Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
591.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: neckermenn

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Bir türlü işten fırsat bulup gidemedim. A grubu arızalı olayı yazmışsınız. Benim boy 1.80 kilo 85 civarı. Komanda olmaya elverişli değilim ben de galiba. Ayrıca neden çoğu kişi komando olmayı bu kadar çok istiyor ki? Benim için farketmez komando da olur normal askerde. 5.5 ay altı üstü

Herkesin kendi hür, özgü,r inandığı kararı, sorgulamak bizlere düşmez.

Yanlış anladım tertip beni. Ben sorgulamak için yazmadım, meraktan yazdım. Yoksa komando olmayı istemek veya istememek kötü bir şey değil ki. Ben bile kararsızım olmak istiyorum desem mi demesem mi diye? yani komando olmak zor mudur falan diye düşünüyorum.

Yanlış anlaşıldım tüh

Kisa donem komando yok. Yedek subay olursaniz komando cikma ihtimaliniz var.
    Ayrica sadece 28 yaziyorsa karar maddesinde askerlige bir kusuru olmadan elverislidir anlamina gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üsküdar askerlik şubesinde başvurumu tamamladım:

-girişte sağda danışmadan verilen formları doldurup yerli yada yabancı şube numaranızı alıyorsunuz.
    -diploma ve transkriptin aslı ile diplomanın 4, transkript in ise 2 tane fotokopisini istiyorlar. webcam le ayaküstü fotoğrafınızı çekiyorlar. (vesikalık foto istenmiyor)
    -kan grubu, aile, komando, kısa dönem vs. gibi sorular soruluyor. (ailenizden şehit-gazi varsa yada kardeşiniz doğuda askerlik yapmışsa önceden belirtin) verilen belgeleri asteğmene imzalatıp memura geri getiriyorsunuz. o da sizi aile hekimine yolluyor.
    -aile hekimi askerlik yapmak istiyor musun, boy, kilo gibi sorular sorup "askerlik yapabilir" onayı vererek iki dakkada yolluyor sizi. ölçme biçme yok.
    -tekrar askerlik şubeye gelip danışmadan numara alıp memura gidiyorsunuz. belgeleri veriyorsunuz sonra asteğmene imzalatıp takrar memur yapıyorsunuz. geçmiş olsun.

not: eğer yabancı şube iseniz albaya yakalanmamak için en azından işyerinizi üsküdar-kadıköy diye belirtin. fırça atıyormuş ben sabah 10 gibi gittim bomboştu. muayeneden sonra gittiğimde öğlen 2 gibi sıra vardı 1 saat kadar bekledim. umarım yardımcı olmuşumdur. Allah herkese hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• erler çaycı maaşsız hizmetkar
    yedek subaylar astsubayların iş yükünü azaltacak enayilerdir
  • Malum bugün açıklanan kpss sınavından sonra şu askerliğin daha fazla ertelenmeyeceğine karar verdim. Normalde Kasım 2015'e kadar tecilliyim ve bozdurmam gerekiyor, bozdurmak için askerlik şubesine giderken götürmemiz gereken evrak var mı acaba? Bir iki sayfa okudum fakat konuyla ilgili yazı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar bende kasım 2014 için başvuru yaptım hepimiz için hayırlısı olur inşallah

• Yok tertip ben kötü düşünmüşümdür :) kusura bakma vallahi :)

• arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle,herkez için hayırlı uğurlu olsun inş. bende 357. dönem askerim inş :)

Uzun dönem: Evet
    Komando: Evet
    Memleket: Samsun
    İkametgah: Bursa
    Okul: AÖF/İktisat
    Boy:1,72
    Kilo:74

hakkımızda hayırlısı :) buralardayız Bekliyoruz :)
  • Arkadaşlar askeriyede ankesörlü telefondan yurt dışı mobil numaranın tasarruflu olarak nasıl aranabileceği hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? internette bazı firmaların kartları var ama tecrübesi ve ya bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_ShoW

arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle,herkez için hayırlı uğurlu olsun inş. bende 357. dönem askerim inş :)

Komando ve uzun donem isteme sebebiniz nedir?(merakimdan soruyorum)

• Biraz heyecan desem olabilir kendim bankada çalışıyorum çok şükür ama aöf mezunuyum çıkacağını çok düşünmüyorum ama çıkarsa seve seve yapabileceğimi biliyorum sadece ben bunu yapmadım dememek için desem daha doğru olabılır :)

• haydi bakalim, gelinde bitirelim diyecegiz ins 357ler
  • Kasımda Kısmetse...

Memleket: Kırıkkale
    İkametgah: İstanbul
    Okul: AÖF/İşletme
    Boy:1,87
    Kilo:80

Hakkımızda hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_ShoW

arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle,herkez için hayırlı uğurlu olsun inş. bende 357. dönem askerim inş :)

Samsun un neresinden sin. Bende samsun terme liyim.

• Arkadaşlar Bende kasımda gidicem askere. işletme bitirdim sizce uzun dönem mi kısa dönem mi alırlar. bu hafta tecili bozdurma işini halledicem nasipse.
  • Arkadaşlar askere kasımda gitmek için ne zamana kadar tecili bozdurabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantic

Arkadaşlar askere kasımda gitmek için ne zamana kadar tecili bozdurabiliriz?

Agudtos 15 i son basvuru tarihi

• İslemleri yaptirdim aile hekimi kaldi
    Yalniz komando ister misin diye sordu yedek subay isyer misin diye sormadi ben simdi panik oldum niye diye )) ayrica verilen kagitlarin arkasinda yazan sag goz el kisiminda komando hayir yaziyor yedek subay diye bir kisim secenek yok ?

Biligilerin yazildigi bolumde de universite durumum gozukmedi mezuniyet tarihini.falan herseyi elle girdi memur .sordum duzeldi mi diye evet ben duzelttim dedi.mezun oldugim uni.yerine yillar once kayit yenilemeyi biraktigim aof yazili su anda ama memur duzelttim dedi
    Sakata gelmeyelim de . !

Statü olarak Yedek Subay yazıyor
    Sağ üst köşede kırmızı damga yazısında da Yedek subay aday adayı yazıyor..Burası normal de Yedek subay yazması normal mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 21 Temmuz 2014; 16:25:11 >
  • Bende kasımda yolcuyum

Yedek Subay: Evet
    Komando: Hayır
    Memleket: Bolu
    İkametgah: Antalya
    Okul: AÖF/İşletme
    Boy:1,84
    Kilo:72

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İslemleri yaptirdim aile hekimi kaldi
    Yalniz komando ister misin diye sordu yedek subay isyer misin diye sormadi ben simdi panik oldum niye diye )) ayrica verilen kagitlarin arkasinda yazan sag goz el kisiminda komando hayir yaziyor yedek subay diye bir kisim secenek yok ?

Biligilerin yazildigi bolumde de universite durumum gozukmedi mezuniyet tarihini.falan herseyi elle girdi memur .sordum duzeldi mi diye evet ben duzelttim dedi.mezun oldugim uni.yerine yillar once kayit yenilemeyi biraktigim aof yazili su anda ama memur duzelttim dedi
    Sakata gelmeyelim de . !

Statü olarak Yedek Subay yazıyor
    Sağ üst köşede kırmızı damga yazısında da Yedek subay aday adayı yazıyor..Burası normal de Yedek subay yazması normal mı ?

Aile hekimindeki islemlerden sonra soruluyo yedek subaylık. Her lisans mezunu yedek subay aday adayıdır ondan oyle yazıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yol parası herkeze veriyorlar mı ? Veriyorlarsa nasıl , nereden alıyoruz ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.