Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
591.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar bende bugün şubeye gittim oradan muayneye gittim fakat muaynede yapılan göz testinde küçük harflerin çoğunu okuyamadım ve doktor kağıda "askeri göz polikliniğine görünmesi uygundur" diye yazdı.şubeye tekrar döndüm ve bana kasımpzşa askeri hastanesinden randevu almam söylendi aradım hastaneyi bu ay doluyuz dediler.ben kasım celp dönemini kaçırmaktan korkuyorum.bu durumu başka nasıl halledebilirim.illaki askeri hastaneye mi gitmem gerekli.31 temmuza randevu aldım fakat ne olur ne olmaz.belki 15ağustos sonrasına salkabilir önceden tedbir almam gerekli.

bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 15 Temmuz 2014; 14:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoKHaN_1907

Arkadaşlar aile hekiminde yapılan işlemler nelerdir? Size soru soruyorlar mı ? Boy kilo ölçümü yapıldıktan sonra herhangi bir tabloya göre değerlendirme yapıyorlar mı? A33F1'e göre askerliğe uyar Askerliğe elverişlidir gibi sonuç alıp yedek subay adayı olan varmı?

356.dönem yedek subay adayıyım.

O dediğin kod bende de yazılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

iyi günler arkadaşlar bende bugün şubeye gittim oradan muayneye gittim fakat muaynede yapılan göz testinde küçük harflerin çoğunu okuyamadım ve doktor kağıda "askeri göz polikliniğine görünmesi uygundur" diye yazdı.şubeye tekrar döndüm ve bana kasımpzşa askeri hastanesinden randevu almam söylendi aradım hastaneyi bu ay doluyuz dediler.ben kasım celp dönemini kaçırmaktan korkuyorum.bu durumu başka nasıl halledebilirim.illaki askeri hastaneye mi gitmem gerekli.31 temmuza randevu aldım fakat ne olur ne olmaz.belki 15ağustos sonrasına salkabilir önceden tedbir almam gerekli.

bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Telefonla aramak yerine hastaneye git orda muayene olursun.
  • teşekkürler cevap için.siteden baktığımda randevu ile hasta alımı yapıldığı ve bana söylenende randevu ila bakıldığıydı.eğer gidip randevusuzda kontrol edilebilecksem yarın giderim fakat bu kesinmi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

teşekkürler cevap için.siteden baktığımda randevu ile hasta alımı yapıldığı ve bana söylenende randevu ila bakıldığıydı.eğer gidip randevusuzda kontrol edilebilecksem yarın giderim fakat bu kesinmi acaba.

genelde subeden verilen kagıtla gidersen GATAda randevusuz muayene ediyorlar en azından ben oyle yapmıstım. Sana verilen kagıtla GATA'da muayene olmam soylendi de sorun olacagını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Şimdi aklıma geldi de dün bana kara deniz hava falan sormadilar sizde öylemi

Bilen varmı?

• quote:

quote:

Bilen varmı?

Herhangi birine kara,hava, deniz yada jandarma olmak istiyormusun diye bir soru sormuyorlar. Kaldıki böle bir soru sormaları durumunda kişilerin hangi tercihlerde bulunacağı aşağı yukarı belli. Komando olmayı istiyormusun yada yedek subay olmak istiyormusun soruları ise, komandonun diğerlerine göre zorluğu ve yedek subayında yaklaşık 6 ay fazla hizmet süresinin olmasındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrow16

quote:

quote:

Bilen varmı?

Herhangi birine kara,hava, deniz yada jandarma olmak istiyormusun diye bir soru sormuyorlar. Kaldıki böle bir soru sormaları durumunda kişilerin hangi tercihlerde bulunacağı aşağı yukarı belli. Komando olmayı istiyormusun yada yedek subay olmak istiyormusun soruları ise, komandonun diğerlerine göre zorluğu ve yedek subayında yaklaşık 6 ay fazla hizmet süresinin olmasındandır.

Komando ve yedek subayı sordular. Bilgim olmadığı için emin olmak istedim. Sorun olmasın yeter ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Orijinalden alıntı: baalbeith

Bu arada, ben form doldururken bir ara bana "liseyi hangi tarihte bitirdin" diye sordu memure hanım. Bu soru diğer soruların arasında kaynadı biraz. Ben hangi tarihi verdiğimi bile hatırlamıyorum şu an. Neden sordu bilmiyorum ama yanlış bilgi girdi ise, bunun herhangi bir şeye olumsuz etkisi olabilir mi ?

Aynısını bana da sordu memur bey. Ben de hatırlayamadım o anda. Neyse zaten o kadar önemli değil dedi, kapandı konu.

bana da sordu bugün bayan... 2009 dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemvelioglu

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

YDS ÜDS IELTS tofell belgeniz varsa götürün soruyorlar

yds sonbahar a gireceksek ne olacak etkileme olmazmı ?

Geçerli olmaz alacağın puanı söylicen çünkü

Eğer 30 eylüle kadar sonbahar yds açıklanırsa o bilgiyi güncelletebiliyormuşuz..

--

Bu arada sormak istediğim birşey var. Ankara askerlik şubesinde doktor vardı ama sadece boy kilo baktı ve bi takım sayılar yazdı. Muayne falan yapması gerekmiyormuydu?

• Bunları bir araya getiren, işlev olarak daha iyi tek bir forum yapmak lazım =) bu kadar forumdan çıkılmaz, millet doldurmaya üşenir =)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer 30 eylüle kadar sonbahar yds açıklanırsa o bilgiyi güncelletebiliyormuşuz..

--

Bu arada sormak istediğim birşey var. Ankara askerlik şubesinde doktor vardı ama sadece boy kilo baktı ve bi takım sayılar yazdı. Muayne falan yapması gerekmiyormuydu?

Nasil bi muayene bekliyordunuz ki? Sizin beyaniniza dayali islem yapiliyor. Bir rahatsizligim yok dediyseniz, bakilmasini gerektirecek bir durum yok bu yasta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

--

Asıl muayene birliğe katılırken yapılıyor.

• 353 kd kasım celbi olarak hepinize selam. yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

353 kd kasım celbi olarak hepinize selam. yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

kaç kez muayene oldunuz hocam
  • bende yarın diplomamı alıp tecili bozduracağım. hadi hayırlısı
  • 1 kere oldum oda asker gitmek istiyorum diye şubeye başvurduğum gün. hemen aşağı kata indim ve doktor boy kilo ölçümü yaptı bir hastalığın var mı dedi o kadar. onun dışında daha önceleri hiç askerlik şubesine filan gitmedim.
  • Mevcut askerlik şubemle ikamet ettiğim yerler birbirine çok uzak.İkamet ettiğim llçenin askerlik şubesine başvuruda bulunsam kabul ederler mi ? Ya da Halıcıoğlu'nda doktor var mı? Korkum Halıcıoğlu'na gidip beni aile doktoruna sevketmesi... Halıcıoğluna gidenler yazabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

--

geçen sene bende bu sıralarda başvurmuştum. askerlik şubesinde olduğunuz muayene askerliğe elverişli olup olmamanızla alakalı. bunun sonucu silüs te yazar. silüsü elinize aldığınızda

ae-askerliğe elverişli=boy ve kilosu uyumlu olanlarda yazar
    aa-a grubu arızalı= boy kilo ilişkisi uymayanlarda yazar.

vs.vs.vs.

bundan sonra yapacağınız işlemler

- eylül ayında son kez yoklamaya gireceksiniz. not bilgileriniz vs.
    - ekim sonu yerler açıklanır
    - kasım 4-5-6-7 teslim olma tarihleri
    - kasım son hafta yemin töreni olur
    - aralık ilk hafta usta birliğe sevkiyatlar
    - hiç izin kullanmazsanız yol durumuna göre nisan ortası askerlik biter.

bizim 19-20 nisanda bitmişti askerlik.

onun dışında sorularınız olursa acemilikle ilgili filan yardımcı olurum.

• baalbeith kullanıcısına yanıt
    Dostum işlemler bitip şubeden çıktığımda elimde bir adet askerlik durum belgesi bir adet sevk öncesi hazırlık formu olduğunu söylemişsin bende hallettim fakat sadece askerlik durum belgesi verdiler bunda bir sıkıntı yok fakat sevk öncesi form yok direk bir daha gelme 27 ekimde yerini öğren dediler?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.