Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
593.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma yeni üye oldum kasımda bende askerim.Ben yüksek lisansta tez aşamasında idim.Yalnız bitecek gibi olmadığından okulu dondurup askere gitmeye karar verdim.Okulum yükseğimi dondurup bağlı bulunduğum askerlik şubesine dilekçemi yolladı.Bende şubeyi aradım teciimin bozulduğunu söyledi.Şubede 1-30 Eyülde gelmemi istediler.Bundan sonra ne yapacağım konusunda pek bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar kasımda bende yolcuğum Allah izin verirse aöf konaklama işletmeciliği mezunuyum yedek subay olasılığım var mı bilgisi olan
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Mezuniyet belgesini götürmeden tecil bozdurabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemist87gs

Foruma yeni üye oldum kasımda bende askerim.Ben yüksek lisansta tez aşamasında idim.Yalnız bitecek gibi olmadığından okulu dondurup askere gitmeye karar verdim.Okulum yükseğimi dondurup bağlı bulunduğum askerlik şubesine dilekçemi yolladı.Bende şubeyi aradım teciimin bozulduğunu söyledi.Şubede 1-30 Eyülde gelmemi istediler.Bundan sonra ne yapacağım konusunda pek bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

Yapman gereken pek bişey yok. Lisans diplomanı bir de transkriptini alıp şubeye gideceksin. Geri zaten halloluyor.
  • ibrahim1213 kullanıcısına yanıt
    Evet ama okulun yaptigi tecili okul bozar. Dilekce vermeniz gerekir okula.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

Arkadaşlar Bütün işlemler tamam benimde. Kasımda Askerim. İnşallah Vatana Millete layık bir vatan evladı olabiliriz. hayırlısı olsun.

Hocam elinde kaç tane kağıt var acaba eylülde tekrar gel diye birşey söyledilermi sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: arash_10

quote:

Orijinalden alıntı: televizyoncu357

Beyler ben 1 temmuzda gidip tecilimi bozdurmustum ve kasım icin karar aldirmak istedigimi soylemistim tecilimi bozdular 30.09.2014 e kadar askerlikle ilgili sorun yoktur diye bir kagit verdiler.celp donemi kasim 2014 yaziyor. Ancak bir arkadasimda tecilini bozdurdu karar aldirdi onun elinde 3 tane kagit vardi. 23 temmuzda birdaha subeye gittim ve durumu anlattim transkript verdim yine ayni kagittan verip yolladilar kasimda askersin dedi gorevli memur islem tamamlandi mi ben anlamadim sizce bisey yapmama gerek var mı?

bende tecili bozdurdum.bana verilen kağıtta 27.10.2014 tarihine kadar askerlikle ilgili sorun yoktur yazıyor.acaba 2. gruba atma gibi bişey mi var işkillendim şimdi.

Elinde bitanemi kağıt var hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arash_10

quote:

Beyler ben 1 temmuzda gidip tecilimi bozdurmustum ve kasım icin karar aldirmak istedigimi soylemistim tecilimi bozdular 30.09.2014 e kadar askerlikle ilgili sorun yoktur diye bir kagit verdiler.celp donemi kasim 2014 yaziyor. Ancak bir arkadasimda tecilini bozdurdu karar aldirdi onun elinde 3 tane kagit vardi. 23 temmuzda birdaha subeye gittim ve durumu anlattim transkript verdim yine ayni kagittan verip yolladilar kasimda askersin dedi gorevli memur islem tamamlandi mi ben anlamadim sizce bisey yapmama gerek var mı?

bende tecili bozdurdum.bana verilen kağıtta 27.10.2014 tarihine kadar askerlikle ilgili sorun yoktur yazıyor.acaba 2. gruba atma gibi bişey mi var işkillendim şimdi.

Elinde bitanemi kağıt var hocam?

evet 1 tane.

• ateşkes kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten 2010 da lisans diplomamı götürdüm,tecilimi oldum sonra 2012 de yüksek lisansa başladım.Ama henüz bitmedi tecili bozmak istedim. Tekrar lisans diplomamı mı götürcem acaba? Ayrıca diplomamda okulumda dilekçe verdim okula okulda kabul edip askeriyede tecilimi bozdular.Diploma götüremeyeceğim o yüzden bilmiyorum anlamadım Ayrıca bu 1-30 Eylül yerine bayramdan sonrA şubeye gidip halletsem olmazmı acaba.Off karışık bu işler ya Şimdiden teşekkür ederim
  • Birde ben 2010 yılında muayene oldum bidaha olacak mıyım acaba? Kesin kısa dönem istiyorum transkripti sıfır girsem olur mu acaba? Bu işleri bilmemek ne kötü imiş ya :S
  • quote:

Birde ben 2010 yılında muayene oldum bidaha olacak mıyım acaba? Kesin kısa dönem istiyorum transkripti sıfır girsem olur mu acaba? Bu işleri bilmemek ne kötü imiş ya :S

Tekrar muayene yok. Diplomaya bir daha gotureceksiniz. Nota sifir giremeyebilirler transkript aliyorlar. Sizin donem kalabalik olacak zaten istemeyenin yedek subay olmasi cok dusuk bir ihtimal.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

Arkadaşlar Bütün işlemler tamam benimde. Kasımda Askerim. İnşallah Vatana Millete layık bir vatan evladı olabiliriz. hayırlısı olsun.

Hocam elinde kaç tane kağıt var acaba eylülde tekrar gel diye birşey söyledilermi sana

1 tane kağıt verdiler eylül gel diye birşey demediler.
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bayramdan sonra bi şubeye gidip öğreneyim konulara yabancıyız bakalım öğrenecez.
  • Arkadaslar Ondokuzmayıs Üniversitesi İstatistik mezunuyum yedek subay olma ihtimalim varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Orijinalden alıntı: Naut1lus

Merhaba arkadaşlar. Bende geçen hafta son sınavımı vererek mezun oldum çok şükür. Bayramdan sonrada okuldan çıkışımı alıp işlemlerimi tamamlayacağım. Kasımda askeriz nasip olursa.
    Sormak istediğim bir şey var. Şimdi arkadaşım yaz okuluna gidiyor. Ağustos sonu bitecek onunda okulu. Arkadaşım da Kasım celpinde askere gitmek istiyor. Son başvuru tarihi olan 15 Ağustosa yetişemeyecek. Peki mezun olmadan 15 Ağustosa kadar tecilini bozdurup, 1 Eylülden sonra da işlemlerini yapabilir mi? Ya da başka bir yöntem var mı önerebileceğiniz? Şubata kalmak istemiyor çünkü. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Tecil bozdurup yaptirabilir ama eylul ayinda mezuniyetini alip ay sonu gelmeden subede islem yaptirmasi gerekli.

Hocam peki bir aksilik oldu mezun olamadı diyelim. Sonra tekrar iptal edip tecil yapabilir mi eylülde?

• quote:

Hocam ben zaten 2010 da lisans diplomamı götürdüm,tecilimi oldum sonra 2012 de yüksek lisansa başladım.Ama henüz bitmedi tecili bozmak istedim. Tekrar lisans diplomamı mı götürcem acaba? Ayrıca diplomamda okulumda dilekçe verdim okula okulda kabul edip askeriyede tecilimi bozdular.Diploma götüremeyeceğim o yüzden bilmiyorum anlamadım Ayrıca bu 1-30 Eylül yerine bayramdan sonrA şubeye gidip halletsem olmazmı acaba.Off karışık bu işler ya Şimdiden teşekkür ederim

hocam şimdi sen yüksek lisans öğrencisiysen kendin şubeye gitsende bozduramazsın tecilini. anca okula başvurursun tecil iptali için onlarda senin kütüğüne yazı yollarlar tecil bozdurma adına tecilin bozulur. sonra sen şubeye gider diğer kalan işlemleri tamamlarsın. (transkript ve muayene olurken diploma fotokopisi vermediysen onları verirsin) bu işlemleri 15 ağustosa kadar yapmış olmazsan kasım celbine yetişemezsin şubata kalırsın.

ayrıca transkripti 0 girdirme gibi bi durum olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Orijinalden alıntı: oktayoki

quote:

Orijinalden alıntı: Time2Die

2012'de mezun oldum 4 yıllık bölümden, tecil ettirmiştim dün gidip ben tecilimi bozdurup kasım celbiyle gitmek istiyorum dedim, Erken sevk başvurusu yapmadım sanırım, 'sevk öncesi hazırlık işlem formu' diye bişey var şuan sadece elimde doğru mudur acaba başka bişey yapmam gerekiyo mu benim? 12 ay yedek subay olarak yapma ihtimalim var mı ayrıca ben kısa dönem yapmak istiyorum dedim ama..

bende 2012 mezunuyum tecil ettirmiştim 2014 kasımda tecilim zaten bitiyor. tecilimi bozdurmaya gittiğimde benim zaten normal yolla askerş,ü,min geldiğini ve herhangi bişey yapmam gerekmediğini. 1-30 eylül arası diploma ve transcriptimle gelmemi söyledi. yani tecil bozdurma gibi bi durum yok bu sene içinde decili bitenler için

Aynı durumdayız sanırım beyler. Bayramdan sonra şubeye gideyim diyordum ama gerek var mı yok mu şimdi?

kardeş tarihlerimiz aynı senle böyle bir kağıt hernekadar bende olmasada orda ertleme bitim tarihi 12,7,2014 yazıyor yani biz bi 15 ağustosa kadarki kısmı zaten geçmiş bulunmaktayzı tecilimiz bozuldu yani anlicağın anladığım kadarıyla sadece diploma vs verme kaldı onlarıda tecilini kendi bozdurmak isteyenlerin işi bitinceye almışlar yani eylül ayına o kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktayoki

quote:

2012'de mezun oldum 4 yıllık bölümden, tecil ettirmiştim dün gidip ben tecilimi bozdurup kasım celbiyle gitmek istiyorum dedim, Erken sevk başvurusu yapmadım sanırım, 'sevk öncesi hazırlık işlem formu' diye bişey var şuan sadece elimde doğru mudur acaba başka bişey yapmam gerekiyo mu benim? 12 ay yedek subay olarak yapma ihtimalim var mı ayrıca ben kısa dönem yapmak istiyorum dedim ama..

bende 2012 mezunuyum tecil ettirmiştim 2014 kasımda tecilim zaten bitiyor. tecilimi bozdurmaya gittiğimde benim zaten normal yolla askerş,ü,min geldiğini ve herhangi bişey yapmam gerekmediğini. 1-30 eylül arası diploma ve transcriptimle gelmemi söyledi. yani tecil bozdurma gibi bi durum yok bu sene içinde decili bitenler için

Bana da aynı şeyi söyledi, senin tecilin bitiyomuş zaten gitcekmişsin sen fln dedi. 2012'de tecil ettirdiğimde verdikleri kağıtta tecil tarihi 30 kasım 2014'e kadar olarak gözüküyo ve celp dönemi aralık 2014 olarak yazıyodu, onu söyledim, gerek yok bence ama yine de tecilini bozalım senin gibisinden bişey söyledi. tehir işleminin iptalini istiyorum tarzından bişey yazıp imzalattı. 'Sevk öncesi hazırlık formu' var şuan elimde, ben de diploma ve transkriptimle gitmiştim zaten. Bu durumda senin 1-30 eylül arasında gidip yaptırcağın işlemi mi yaptırmış oldum ben? 15 ağustosa kadar olan başvuru süresi ne için o zaman??

kardeş bizim tecil zaten bozulmuş durumda bi üstteki arkadaşın paylaştığı resme bakarsan tecil bozma zaten geçti bizim için şuan herkesten önce biz tecil bozdurmuş durumdayız zaten o yüzden şubata sarkar vs demiş biri bence onun sarkar ama bizim sarkmaz :D

• oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim çok.az çok anladım bakalım inş subeye gittiğimde işlerimi sorunsuz halledebilirm. hayırlı tezkereler dilerim sana.
  • giovannidrogo kullanıcısına yanıt
    15 Ağustos
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.