Şimdi Ara

360'a özel hayli korkutucu bir oyun 'Deadly Premonition'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-deadly-premonition/704680

Yorumlarınızı bekliyorum..Beni gayet tatmin etti..Dead Space 2 kadar bekliyorum desem yeridir...Oynayış güzelse hiçbir sorun yok gibi.

• wooowww :D
  • Oyun içi videolarını görmek gerek öncelikle yorum yapabilmek için.
    Ayrıca korku oyunlarında şu görmek istemiyorum, hayalet duvardan gecer ya da ruh herneyse, sonra biz onu normal silahlarla öldürürüz.
    Sessiz ve boş mekanda birden patlama sesiyle korkutmak ya da sadece sese abanmak son zamanlarda basit korku taktiklerinden oldu.
    Yaratıcılık istiyorum artık, bir çok oyuna başlayıp ilk bölümde bırakıyorum.
    Konuyla alakalı değil ancak resident evil 2-3 gibi oyun daha göremedim.
  • Bu oyun çıktı hatta çöp suyu dendi. Aynı hatayı tekrarlamayı düşünüyorlar galiba.
  • Vasat bir oyun olacağa benziyor.Video beni tatmin etmedi.Özellikle grafikler daha çok ps2 yi andırmakta.
  • Bu oyun USA'a da çıkalı aylar oluyor PAL versiyonu daha yeni çıkacak not ortalaması 65 olan çöp oğlu çöp bir oyundur 2 TL lik DVD ye yazmaya bile değmez.
  • Korku oyunu yapmayı herkes beceremiyor, aynı durum sinema sektöründe de geçerli. Bakıyorum hep uydurma filmler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatım boyunca bu oyunu bekledim. Sonunda bu oyunu görebilecem demek.
  • Ben deneyecegim vallahi :D
  • ps2 ye bile az bu oyun be ahahahhaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyun USA'a da çıkalı aylar oluyor PAL versiyonu daha yeni çıkacak not ortalaması 65 olan çöp oğlu çöp bir oyundur 2 TL lik DVD ye yazmaya bile değmez.

Not ortalamasına gerek yok, oynanışa tarzına birde grafiklere baksan çöp olduğunu anlarsın yani. Şahsen ben 30 kuruşluk CD ye bile yazmam bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva06

Korku oyunu yapmayı herkes beceremiyor, aynı durum sinema sektöründe de geçerli. Bakıyorum hep uydurma filmler.

+1907 diyorum.
  • Bekleyenleri için bugün güzel birgün.
  • Rahmetli Kemal Sunal`in bir filminde Saban karakteri sözde Karate ögrenmek icin karate kursuna gider ve orda elini ayagina oynatip sirf bagirir durur ve karate hocasi gelerk der ki "Yahu sen sirf bagiriyorsun be.." Ben de bu oyunu yapan yapimcilara diyorum ki,

"Yahu bu oyunda sirf bagiriyorlar be.." Baska bi halt yok
  • Ağzı olan konuşuyor. Çöpmüş de öyleymiş de böyleymiş de. He ilginç olan bunları söyleyenlerin %90'ı oyunu oynamamış kişiler. Bak grafiklerine çöp de olsun bitsin, bu mudur? Bir oynayın da sonra konuşun Allah Allah ya. Oynayanların hakkıdır çöp demek ona lafım yok ama...
  • notları kötü değil oyunun 100, 88,85 veren yerler var aslında denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamirpolen

Oyun içi videolarını görmek gerek öncelikle yorum yapabilmek için.
    Ayrıca korku oyunlarında şu görmek istemiyorum, hayalet duvardan gecer ya da ruh herneyse, sonra biz onu normal silahlarla öldürürüz.
    Sessiz ve boş mekanda birden patlama sesiyle korkutmak ya da sadece sese abanmak son zamanlarda basit korku taktiklerinden oldu.
    Yaratıcılık istiyorum artık, bir çok oyuna başlayıp ilk bölümde bırakıyorum.
    Konuyla alakalı değil ancak resident evil 2-3 gibi oyun daha göremedim.

Anlaşılan Alan Wake'i sevmemişsin
  • Baya iyi notlar almış genelde incelemeler 7 civarı. Oyuncu puanlamaları ise 8 civarı. Genelde grafikler çok kötü ama hikaye inanılmaz vs deniliyor. Merak ediyordum gerçekten çünkü trailerı ne kadar kötü gözükse de his olarak beni tatmin etmeyi başarmıştı. Şu an çok kararsızım edinip edinmemek konusunda.
  • oyun güzel arkadaşlar alın oynayın, ign deki bir editör oyunu 10 dakika oynamış saçma sapan bir yorum yazmış millet de onun peşinden oyuna kötü yaftasını yapıştırmış...birbirinin kopyası yüzlerce ticari oyunun yanında gayet güzel; kendine has tarzı olan bir oyun ;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.