Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
593.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boox

ulan o değilde askerliği bitirdik. hatırlasanıza o ilk bekleyiş günlerini, nere çıkacak acaba diye heyecan yapmalar. vay anasını...

aynen kardo bitti be
  • Tertipler benim askerlik durum belgem hala edevlette gözükmüyor. Birşey yapmama gerek var mı? Belge lazım değil şuan bana ama bazı kişilerin çıkıyor benimki niye çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayy be yedik bitirdik askerliği devrelerim tekrardan hepimize geçmiş olsun ulan daha kendime gelemedim 3 ay olduy be :)
  • kayıtlı olduğun askerlik şubeni arayıp şahsi dosyanın birlikten gelip gelmediğini sor. Geldiyse sisteme işlesinler. Birliğinde idari işler yavaş işliyorsa gelmemiş olabilir. Şahsi dosya gelmediyse zaten birliğine yazı çekip istemişlerdir.

veya oturduğun yere en yakın olan askerlik şubesine gidip askerlik durum belgesi al. Orada bir sorun yoksa edevlete girmeyi unutmuşlardır, yine bağlı olduğun şubeyi arayıp söyleyebilirsin.
  • Hiç bişey yapmasam ne olur peki? Belgemin gelmeme ihtimali yani sorun çıkma ihtimali var mı? Şuan için bana askerlik durum belgesi falan lazım değil sadece e devlette çıkmadığından merak ettim yani

• birşey olmaz, eninde sonunda gelir. 1 ay içinde gelmezse şuben birliğine yazı çekiyor zaten. Göndermeleri zorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

birşey olmaz, eninde sonunda gelir. 1 ay içinde gelmezse şuben birliğine yazı çekiyor zaten. Göndermeleri zorunlu.

TMİ 17sinde bitti. 27 temmuz son gün o zaman. İllaki göndereceklerse sorun yok. elimde terhis belgem de var gerçi bi sorun olursa

• seanone07 kullanıcısına yanıt
    en son 9 ay önce girmişim. baktım da şu an çok kral askerlik yapıyorum be :D
  • Ben askerliği unuttum lan. Hala devam ediyor adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Ben askerliği unuttum lan. Hala devam ediyor adamlar.

bizim uzun dönemler foto paylaşıp duruyorlar.facebooktan da silmek istemiyorum çoğu iyi çocuk..
    aynen adamlar yardırmaya devam ediyor.biz unuttuk valla
  • bnymnzn B kullanıcısına yanıt
    Ben sana dediydim =) O kadar da ileri görüşlüyümdür =D
    Bitirdim ben 356 Topçu Teğmen olarak
  • beyler kısa dönem çorlu çıktı statü bakım yazıyor. ne yapacam ben bakım olarak :D sevk başlangış 3 ağustos yazıyor acemilik balıkesir. ben 3 ağustosta orada olmak zorundamıyım ?
  • seanone07 kullanıcısına yanıt
    dün taktık yıldızı :)
  • arkadaşlar ben hala terhis belgemi e devletten alamıyorum...
  • kayıtlı olduğun şubeni ara dostum, askerliğini yaptığın birlikten dosyanın gelip gelmediğini sor. Geldiyse sisteme işlesinler. Yada herhangi bir askerlik şubesine gidip askerlik durum belgesi iste, orada gözüküyorsa belgelerin gitmiştir ancak şuben e-devlet sistemine girmeyi unutmuştur.
  • Dönüş yol paramızı vermediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Dönüş yol paramızı vermediler.

Hocam dönüş yol paraları ziraate mi yoksa ptt yemi yatıyor acaba, bilginiz var mı?
  • birliğe göre değişiyo olabilir. bizde ziraat hesabına yatırılmıştı yol ücretleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gidi hey be lan zaman ne çabuk geçiyor :D konuyu açtığımız günü hatırlıyorum sonra 24 ekimi gecesini hatırlıyorum o gece 4 kere rüyamda nere çıkacağına yönelik rüyalar görmüştüm :D lan hey gidi heyyy peee :D
  • janjanahmet kullanıcısına yanıt
    Acemilikten ustaliga gecerken ziraate, bitis yol ucretini de ptt ye yatirmislar bizde dun gidip aldim

• 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.