Şimdi Ara

35KAN34 (ARAÇ AIRBAG AÇMIŞ) 35 kan 34

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bugün istanbuldan izmire linkte paylaştığım araç için satın almaya gittim.Pazar günü satıcı arkadaşla araç için teyitleştik fiyatta anlaştık.Bana yalnıca 3 parçada temizlik boyası olduğunu söyledi.Gittiğimizde de yine aynı şekilde 3 parça temizlik boyası olduğunu aracın konsinye araç olduğunu söyledi.Anlaştık expertize götürdük arabayı.Aracın kaput ve çamurluğunda sökme takma düzeltme çıktı.Sol çamurlukta boya çıktı.Buraya kadar normal çok kafama takmadım ancak expertizde aracın torpidosunun kaplandığını airbag açtığını söylediler.Satıcıyla görüştüm zor bela ikna ederek masraflarımı karşılattım.Satıcı aracın konsinye araç olduğunu bilmediklerini söyledi tamam dedim insanlık halidir olabilir.Orada aracı derhal yayından kaldıracaklarını ya da expertiz durumunda belirteceklerini söylediler.Expertizde de araştırıp iyi bir firma bulduğum için yanılmadım.Bu konuyu açmamın sebebi satıcı arkadaş aracı hala yayında tutmakta ve hala aynı şeyler yazmakta ve üstelik aracı vitrin ilanı yapmışlar.Aracı expertiz firması ayarlayıp birisine üç parça boyalı diye satacaklar.Umarım alacak arkadaş googleda aratıp konuyu görür.Aracın expertizi bugun 08.05.2017 tarihinde dynomoss firması tarafından yapılmıştır.Plaka ile beraber siz de sorarsanız öğrenebilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-3.16i-90bin-km-de-sunroof-plusled-plus-8ileri-plussiyah-ici-bej-417427610/detay

PLAKA : 35 KAN 34

EDİT ŞASİ : WBA3A1100CJ175794

EDİT : ARAÇ İLANDAN KALDIRILMIŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfettyy -- 9 Mayıs 2017; 10:16:19 >

• buca olunca cok sasirmadim acikcasi cakal cukal tipler dolu

plaka değişir exper kagidinda şase varsa onu yazmak iyi olur 95 bin az para değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Galerici

Arkadaşlar Galeriden araba almayın aldırtmayın yazık paranıza ya sahibinden araba mı kalmadı anlamadım ki bide teee istanbuldan gitmişsiniz neyseki uyanık davranıp iyice baktırmışsınız
  • Geçmiş olsun . Allah korumuş sizi inşallah başkalarının cani yanmaz . Ama yazık günah keşke doğruları yazsalar . Yazık günah insan bir düşünür bu helal mu diye

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Editledim şasiyi yazdım hocam.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam.Baktırdım çok şükür expertizde çıktı almadık.Satıcı arkadaş duyunca çok şaşırdı olamaz falan diye aracın ilk sahibini falan aramaya çalıştılar.İnsanlık hali olabilir dedim , ilanı derhal kaldırıyoruz dedi veya exper bilgisine ekleriz dedi.Ancak aynı ilanı vitrin ilanı yapmışlar =)
  • doubt777 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Konuyu açmamın sebebi de bu. Satıcı arkadaş ilk duyduğunda şaşırınca olabilir diye düşündüm.Ama araç aynı şekilde ve vitrin ilanı yapılmış şekilde duruyor.İnşallah başkasının canı yanmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otokent en rezil yerdir hiç bulaşmamak lazım. Ekspertizi yapan yeri söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Mesajda belirtmiştim.Dynomoss'ta yaptırdım.
  • Almayın kardeşim, almayın. Yıl olmuş 2017 hala daha galeriden araba alanlar var ya, yapmayın etmeyin tutmayın

• Böyle tesadüf olur mu ya daha 1 gün önce MG Otomotiv'de bir araç bakmaya gittik adam bir sürü işi olan araca tavan fiyat çekmiş almadık döndük sonra da bu konuyu görüyorum her şerde bir hayır varmış gerçekten..
  • Oto galeriden araç neden alınır ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo otokent Arabaların çoğu ölüdür aklınızda bulunsun. Perti çeri çöpü satmaya çalışırlar. Yalanın bini bir paradır

• Aracın hırpalanmış bir araç olduğu fotoğraflardan belli oluyor. Muhtemelen konsol indirilmiş ama düzgün toplanmamış.
    Şu fotoğraflarda işaretlenmiş her detay faso.
    35KAN34 (ARAÇ AIRBAG AÇMIŞ) 35 kan 3435KAN34 (ARAÇ AIRBAG AÇMIŞ) 35 kan 3435KAN34 (ARAÇ AIRBAG AÇMIŞ) 35 kan 3435KAN34 (ARAÇ AIRBAG AÇMIŞ) 35 kan 34

• Eli yüzü düzgün bir araç olmadığı fotoğraflardan belli. Arabadan anlayan adam bakmaz zaten böyle ilanlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • supremum kullanıcısına yanıt
    Hocam valla helal olsun.Ben arabadan çok anlamıyorum satıcının kesin konuşmasına güvenip gittim.Araştırıp iyi bir expertiz firması buldum çok şükür kandıramadılar.İzmiri gezmiş oldum iyi yönünden bakmaya çalışıyorum.Eminim ki bu araca ilk bakan ben değilimdir.Ama benden sonra bakıcak olan varsa inşallah konuyu bulur ve aracın ne durumda olduğunu bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfettyy

Hocam valla helal olsun.Ben arabadan çok anlamıyorum satıcının kesin konuşmasına güvenip gittim.Araştırıp iyi bir expertiz firması buldum çok şükür kandıramadılar.İzmiri gezmiş oldum iyi yönünden bakmaya çalışıyorum.Eminim ki bu araca ilk bakan ben değilimdir.Ama benden sonra bakıcak olan varsa inşallah konuyu bulur ve aracın ne durumda olduğunu bilir.

BMW kullanıcısı olarak söylüyorum. Mümkün olduğunca oynanmış, (mekanik ve yürür aksamdan bahsediyorum) hırpalanmış ağır replika jantlar takılmış, yayları kesilmiş, ısıtılmış, press yapılmış araçlardan uzak durun. Mümkün olduğunca ilk az sayıda kişiden el değiştirmiş araçları tercih edin. Benden önceki sahibinde olmuş galiba, eski sahibi vs... gibi çelişkili ifadeler mide bulandırır. Adam yaptıysa bile ben yaptım desin, ilk sahibi yapmış bende gösterdim haberim var desin...
    Bütçe kısıtlı ve daha yukarı çıkamıyorsanız donanımdan kısın ama daha temiz bir araç almaya bakın. Varsın sunroof olmasın, varsın deri koltuk olmasın ama binerken içiniz rahat olsun. İçine kuaför bile yapılmış olsa sık el değen aksamlar aracın genel anlamda nasıl kullanıldığını belli eder.
    Gönlünüze göre olsun.

• supremum kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için.
  • Galericiden alınmaz hele ki kurumsal olmayan galericiden hiç alınmaz İzmir'de Mazzini Niğdeliler gibi kurumsal büyük firmalar dışında araç bakılmaz otokent çakal çukal tiplerle dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfettyy

Hocam expertiz firmasının ismi nedir ve nerede ? Ben izmir de ikamet ediyorum da lazım olursa oraya gideyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.