Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
593.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu diploma fotokopilerinin onaylı (mühürlü) olmasına gerek yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantic

Arkadaşlar bu diploma fotokopilerinin onaylı (mühürlü) olmasına gerek yok değil mi?

Gerek yok . Orjinalinide götürüyorsun orada basıyorlar " aslı gibidir " mührünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasım iiçin erken sevk basvurusu yaptım aile hekimine gidecegim kagıtta şube genel er celp donemı subat 2014 yazıyor bu ne demek arkaşalar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa b

kasım iiçin erken sevk basvurusu yaptım aile hekimine gidecegim kagıtta şube genel er celp donemı subat 2014 yazıyor bu ne demek arkaşalar ?

Normal şartlarda tecil bozdurmasaydın şubat celbinde gidicektin ama erken sevk yaptırdın kasım celbinde gidiceksin demek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

quote:

Orijinalden alıntı: safa b

kasım iiçin erken sevk basvurusu yaptım aile hekimine gidecegim kagıtta şube genel er celp donemı subat 2014 yazıyor bu ne demek arkaşalar ?

Normal şartlarda tecil bozdurmasaydın şubat celbinde gidicektin ama erken sevk yaptırdın kasım celbinde gidiceksin demek oluyor.

cevap için teşekkür ederim ben bu sene haziranda mezun oldum kasımda gtmek istiyorum bu gün gittim erken sevk istedim eve geldim dikkatimi çekti şubat yazıyordu

• tecili bozdurup kasımda gitmeyi düşünüyorum. şubeye gitmeden önce aile hekimine gitsem muayene eder mi? yoksa önce şubeden sevk v.s birşey almak gerekir mi? teşekkürler
  • Kasımda gidiyoruz demek ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycapslock

tecili bozdurup kasımda gitmeyi düşünüyorum. şubeye gitmeden önce aile hekimine gitsem muayene eder mi? yoksa önce şubeden sevk v.s birşey almak gerekir mi? teşekkürler

önce şubeye gitmen gerekiyor . çünkü verilen kağıtta şubenin seni gönderdiğine dair şube başkanının imzası var
  • Listeye adımı ekledim. Yaş 28 oldu anca gidiyoruz.
  • Millet AÖFden mezun oldum. Kasımda gitmek istiyorum İstanbuldan. Listeler dolmamıştir degil mi? Bir de kisa dönem basvurusu ve tecili bozmam için izlemem gereken adımlar nelerdir? Teşekkürler

• Evrekas kullanıcısına yanıt
    dostum bende senin durumunda idim.Okula tecil iptal dilekçesi veriyorsun eğer okul bunu kabul ederse kütüğünün olduğu şubeye dilekçeni yollayarak tecilini bozuyorlar.Bende yüksek lisansımı dondurdum tecilim bozuldu kasımda askere gideceğim
  • Merhaba Vlknka,

Öncelikle şunu belirteyim, askerlik şuben neresi ile orayla muhatap ol, yabancı şubelerle yapma işlemlerini. Sevk öncesi hazırlık işlemleri dediği şey, Kasım celbinde askere gidebilmen için yapman gereken başvuru oluyor.

Tecilin otomatikman sona erdiği için zaten en yakın celbe seni atıyorlar, muhtemel gidişin Kasım oluyor bu haliyle. Bizim dönemimizde de olmuştu bu bahsettiğin durum 1-30 Haziran arasında gidip işlemlerini yaptıranlar olmuştu. Belirttiği tarihlerde ne kadar diploman varsa, transkriptin ve eğer uzun dönem istiyorsan yabancı dil ve yetkinlik belgelerini yanına alarak şubene başvuruda bulunabilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Aklına takılan soru(lar) olursa seve seve cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycapslock

tecili bozdurup kasımda gitmeyi düşünüyorum. şubeye gitmeden önce aile hekimine gitsem muayene eder mi? yoksa önce şubeden sevk v.s birşey almak gerekir mi? teşekkürler

önce şubeye gidip askerlik başvurusu yapmak zorundasınız. şubeden size verilen belgelerle aile hekimine gidecekesiniz. doktor bu belgelere "askerliğe elverişlidir" yazıp damgalayacak. ancak doktorla aranız iyiyse damgayı ödünç alın şubede iki dakka basıp halledin işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecilim bozulmuş olmasına rağmen bugün şubeye gittim sevk öncesi hazırlık işlemlerini şimdi için yapıp yapamayacağımı sordum.Görevli memur 1-30 Eylül arasında gelmeniz gerekiyor dedi. Anlıyacağınız bilmediğim için bugün boşu boşuna gittim şubeye
  • arkadaşlar 2012 haziran ayında mezun oldum 4 yıllık fakülteden, eylülde gidip ilk muayeneyi oldum ve tecilli olduguna dair belge aldım, tecil bitiş tarihim 31.07.2014 yani bugündü..

yarın şubeye gidip tecilim bitti diyecektim ki biraz önce 2012 de aldıgım kagıda baktım muhtemel sevk tarihi 31.07.2014 yani tecilin son günü ve celp dönemi olarakta ağustos yazıyor ben hep tecil temmuz sonunda bitiyor askere kasımda giderim diyordum kendi kendime şimdi yarına kadar zaman geçmez ben kasımda mı giderim yoksa yarın direk şuraya gitceksin diye çıkmış mıdır?

bide yedek subay adayı yazmışlar bana ben hiç hatırlamıyorum uzun dönem olmak istiyorum dediğimi..

devreler bi yardım edin şimdi alıp götürürler mi??

• Arkadaslar biz yedek subaylik hayir dedik ya mesela bunu gidip degistirebiliyor muyuz? Hemen degisir mi eylulu mu beklemeliyim

• chemist87gs kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. ben de yarın uğrayayım bir okula :)
  • o değilde ortalama neden etkili yedek subaylıkta sanki askere gitmiyoruz da lys ye gireceğiz
  • arkadaşlar 30yaındayım 1,5yıldır yoklama kaçağıyım bugun aof mezun oldum..diplomamı alır almaz şubeye teslim olucam fakat beni kasım celbine yetiştirirler öyle değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkN_1905

quote:

Orijinalden alıntı: BrkN_1905

Okuduklarima bakinca yedek subaylik icin umudum kirildi biraz. Ozel universitede burslu bilgisayar muh. Mezunuyum. Ortalamam 2.99. Acikcasi maddi durum acisindan yedek subaylik cazip geliyordu. Yine de sansimi deneyecegim. Siz ne dusunuosunuz bilmem ama fikrlerinizi beklerm. Diploma eki ve myo diplomami da goturmem ise yararmi sizce..Son olarak vesikalik fotograf goturecek miyiz subeye. Heryerde farkli bilgi var. Yarin gidip basvurmayi dusunuyorum da.

?

Bilgisi olan var midir?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.