35799 TL Asus Vivobook S15 Oled Snapdragon X Plus X1P-42-100-16Gb-512Gb-15.6inc-W11 |
35799 TL Asus Vivobook S15 Oled Snapdragon X Plus X1P-42-100-16Gb-512Gb-15.6inc-W11

-
-
rem kaç cigolayta kadar yükseliyor aceba
-
ram gömülü LPDDR5X 8.4ghz 16 cigolayt ,, arm tabanlı kendi çalıştıgım uygulamaları kurdum sorunsz sadece POS uygulamamız çalışmadı x86 emülator bazı uygulamaları emule edemiyor ama genel olarak memnunum diyebilirim...
-
gta 5 oynatırmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ge te a 5, skyrim tarzı eski oyunları anca oynatır
-
GPU su çok güçlü değil ve arm tabanlı oyun için alınmaz.. Alınma sebebi 1.4kg olması , oled 3k ekran , uzun pil ömrü , az ısınma , sessizlik.. birde yapay zeka ünitesi 45 TOPS benim yapay zeka ile şimdilik işim yok ama diğer yönleri için aldım.. 34.900 e 3 taksit...
-
39 bin olmuş
-
ooo Fatihim. bana cigolaytı bol rem lazım, benim sekiz cigolaytlık lettap işe görmüyor artık 3 senede bir lettap, pardon leplap değiştirmek istemiyorum. ben eski kafalı yaşlı bi insanım skdjfhskjdf
-
selamlar nickin değişmiş sanırım kusura bakma çıkaramadım.. snapdragon x elite versiyonu 20k daha pahalı ve 32 cigolayt bellekle geliyor.. ama x plus bence 16gb yeterli zaten 32 olsada işlemci zayıf gelecek...
-
whatsappden yazdım ;)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X