Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
593.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla oda sıkıntı şu an ki kilomu bilmiyorum ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızılelma91

Valla oda sıkıntı şu an ki kilomu bilmiyorum ki :(

aile hekimine neden sevketmedi? hangi ilde yaşıyorsun?
  • Kizilema kardesim o genel er Celp dönemi sen nereli isen oradan alinan askerlerin celp dönemi sen erken sevk edilmek istedigin icin 2014 de gideceksin benimki de agustos 2015 genel er celp dönemi ama erken sevk ile kasımda gideceğim ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper340587 A kullanıcısına yanıt
    Aile Hekimine Sevk etti fakat aile hekimi tatile çıkmış pazartesi gelicekmiş pazartesi gidicem oda askeri hastaneye göz ve dahiliye için sevk edicek orda sonuç belli olucak işte askeri hastaneden numara almamız lazım oda ulaşılamıyor off sıkıntı üstüne sıkıntı İstanbul'da yaşıyorum halıcıoğlu şubesine gittim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızılelma91 -- 1 Ağustos 2014; 14:30:43 >
  • abdullah_2855 A kullanıcısına yanıt
    valla güzel kardeşim içimi rahatlatıcak bir cevap verdin teşekkür ederim
  • Bende bugün hallettim çok şükür :)
     357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

• Benim kağıtta bunlar yazıyor sanırım bütün işlemler bittiği zaman sizdeki kağıttan alıcam..
     357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızılelma91 -- 1 Ağustos 2014; 14:46:37 >
  • Ozel unide burslu bilgisayar muh(ingilizce) bitirdim. Ortalamam 2.99.

Myo bitirip dgs yapmstm. Myodaki ortalamam 3.75.

1. Sizce myo diplomami ve lisanstaki diploma ekini subeye goturmeli miyim?

2. Subeye kac fotograf goturuyoruz.

3. Sizce yedek subay icin sansim nedir?

• doğrumudur arkadaşlar söylediğim şey..
  • BrkN_1905 kullanıcısına yanıt
    Myo nun kısa dönem/ yd subay için geçerli bir belge olmadıgından bişey ifade etmiyor. Götürsende aynısını söyleyecekler , ayrıca kimlik bilgilerinden görünür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Kizilema ben o kagitlari aile hekimliğine gittim sonra subeye tekrar gittiğimde benim ki gibi kagit alacaksın

• abdullah_2855 A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim..
  • Kardeşim valla ben 2yillik aöf insan kaynakları okumuştum orada gözüktü diplomayi götürmedimm bile suan aöf yeni dgs ile Maliye okuyorum o bile gözüktü nasil olduysa :)

• Peerless kullanıcısına yanıt
    bende sabah 8,30 da tepecik şubedeydim 20 dakika sistemi açamadılar sonra yabancı şubeye çıktım ben de 2012 mezunuydum 31 temmuza kadar (düne kadar) tecilliydi bugun sordum 1-30 eylülde gel dedi son işlemler için heralde..

kasımda askersin dedi.. hayırlısı artık..
  • bugün şubeyi aradım hangi tarihte geleyim vs diye... kadın belkide Kasım 2014e yer kalmaz şubata kalırsın dei :) bu nasıl işitr?
  • Bende ptesi gidecem şubeye ama yer kalmaz olayı ne bilem pek gerçekçi gelmedi, belki aralıkta gideriz en kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızılelma91

Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur fakat o söylediğiniz Kasım 2014 yazıyor üstte diye baktım kağıda benim kağıtta kasım 2014 denen bir yazı yok sadece Kasım 2015 yazıyor :(

Askerlik bilgilerinin yazdığı kısımdaki celp döneminde kasım 2014 yazmıyormu? Grup no göre olan yer değil

• arkadaşlar ben halihazırda gözlük kullanıyorum askerlik yapmayacak kadar büyük numaralı değil , 1,50 1,75 miyop.
    bu durumda aile hekimine gittiğimde askeri hastaneye sevk yaparmı.bulundugum ilçede askeri hastane yok uğraştırıcak diğer türlü.
  • ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    sen aile hekimine askeri hastaneye sevkimi yapın demediğin sürece yapmaz, orada soruyor zaten bi sorunun var mı falan filan diye, sen dersin gözlük kullanıyorum numarası bu diye. Ama askeri hastaneye sevkimi yapmayın dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen_86

sen aile hekimine askeri hastaneye sevkimi yapın demediğin sürece yapmaz, orada soruyor zaten bi sorunun var mı falan filan diye, sen dersin gözlük kullanıyorum numarası bu diye. Ama askeri hastaneye sevkimi yapmayın dersin

teşekkürler hocam.bayramdan önce şubeyle görüşmüştüm, ben aöf işletme lisans okuyorum tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum dedim, okula dilekçe vermeme gerek varmı dedim, bana formdan "hem okuyup hem askerlik hizmetimi tamamlamak istiyorum" seçeneğini işarelettirdi.böyle daha çabuk alırlar dedi.sıkıntı olmaz değilmi?
    pazartesi kalan işlemleri tamamlayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.