Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
592.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazılımla ilgilenen biri olarak soruyorum askerde yazıcı olma ihtimalimiz varmı acaba
  • Kızılelma91 kullanıcısına yanıt
    bölüm nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

bölüm nedir

Bölümüm malesef pek alakalı değil Ben AÖF uluslararası İlişkiler Mezunuyum Lisans diploması üzerinden ele alındığını düşünürsek biraz zor bi ihtimal olarak görünüyor sanırım..
    Yazıcıya pek iyi demiyorlar ama sen neden istiyorsun yazıcı olmayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yazıcıya pek iyi demiyorlar ama sen neden istiyorsun yazıcı olmayı

Kulaktan dolma bilgilerden birtanesi belki ama çavuş,yazıcı,posta nöbet tutmaz diyorlar ne kadar doğrudur bilemiyorum..

Aslında tek sebepde bu değil seviyorum bilgisayar ile uğraşmayı oraya gittiğimde de aynı işi yapmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızılelma91 -- 24 Temmuz 2014; 2:34:35 >
    Deftere falan nöbet yazarsın heralde bilgisayara yazılmazsa kağıt kaleme kalırsın bak bi de o yönü var

• quote:

Deftere falan nöbet yazarsın heralde bilgisayara yazılmazsa kağıt kaleme kalırsın bak bi de o yönü var

Bu yönünü pek kimse söylemedi açıkcası

İnşallah öyle bi durum olmaz çünkü yazım pek güzel değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Time2Die

2012'de mezun oldum 4 yıllık bölümden, tecil ettirmiştim dün gidip ben tecilimi bozdurup kasım celbiyle gitmek istiyorum dedim, Erken sevk başvurusu yapmadım sanırım, 'sevk öncesi hazırlık işlem formu' diye bişey var şuan sadece elimde doğru mudur acaba başka bişey yapmam gerekiyo mu benim? 12 ay yedek subay olarak yapma ihtimalim var mı ayrıca ben kısa dönem yapmak istiyorum dedim ama..

bende 2012 mezunuyum tecil ettirmiştim 2014 kasımda tecilim zaten bitiyor. tecilimi bozdurmaya gittiğimde benim zaten normal yolla askerş,ü,min geldiğini ve herhangi bişey yapmam gerekmediğini. 1-30 eylül arası diploma ve transcriptimle gelmemi söyledi. yani tecil bozdurma gibi bi durum yok bu sene içinde decili bitenler için
    kısa dönem personeli yazıcı yapmıyorlar hocam, ayrıca bende MCPD olarak yazılım geliştiriyorum, şahsen sorulursa "bilgisayar bilen var mı diye" ben ses etmeyeceğim zira düşünüldüğü zaman facebook kullanan her birey bilgisayar bilgisi olduğunu iddia ediyor (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayoki

quote:

2012'de mezun oldum 4 yıllık bölümden, tecil ettirmiştim dün gidip ben tecilimi bozdurup kasım celbiyle gitmek istiyorum dedim, Erken sevk başvurusu yapmadım sanırım, 'sevk öncesi hazırlık işlem formu' diye bişey var şuan sadece elimde doğru mudur acaba başka bişey yapmam gerekiyo mu benim? 12 ay yedek subay olarak yapma ihtimalim var mı ayrıca ben kısa dönem yapmak istiyorum dedim ama..

bende 2012 mezunuyum tecil ettirmiştim 2014 kasımda tecilim zaten bitiyor. tecilimi bozdurmaya gittiğimde benim zaten normal yolla askerş,ü,min geldiğini ve herhangi bişey yapmam gerekmediğini. 1-30 eylül arası diploma ve transcriptimle gelmemi söyledi. yani tecil bozdurma gibi bi durum yok bu sene içinde decili bitenler için

Bana da aynı şeyi söyledi, senin tecilin bitiyomuş zaten gitcekmişsin sen fln dedi. 2012'de tecil ettirdiğimde verdikleri kağıtta tecil tarihi 30 kasım 2014'e kadar olarak gözüküyo ve celp dönemi aralık 2014 olarak yazıyodu, onu söyledim, gerek yok bence ama yine de tecilini bozalım senin gibisinden bişey söyledi. tehir işleminin iptalini istiyorum tarzından bişey yazıp imzalattı. 'Sevk öncesi hazırlık formu' var şuan elimde, ben de diploma ve transkriptimle gitmiştim zaten. Bu durumda senin 1-30 eylül arasında gidip yaptırcağın işlemi mi yaptırmış oldum ben? 15 ağustosa kadar olan başvuru süresi ne için o zaman??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktayoki

quote:

Bana da aynı şeyi söyledi, senin tecilin bitiyomuş zaten gitcekmişsin sen fln dedi. 2012'de tecil ettirdiğimde verdikleri kağıtta tecil tarihi 30 kasım 2014'e kadar olarak gözüküyo ve celp dönemi aralık 2014 olarak yazıyodu, onu söyledim, gerek yok bence ama yine de tecilini bozalım senin gibisinden bişey söyledi. tehir işleminin iptalini istiyorum tarzından bişey yazıp imzalattı. 'Sevk öncesi hazırlık formu' var şuan elimde, ben de diploma ve transkriptimle gitmiştim zaten. Bu durumda senin 1-30 eylül arasında gidip yaptırcağın işlemi mi yaptırmış oldum ben? 15 ağustosa kadar olan başvuru süresi ne için o zaman??

Sizin gibi tecili olup da erken gitmek isteyenler icin

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan3560

quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Orijinalden alıntı: hasan3560

slm arkadaşlar. ben de kasımda gidecegim askere hastanede diyetisyen olarak çalışıyorum. uzun dönemi işaretledim bu kasım celbinde uzun cıkmama ihtimali var mı?

356. döneme baktım da sağlıkçıların hepsine uzun dönem çıkmış. Büyük ihtimal sana da çıkabilir

peki kasımda astek cıkma ihtimali düşüyormuş. bu durum bizi etkiler mi?

Astek cikma ihtimali basvuran sayici cok oldugu icin dusuyor. Yoksa her donem hemen hemen ayni sayida alim yapiliyordur. Diyetisyene olan ihtiyac sayisi ve basvuran diyetisyen sayisi belirler sizin yedek subay olma ihtimalinizi.

• Arkadaşın da aynı şekilde tecilliymiş kasıma kadar, şuan için tecilli ama ona eylülde gel demişler direk diplomanla ondan kafam karıştı?
  • quote:

Arkadaşın da aynı şekilde tecilliymiş kasıma kadar, şuan için tecilli ama ona eylülde gel demişler direk diplomanla ondan kafam karıştı?

Subeden subeye farklilik gosteriyor bazi seyler. Kasim celbi icin eylul ayi sevk oncesi hazirlik isleminin yapildigi ay. Yani gidecek olanlardan eylul ayinda transkript diploma vs belgelerini getirmeleri bekleniyor. Sen bunlari erkenden halletmissin. Ama eylul ayinda da yapabilirdin. Bir sorun yok yani. Ama bir ekleme yapayim, eylul ayinda gidecek olsaydin subat celbine kalma ihtimalin vardi. Tecilin kasim ayinda bitiyormus cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 24 Temmuz 2014; 10:49:23 >
  • Anladım, bu durumda benim başka bişey yapmama gerek yok eylül ayında bile?
  • quote:

Anladım, bu durumda benim başka bişey yapmama gerek yok eylül ayında bile?

Diploma, transkript vs teslim ettiyseniz ve memur gelmenize gerek yok dediyse bir sorun olmaz. Memur dememis de olabilir eylul ayinda yine de bir ugrarsiniz.

• Oncelikle herkese hayirli ugurlu olsun. Bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim. Haziran 2014 te mezun oldum. Kasim celbine basvuru yapmayi planliyorum. Ancak bir sirketle is gorusmelerim devam ediyor. Olumsuz sonuclanirsa kesin kasim celbine basvuracagim. Ancak bu ise alim sureci biraz uzun surecek gibi... Ben basvurumu yapsam eylul ekim gibi ise alimim olumlu oldugu soylense kasim celbi icin yaptigim basvuruyu iptal ettirip askerligimi tecil ettirebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Anladım, bu durumda benim başka bişey yapmama gerek yok eylül ayında bile?

Diploma, transkript vs teslim ettiyseniz ve memur gelmenize gerek yok dediyse bir sorun olmaz. Memur dememis de olabilir eylul ayinda yine de bir ugrarsiniz.
    Öyle yapayım artık, teşekkür ederim..
  • vlkndmrkrn V kullanıcısına yanıt
    Valla iptal ediceklerini sanmıyorum ama şu şekilde yapabilirsin. Hiç başvuru yapmayıp iş başvurun sonuçlanınca bi sonraki dönem başvurursun yada tecil edersin duruma göre

• arkadaşlar ben de şimdi askeriyede işlerimi hallettim geldim. yeni mezun olduğum için geçici mezuniyet belgesi ve transkript ile gittim. en başta 2 form doldurdum. sonra memura gittim. belgeleri verdim, klasik soruları sordu anne baba sağ mı, öz mü vs. şube içinde doktor varmış hemen orada muayene oldum. sonra komando - yedek subay isteğimi sordu ikisine de hayır dedim. eğitim bilgilerimi girerken diploma notumu gördü. (4 üzerinden 3.36) bu arada lisans mezunuyum. kısa dönem istedim ama diploma notun yüksek belki yedek subaylık gelebilir istersen diploma notunu sıfır olarak gireyim dedi. ben de sonradan sorun çıkmasın normal girelim kısmet artık ne gelirse dedim. benden sadece transkriptin aslını aldı ve askerlik durum belgemi verip işlemler bitti dedi.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.