Şimdi Ara

359 vaka ve 4 ölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süreci çok iyi yönetiyoruz diyenler burdaysa sabır ve selametle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ah hacılar ah...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bir internet sitesi açıp hastalar hangi mahalleden semtten açıklanmıyor... Kart borcu için atm'ye gittim bir kaç saat önce millet hep dışarda minibüslerde yine bir sürü insan

• böyle bir açıklama yaparlarsa insanlar bulundukları şehirden panikle başka şehirlere kaçar ve virüsü de ülke geneline yayarlar açıklanmaması çok daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben 400 bekliyordum. az biraz bulaşma hızı düşmüş.
    yarın saat 23:59 da 600 kişiye ulaşır.
  • Bu sayı çok rahat 5000 lerin üzerinde... Önemli olan hasta olup kurtulan var mı? buna bakmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinemezun

böyle bir açıklama yaparlarsa insanlar bulundukları şehirden panikle başka şehirlere kaçar ve virüsü de ülke geneline yayarlar açıklanmaması çok daha iyi
    Nereye kaçacaklar millet evin kirasını zor ödüyor. Millet korkudan dışarı çıkmaz en azından vaka görülen yerlerde. Bildirilen hastalarla temas kuranlar erkenden karantinaya alınmış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 20 Mart 2020; 1:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Ah hacılar ah...
    Hactan değil umreden döndüler. Haç sadece belli bir dönemde yapılır.

Umre den dönenlerden bazılarının talimatları uygulamamasi tabiki yanlis. Bu virüs sadece umreden dönenler tarafından getirildi denilemez. Büyük havalimanlarindaki herhangi bir gündeki yurtdisi hareketliligine bakıldığında kat kat daha fazla olarak Sudi Arabistan haricinde uçuş hareketliliginin olduğu görülebilir.
    Şu an virüsün girmediği bir ülke varmi?

• Virüsün bulaştığı insan sayısı çok daha fazla olacak,Almanya başbakanı bile ülkesi için nüfusun yüzde 70'ine bulaşabilir dedi,bundan yola çıkarak ülkemiz içinde benzer oranları söylemek zor değil
    Bu yüzden yok umreden niye gelmiş,yok ordan burdan niye gelmiş gibi konuşmanın hiçbir anlamı yok,kendimizce önlemleri alalım yeter çünkü yapılacak başka bişey yok,virüs yayılacak elbet,hatta bana kalırsa İran'da ilk ölümler çıktığında bize de yayılmıştır o sırada
    Ülkemizde testler tamamen yapılsa çok daha fazla kişiye bulaşmış olduğu görülecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Bu sayı çok rahat 5000 lerin üzerinde... Önemli olan hasta olup kurtulan var mı? buna bakmak lazım
    Asıl önemli o ama kimse bunu dikkate almıyor

359 hasta var ölen 4 kişi o zaman ölüm oranı %1 deniyor. Böyle saçma hesapla millet yanlış yönlendiriliyor

Asıl hesap şöyle olmalı ölüm sayısı/ (tedavi olan+ölen sayısı )*100 olmalıdır. Böyle hesaplandığında İtalya'da %44 g.kore'de %26 çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ben 400 bekliyordum. az biraz bulaşma hızı düşmüş.
    yarın saat 23:59 da 600 kişiye ulaşır.
    700'ü görürüz diyorum ben. Her gün en az ikiye katlanıyor.

• Ryuzaki Hideki kullanıcısına yanıt
    21.000 küsür hacıdan sadece 3bin küsürü karantinaya alındı.. kalan 18.000'i elini kolunu sallayarak gezdi.. gerçi karantinaya alınan bile kaçmaya çalıştı

italya'dan kötü olmayız inşallah
  • Ve bu sayı test edilenlerin içinden çıkan. Gerçekler ise sosyal medyada dolaşan rakamlar.

En güzelini çeşme belediyesi yaptı. Virüs çıktı herkes önlem alsın dedi. Söylemese belki de çeşmeliler dolaşa dolaşa virüsü yayacaktı.

İstanbulda çıkan vakayı söyleselerdi belki o kişi metrobüse binmeyip binlerce kişiye hastalık bulastirmayacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

Hactan değil umreden döndüler. Haç sadece belli bir dönemde yapılır.

Umre den dönenlerden bazılarının talimatları uygulamamasi tabiki yanlis. Bu virüs sadece umreden dönenler tarafından getirildi denilemez. Büyük havalimanlarindaki herhangi bir gündeki yurtdisi hareketliligine bakıldığında kat kat daha fazla olarak Sudi Arabistan haricinde uçuş hareketliliginin olduğu görülebilir.
    Şu an virüsün girmediği bir ülke varmi?

Alıntıları Göster
    Umre hacısı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.