Şimdi Ara

358. Dönem 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN-Acemi Birlik Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, buraya düşen arkadaşlarımız ile iletişim halinde olalım istedim. Anlatılanlara göre çok rahat bir yer. Hepimize şimdiden hayırlı teskereler :)

• Hayırlısı teskereler inşallah benimde acemi Samsun.

Usta birliği : Amasya.

3-5 arkadaş daha var acemi birliği Amasya olan. Toplanıp bir tanışalım.
  • Benimki de aynı, Samsunda herkes aynı ama Amasyada bölükler farklı oluyor herhalde.

Acemilil ===> 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Amasya ===> 15 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Görünüyor bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymouss

Benimki de aynı, Samsunda herkes aynı ama Amasyada bölükler farklı oluyor herhalde.

Acemilil ===> 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Amasya ===> 15 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Görünüyor bende..

Seninle aynıyız hocam. Bir kaç arkadaş daha var böyle Samsun/Amasya konuşup tanışmak lazım. Bildiklerimizi birbirimize aktaralım.

358. Dönem 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN-Acemi Birlik Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oust-yLmz -- 23 Ocak 2015; 19:53:13 >

• Benim uzun dönem olduğu için daha usta birliği belli değil ama acemilik güzel geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynalı Sazan

Benim uzun dönem olduğu için daha usta birliği belli değil ama acemilik güzel geçecek.
    Benim de Samsun/Amasya
    yalnız ben 22.piyade alayındayım. benim olduğum yerde olan fazla kişi yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted_01 -- 23 Ocak 2015; 20:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted_01

Benim de Samsun/Amasya
    yalnız ben 22.piyade alayındayım. benim olduğum yerde olan fazla kişi yok galiba.

Evet alaylar farklı ama olsun Samsunda da orada da birlikteyiz. Bir kaç gün içinde bir facebook veya bir şekilde konuşalım arkadaşlar yarın filan buraya da yazanlar olur ondan sonra konuşalım bir platform üzerinden. Liste baktım vardı bir kaç kişi daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oust-yLmz

quote:

Orijinalden alıntı: wanted_01

Benim de Samsun/Amasya

Evet alaylar farklı ama olsun Samsunda da orada da birlikteyiz. Bir kaç gün içinde bir facebook veya bir şekilde konuşalım arkadaşlar yarın filan buraya da yazanlar olur ondan sonra konuşalım bir platform üzerinden. Liste baktım vardı bir kaç kişi daha.

Alıntıları Göster
    Samsunda hepimiz aynı yerdeyiz anladığım kadarıyla ama Amasya'da birlikler farklı gibi.. Benimki tam yukarıda yazdığım gibi Amasya ===> 15 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / AMASYA MERKEZ / AMASYA yazıyor başka bir şey yok.. Sizinkilerde ayrıntılı yazıyor ama :huh:

• quote:

Samsunda hepimiz aynı yerdeyiz anladığım kadarıyla ama Amasya'da birlikler farklı gibi.. Benimki tam yukarıda yazdığım gibi Amasya ===> 15 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / AMASYA MERKEZ / AMASYA yazıyor başka bir şey yok.. Sizinkilerde ayrıntılı yazıyor ama :huh:

Alıntıları Göster
    ağustos ayında 356 olarak orada yaptım acemiliği, bildiğin tatil köyü. bizi nem ve sıcak vurmuştu yemekleri şirket yapıyor kilo veremedim o yüzden :) hele ki doğubayazıta gelince anladık kıymetini. bol bol piyade marşı söyleyerek uygun adımda yürüyeceksiniz başka bişey yok. ama ne olursa olsun askerlikişte özgürlük alınıyor elinizden. detaylı soran olacaksa mesaj atsın telefonda da anlatabilirim perşembeden sonra cevaplarım. neyse atarsa sadece 3 bitirdik inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: soluman

ağustos ayında 356 olarak orada yaptım acemiliği, bildiğin tatil köyü. bizi nem ve sıcak vurmuştu yemekleri şirket yapıyor kilo veremedim o yüzden :) hele ki doğubayazıta gelince anladık kıymetini. bol bol piyade marşı söyleyerek uygun adımda yürüyeceksiniz başka bişey yok. ama ne olursa olsun askerlikişte özgürlük alınıyor elinizden. detaylı soran olacaksa mesaj atsın telefonda da anlatabilirim perşembeden sonra cevaplarım. neyse atarsa sadece 3 bitirdik inşallah.

Hocam bitirmişsiniz birşey kalmamış. Ama o üç gün üç hafta gibi gelir size. Hayırlı teskereler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynalı Sazan

quote:

Orijinalden alıntı: soluman

Hocam bitirmişsiniz birşey kalmamış. Ama o üç gün üç hafta gibi gelir size. Hayırlı teskereler :)

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar bende samsun acemilik usta birliği de ankara yeni mahalle merasim bölüğü. samsun nasılmış telefon götürcekmisiniz rahat mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus1989

Merhaba arkadaşlar bende samsun acemilik usta birliği de ankara yeni mahalle merasim bölüğü. samsun nasılmış telefon götürcekmisiniz rahat mı ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hazırlık olarak ne yapıyorsunuz? Ne götüreceksiniz ? Telefon götürme durumu ne acaba bilgi edinen var mı samsunla ilgili?
  • quote:

Arkadaşlar hazırlık olarak ne yapıyorsunuz? Ne götüreceksiniz ? Telefon götürme durumu ne acaba bilgi edinen var mı samsunla ilgili?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün sülüsümü aldım. 4 şubat saat 13.00 a kadar teslim olma şartı var bilginize..
  • Merahab arkadaslar acemilik samsun ustalik amasya istanbuldan gelicek olan varmi?
  • Bende varım İstanbul' dan gideceğim.

Acemilik: 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ

Ustalık: 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. 1 İNCİ P.ÇVŞ.EĞT.BL. / SAMSUN MERKEZ

Acemiliği de ustalığı da orada yapacak tek benim, başka arkadaş bulamadım. Yemin töreninden sonra 1. bölüğe geçeceğim.

Kısa dönem - Yaş 26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fransua01 -- 27 Ocak 2015; 8:09:02 >
  • Benimde Samsun ama sahra eğitim merkez komutanlığı arkadaşlar 1 gün önce orda olacağım otel pansiyon gibi yerde kalıp ertesi gün teslim olacağım. İzmir den geleceğim :) herkese hayırlı tezkereler :)
  • beyler hepinize hayırlı tezkereler öncelikle . benim de acemi samsun ama usta ankara polatlı topçu . samsun hakkında bilgi yada tanışma gibi durumlar olacaksa bende varım . istanbul bahçelievlerden geleceğim..
  • Fransua01 F kullanıcısına yanıt
    7 milyarlık dünyada Hiçbir zaman tek değilsindir... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kohlidi -- 27 Ocak 2015; 16:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kgnkaya

Merahab arkadaslar acemilik samsun ustalik amasya istanbuldan gelicek olan varmi?

https://www.facebook.com/groups/342608722605773/

Acemi Samsun usta Amasya olan arkadaşlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fransua01

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Youtube' den buranın yemin törenini izledim. Sürekli bu marş söyleniyor. Ben biraz ezberledim. Ezberlemek zorundayız orada.

PİYADE MARŞI

Güneş doğar, dağları gölgeler bu renk, (Kalın ve gür bir sesle başlanır)
    Gümüş sularda yanar, altın bir çelenk,
    Hasret dolu bir sıla, gönlümüzde cenk,
    Süngüler parlasın ufkun üstünde. ("de" ayrı ve yüksek bir tonla söylenir)

Her yaram bir çiçek gibi,
    Kanımla suladım bu yeri,
    Yurduma bahar yaparım,
    Göğsüme taktığım gülleri. (Burada avazın çıktığı kadar bağır)

Şimşekler, bombalarla bin ölüm takın, (Yavaş başla)
    Çelikten tanklarıyla gelse bir akın,
    Bizden zafer bekleyen ülkeler yakın,
    Yer ateş, gök ateş, şanlı piyade. (Maksimum ses burda verilecek)

Her yaram bir çiçek gibi, (Marşın en durgun yeri)
    Kanımla suladım bu yeri,
    Yurduma bahar yaparım,
    Göğsüme taktığım gülleri. (Coşkulu ve umutlu bir ses -bitmiş olması umuduyla-)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.