Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
591.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır arkadaşım neden alsınlar. Fotokopilerini alıp aslı gibi onaylıyorlar orada. Gerçek mi sahte mi diye bakıyorlar kontrol ediyorlar diplomanı orada. O yüzden orjinallerinide yanınızda getirin diyorlar
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    görünmüyor boşuna beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

görünmüyor boşuna beklemeyin

E niye öyle yazmışlarki o zaman bi sıkıntı olmasın sonra yok kasıma sizi alamadık derlerse çok sıkıntı
  • S.A. kardeşlerim, benim diploma ve transcript ing ve yurt dışından mezunum. denkliğimde var. denkliğim türkçe ancak acaba bunların transkriptin ve diplomanın türkçe tercümelerine gerek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morganfr

Ön Lisans Gıda Teknikerliği(2yıllık)
    Lisan Kimya(4yıllık)
    Arkadaşlar 2 üniversite diplomam var başvuru yapıcam, uzun dönem istiyorum yedek subay olarak özellikle mesleki....Başvuruya giderken 2 diplomamıda almamın bana bi faydası olur mu?

var mı bilgisi olan?
  • quote:

quote:

Ön Lisans Gıda Teknikerliği(2yıllık)
    Lisan Kimya(4yıllık)
    Arkadaşlar 2 üniversite diplomam var başvuru yapıcam, uzun dönem istiyorum yedek subay olarak özellikle mesleki....Başvuruya giderken 2 diplomamıda almamın bana bi faydası olur mu?

var mı bilgisi olan?

En son aldığın geçerlidir. 2 yilligi hiç götürme karmaşa olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NORMALDE MAYISTA GİTMEM GEREKİRKEN AĞUSTOSA SALLADILAR ŞİMDİDE ASKER YOĞUNLUĞU YÜZÜNDEN KASIMA ATTILAR BENİ... KASIMDA KESİN GİDERMİŞİM... benide ekleyin
  • Arkadaşlar boy kilo oranın yedek subaylığa etkisi ne olur? Birde başvuru yapan arkadaşlara sorayım. Şubeden aile hekimine yolladı. Aile hekiminde yapılan işlemleri ayrıntılı yazabilirmisiniz? Ne gibi sorular ve muayene yapıyor. Benim kilo problemi var. Aile hekimine düşük yazdırsam şubede kontrol ederlermi evrakları ? Ediyorlar mı daha doğrusu?
  • Hafta başında hallettim işlemlerimi,27 Ekim'de belli olacakmış Kasım başında mı yoksa Aralık ortasında mı gideceğim..

İL: Manisa
    BOY: 183
    KİLO: 76

Komando olmayı işaretledim önce,en son sorduğunda değiştirdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoKHaN_1907

Arkadaşlar boy kilo oranın yedek subaylığa etkisi ne olur? Birde başvuru yapan arkadaşlara sorayım. Şubeden aile hekimine yolladı. Aile hekiminde yapılan işlemleri ayrıntılı yazabilirmisiniz? Ne gibi sorular ve muayene yapıyor. Benim kilo problemi var. Aile hekimine düşük yazdırsam şubede kontrol ederlermi evrakları ? Ediyorlar mı daha doğrusu?

Tartıda tartılıyorsun,enteresandır boyu ölçmedi bile :) bana sordu..sağlık sorunların var mı dedi,olmadığını söyledim..spor yapıp yapmadığımı sordu..sağlık durumunda sıkıntı yoktur yazdı yolladı beni..şubede de sıkıntı olmadı,tenhaydı zaten,memurla muhabbet ede ede hallettik işlemlerimi
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    bir sıkıntı olmaz merak etme son zamanlarda başvursan belki ama bu tarihte başvuranı şubat a atmazlar.
  • Merhaba arkadaşlar,

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Ünv. İktisat lisans mezunuyum. Nisan 2014'te mezun oldum. İlk işim askerlik şubeye gidip tecil ettirmek oldu. Ağustos 2016'ya kadar tecil ettirdim. Fakat tecilimi bozup Kasım döneminde gitmeyi düşünüyorum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı? Neler yapmak gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayoki

S.A. kardeşlerim, benim diploma ve transcript ing ve yurt dışından mezunum. denkliğimde var. denkliğim türkçe ancak acaba bunların transkriptin ve diplomanın türkçe tercümelerine gerek varmı ?

Denkliğin varsa hiç bir sorun yok. Türkiye'de de yabancı dilde eğitim yapan ve transkriptleri default olarak İngilizce basan okullar var. Uludağ Üniversitesine verdiğim İngilizce transkript sorun çıkarmadıysa, senin yabancı ülke transkripti de çıkarmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain when i die

quote:

S.A. kardeşlerim, benim diploma ve transcript ing ve yurt dışından mezunum. denkliğimde var. denkliğim türkçe ancak acaba bunların transkriptin ve diplomanın türkçe tercümelerine gerek varmı ?

Denkliğin varsa hiç bir sorun yok. Türkiye'de de yabancı dilde eğitim yapan ve transkriptleri default olarak İngilizce basan okullar var. Uludağ Üniversitesine verdiğim İngilizce transkript sorun çıkarmadıysa, senin yabancı ülke transkripti de çıkarmayacaktır.

Sorunuzun cevabi asal▶yedek subay islemleri▶sevk oncesi hazirlik islemlerinde yaziyor. Mobilde oldugum icin sayfayi tam okuyamadim ama tercumesini istiyorlarmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 16 Temmuz 2014; 20:02:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu ay sonu taşınicaz yeni ev adresini vermek zorunda miyim. Başvuru yapmıştım ama nolacak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

quote:

Sorunuzun cevabi asal▶yedek subay islemleri▶sevk oncesi hazirlik islemlerinde yaziyor. Mobilde oldugum icin sayfayi tam okuyamadim ama tercumesini istiyorlarmis.

onunda sadece fotokpisi sanırım aslını almıyorlardır

• Bende tecili bozdurmayı düşünüyorum. İletişim fak. Mezunuyum diploma notum 3.46 yds falan yok gözde de ufak bir miyop var sizce yedek subaylık gelme ihtimali nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

quote:

onunda sadece fotokpisi sanırım aslını almıyorlardır

Evet, hicbir seyin aslini almiyorlar ama gormek istiyorlar. Islem yaptirirken orjinallerini yaniniza alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Arkadaşlar bu ay sonu taşınicaz yeni ev adresini vermek zorunda miyim. Başvuru yapmıştım ama nolacak şimdi

Bir sorun olmaz. Benim de iletisim adresim hala eskisi olarak gozukuyor. Adrese dayali kayit sistemi var guya ulkede. Anca para cezalari icin kullanirlar.

• arkadaşlar, bu sayfada "mesajım bulunsun" butonu çalışmıyor; bir fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.