta sonu izni veriyorlarmi bilen varsa yazarsa cok sevinirim hafta sonları nasıl olacak , bilgisi olan varsa sevinirim :(

• fasttornado F kullanıcısına yanıt
    Sen zaten her şeyi halletmişsin. 25 Temmuz'da sınıflandırma belli olduktan sonra sülüs almaya gel demiş görevli sana.
  • Evet arkadaşlar listeyi düzenledim

355.Dönem kısa dönem,yedek subay listesi

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjJcVm1JTqEJdGZLb3JkQlp1c0tDa1R6dnUweXlla0E&usp=sharing#gid=0

boyle daha düzenli oldu
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.