Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
592.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aile hekiminden sonra asıl işlemler mi yapılıyor ? Yoksa sadece belgeleri götürüp veriyor muyuz ? Yani ne zamandan sonra karar değitiremiyoruz ? Ben mesela dün son yoklama formunu verdim tecil bozdurmak istiyorum dedim falan filan.
    Ya da komando / yedek subay hayır / evet dedim. Bunları değiştrebiliyor muyuz ?
  • slm yedek subay olarak gitmek istiyorum...
    kasımda gidiyorum açıköğretim mezunuyum
    yaşım30 tşkler bilgi verirseniz sevinirim
    saygılar şansımız yok diyorlar
    doğrumudur acaba
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ya da komando / yedek subay hayır / evet dedim. Bunları değiştrebiliyor muyuz ?

15 ağustos'a kadar değiştirebiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes
    r. Gözlerimde normalde lens var görevli memur gözlük kullandığımı mutlaka doktora söylememi istedi. Çünkü yerleriniz buna göre çıkacak dedi.

bu iyi birsey mi kotu sey mi bilemedim. gozluk kullaninca nereler cikiyormus ki sanki? xD ona gore ya soylicem ya soylemicem xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

r. Gözlerimde normalde lens var görevli memur gözlük kullandığımı mutlaka doktora söylememi istedi. Çünkü yerleriniz buna göre çıkacak dedi.

bu iyi birsey mi kotu sey mi bilemedim. gozluk kullaninca nereler cikiyormus ki sanki? xD ona gore ya soylicem ya soylemicem xD

İyi bisey ya da koti bisey sana gore degisir. Sonucta takim komutani falan olmayiz sanirim cikarsa meslekci cikar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kac vesikalik foto goturmek gerekiyor yanimizda tecil bozdurmaya giderken?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

İyi bisey ya da koti bisey sana gore degisir. Sonucta takim komutani falan olmayiz sanirim cikarsa meslekci cikar gibi.

tek istedigim kisa donem olsun. komutan subay vb olmak gibi seylerde gozum yok. hemen bitsin istiyorum :D
    kararsiz kaldim. arastirayim bakayim gozluk kullanmamnin avantaj ve dezavantajlarini :D

• Arkadaşlar 356. dönemin listesine baktım da şu an listede olanlar arasında işletme olup da YS çıkan olmamış :/ Sanırım bize de çıkmaz..
  • Arkadaslar bu yedek subay olarak yapinca barinma sorunu nasil cozuluyor? Ordu evinden yararlandigimiz soyleniyor ama 9-10 ay kalabiliyor muyuz orda? Camasir yikama falan nasil oluyo ordu evinde kalirsak bileniniz var mi?

• quote:

Arkadaslar bu yedek subay olarak yapinca barinma sorunu nasil cozuluyor? Ordu evinden yararlandigimiz soyleniyor ama 9-10 ay kalabiliyor muyuz orda? Camasir yikama falan nasil oluyo ordu evinde kalirsak bileniniz var mi?

Ys çıksında tek sorun o olsun gerekirse 3-4 kişi eşyalı eve çıkılır

• Merhaba tertiplerim kısmet olursa bende kasımda askerim
  • arash_10 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

quote:

Orijinalden alıntı: Kızılelma91

Arkadaşlar verilen bir çok cevap ver affınıza sığınarak soruyorum hepsini okumadım çünkü...Uzun dönem yedek subay yapmak artık sınav kalktığı için daha kolay ve seçime bağlı bir hal olduğu söyleniyor böyle birşey varmı gerçekten ?

Askerlik şubesinde soruyorlar artık.

Komando ister misin?- Evet/Hayır
    Yedek Subay ister misin?- Evet/Hayır

Eğer ihtiyaç var ve ya yok , TSK belirliyor yedek subay olarak askerlik yapıp,yapmayacağını.

Yani her yedek subaylık isteyen olamıyor.

Teşekkür Ederim Cevabınız için..Bu arada ben henüz başvuru için gitmedim 15 ağustosa kadar vaktimiz var değil mi sonraya kalırsak Şubat Celbine kalıyoruz sanırım. ?

• Kızılelma91 kullanıcısına yanıt
    15 ağustosa kadar başvurabilirsin sorun olmaz.
  • Evet))

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen_86

15 ağustosa kadar başvurabilirsin sorun olmaz.

Çok Teşekkür ederim..Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin..
  • Merhaba arkadaşlar 357. dönem yedek subay aday adayı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.03.07.2014 tarihi itibariyle tecilim bitmiş olup kasım celbinde muhtemelen sevk olacağım.Foruma göz attığımda arkadaşlarım çoğu başvuru yaptığını falan söylemiş.Tecil bozduranlar 15 ağustosa kadar başvuruyor.Normal süreçte gidenler eylül ayı içerisinde askerlik şubesine gidecek değil mi ? Yanlışım varsa düzeltin.(Not:Şubedeki çalışan eylül ayında gelmemi söylemişti.)
  • KeMoTeRaPi33 K kullanıcısına yanıt
    Elinde ki durum belgesinde eylül 2014 ayına kadar askerlik bakımından bir sakıncası yok yazıyorsa doğrudur. Benim gibiler tecil bozdurmak için 15 ağustos son tarih
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeMoTeRaPi33

Merhaba arkadaşlar 357. dönem yedek subay aday adayı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.03.07.2014 tarihi itibariyle tecilim bitmiş olup kasım celbinde muhtemelen sevk olacağım.Foruma göz attığımda arkadaşlarım çoğu başvuru yaptığını falan söylemiş.Tecil bozduranlar 15 ağustosa kadar başvuruyor.Normal süreçte gidenler eylül ayı içerisinde askerlik şubesine gidecek değil mi ? Yanlışım varsa düzeltin.(Not:Şubedeki çalışan eylül ayında gelmemi söylemişti.)

normal surecte gidenler derken? ben simdi bu haziranda mezun oldum. dah ayeni diplomami aldim ve yarin gittigimde askelrik subesine eyluldemi gitmem gerekecek? yoksa kasim icin gidip basvuraibliyor muuyum?
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Hemen askere gitmek istiyorsan eğer 15 ağustosa kadar askerlik şubesine gitmen gerekiyor ama yok gitmek istemiyorum dersen yanılmıyorsam ekim ayına kadar askerlik şubesine gidip yoklamanı yaptırman gerekiyor ve 2 senelik tecilini kullanırsın.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.