Şimdi Ara

35Bine Alınabilecek En İyi Araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35-40 bin arası param var.Su dönemde hangi araç en mantıklı seçim olur gerek performans-konfor gerek 2.el pazarı iyi olan bir araç bakıyorum. Elimden çıkartırken de zarar etmek istemiyorum.

Siz olsanız nasıl bir araç alırdınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deceptions -- 23 Eylül 2015; 0:26:14 >

• ford focus 1.6 dizel olabilir mesela. o bütçeye 2010-2011 modelinden çok fazla var. (titanium)
  • Baska tavsiye var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim292

35-40 bin arası param var.Su dönemde hangi araç en mantıklı seçim olur gerek performans-konfor gerek 2.el pazarı iyi olan bir araç bakıyorum. Elimden çıkartırken de zarar etmek istemiyorum.

Siz olsanız nasıl bir araç alırdınız ?

Golf5 tsi gt 4 kapı 1.4 tsi 170 hp

• Sedan tarzıda olabilir
  • T25 Avensis olabilir. 1.6 Motorları LPG ye uyumlu.İkinci eli biraz ağır sadece
  • Linea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz klimalı araç?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam focus demiş eksilenmiş bu fiyata en iyi araba o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor istiyorsanız 2001-2004 arası passat namı diğer b5.5 efsane kasa. Highline2 modelinde yok yoktur şuandaki 0 araçlarda olmayan özellikleri mevcuttur. 1.8T benzinli ve 1.9TDI dizel seçeneği ile de performans ekleyebilirsiniz en güçlü motorları bunlardır. 40bin liranıza alınacak en güzel araç budur ömürlüktür. Ancak sadece Highline2 modeline bakmanızı tavsiye ederim çünkü piyasası en iyi olan elinizden çıkarırken 1 hafta bile beklemeyeceğiniz bir araçtır.

• fluence hayırlı olsun
  • arkadaşlar merhaba, ilandaki aracım acil satılıktır..sıfır araç alıyorum ve kapoRamı verdim..ancak bu aracı elimden çıkarmam lazım..aracı alırken eski sahibinden kaynaklı marşpiyelde park ederken bir sürtme var..kasko delinmesin diye yaptırmamış..bende yaptırmadım..300-400 TL lik masrafı var..ancak bu şekilde de binilebilir..ben biniyorum.
    araba 2012 model, otomatik Mitsubishi COLT elegance..full modelidir..sadece 26binde..kazası, değişeni boyası yoktur..ilgilenen arkadaşlara, aldığım fiyatında altında vereceğim..fırsat aracı..dosta gidecek bir arabadır..ağzına kadar dolu bir arabadır.
    eşimin acemiliğini atması için almıştım..benim için bir geçiş aracıydı..aracın yakıtı çok uygundur..bu gece 5.6 lt/km yi gördüm..LPG taktırmaya bile gerek yok..düşük bütçeli, kredi çeken ancak kötü arabaya binmek istemeyen dürüst ailelerin binebileceği arabadır. .İzmire dışardan gelecek arakadaşlara güzel birde yemek ısmarlarım..eksperde dediğimden farklı birşey çıkarsa özür diler bütün masraflarını karşılarım..

benim ağzım 2.elde çok yandı..ortalık üçkağıtçı kaynıyor..kazalı pert arabaları sağlam diye satanlar, randevu verip gelmeyen öküzler yüzünden sıfır araç almaya karar verdim..
    Ekimin 2.haftası aracım teslim ediliyor..ilanı kaldıracağım ve bayiiye zararına bırakacağım..enazından nasipli kısmetli birine gitsin..

sahibinden ilan no:231152978 ciddi alıcılara fiyatta yardımcı olacağım..ihtiyacı olan kaçırmasın..

• O paraya en mantıklısı focus kendi aracımda 2008 focus ghia donanımsa gırtlağa kadar motor zaten bilinen kendini kanıtlamış bir motor parçası ustası bol yakıt gayet makul denemek için aracımı bir günlük ilana koydum 3 kişi görmek istedi arayıp fiyat soranlar hariç o paralara n mantıklı tercihlerden biri @ibrahim292[/ment

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o fiyata Focus 1.6 dizel titanium
  • Opel Astra 1.3 CDTI 6 ileri Gayet güzel olabilir az yaksın diyorsanız
  • 2011 Hyundai i30 o fiyata bulursun,çokta güzel araçtır.
  • Valla usta ikinci eli falan bilmem de o paralar bende olsa 1.6 110 hdi 308 alirdim dusunmeden. Iyidir veya kotudur bilemem. Satisi nasildir bilemem. Ama kullanip tecrube etmek istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.