Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatani görevimi Çorlu 105. Topçu alayında yapmaktayım buraya düşecek 360. kısa dönem abilerime sesleniyorum çok yanlış zamanda geleceksiniz eylülde intikal yapılacak çadırlarda yatılacak allah yardımcınız olsun. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos celp dönemi için son başvuru 15 Mayıs gözüküyor. Bu tarihten sonra Ağustos için tecil bozduran var mı arkadaşlar ? Olabilitesi nedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo1923 -- 24 Mayıs 2015; 22:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo1923

Ağustos celp dönemi için son başvuru 15 Mayıs gözüküyor. Bu tarihten sonra Ağustos için tecil bozduran var mı arkadaşlar ? Olabilitesi nedir..

TRT duyurusu 31 mayıs diyor.

http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/agustos_2015_ydsb_TRT_duyurusu.pdf
  • Teşekkürler
  • arkadaşlar ben bir kaç hafta önce işlemlerimi halletmiştim fakat değişiklik yapmak istiyorum. değişiklik yapmak istediğim kısım yedek subaylık ve komando kısmı. böyle bir değişiklik mümkün mü yoksa iş işten geçti mi.
  • ysf_09 Y kullanıcısına yanıt
    1-30 haziran arasında değişiklik yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba,

Tecilimi bozdururken görevli memur benden sağlık muayenesi talep etmedi.

Bu sağlık muayenesi olayını 1-30 Haziran arasında yaptırabiliyor muyuz?
  • omer304 kullanıcısına yanıt
    Talep etmediyse son yoklamanda muayene olmuşsundur, sağlık durumunda herhangi bir değişim var ise tekrar muayene olup götürebilirsin o tarihlerde evrakları. Memur gelmene gerek yok dediyse o tarihler arasında gitmene gerek yok şubeye.

Bu arada başvurular Cuma günü bitiyor arkadaşlar sanırım şubat ve mayıs celbine göre daha az gidecek var bu dönemde.
  • Arkadaşlar 3 ay önce askerliği tecil ettirmiştim. Şimdi tecili bozup ağustosta gitmek istiyorum. Tecil bozdurmaya giderken gerekli olan şeyler nedir?
  • emre6753 E kullanıcısına yanıt
    Nüfus cüzdanı ve 3 adet fotokopisi, ehliyet ve 3 adet fotokopisi, 4 yıllık diploma ve 3 adet fotokopisi, transkript ve 3 adet fotokopisi. Diğer belgeleri onlar verecek sana dolduracaksın.
  • Tecili bozdurdum. Ağustos'ta ben de gidiyorum.
    Göçebe gibi oradan oraya savruluyorum. Bakalım ecel bizi nerede bulacak.
    İnşallah şehit olurum.

Kusura bakmayın arkadaşlar biraz moralim bozuk. Ondan böyle yazdım. Ama dediklerimde samimiyim. :)
  • Şimdiden söyleyeyim, 360. dönem meslek kurasına tabi olacak arkadaşlara. İçlerinizde elektrik mühendisi, inşaat mühendisi ve makina mühendislerinin Hakkari'ye gelme ihtimali yüksek. En az 2, en fazla 3 kişi alacağız bu saydığım mesleklerden 1'er örnek olmak üzere. Gerçi bizi göremezsiniz Eylül ayında terhis olacağımız için ama Ekim ayında geldiğimizde adımızı çok duyacaksınız.
  • TheGodfather34 T kullanıcısına yanıt
    Meslek Kurası'na tabisin diyebilirim elimizdeki bu verilerle. Hakkari Dağ ve Komando Tugayı İstihkam Şube'ye kadar yolun var ama :))
  • rain when i die kullanıcısına yanıt
    Usta ben de ağustos celbinde gideceğim, avukatım, meslek kurasına tabi olma ihtimalim nedir sence. Mayısta giden avukat arkadaşıma meslek kurası çıktı. Mayısta gelecek senenin meslekçilerini almışlar, sana kısa çıkar dedi ama bilemiyorum.

• geçen hafta bende tecili bozdum ve 1 haziranda sevk öncesi işlemleri halledicem bunun için diploma transkript ve e-devletten form doldurmak yeterlimidir?
  • MC GRADY M kullanıcısına yanıt
    Her dönem hukukçu asteğmenler görevlendiriliyor ama farklı farklı yerlere.

Şöyle açıklayayım, Hakkari'ye 358. dönem adam geldi, Şubat celbi yani. Mayıs, Ağustos celplerinden göndermezler ama Kasım celbi muhtemel.

357. dönemden de Foça'ya Jandarma hukukçu arkadaşım gitti. Onun yerine Şubat, Mayıs celplerinden adam gitmez ama Ağustos celbi muhtemeldir.

Her birlikte kadronun boşalma tarihi branşa göre farkediyor.
  • Normalde Eylüle kadar tecilim vardı, tecil kaldırıp agustosta gitmek icin basvurdum. tekrar tecilimi devam ettirmem mumkunmu? yoksa zaman aralıgı az oldugu icin reddedilme gii bir durumum varmıdır?
  • Merhabalar 4 Yıllık Açıköğretim son sınıftayım mezun olursam en fazla kaç sene tecil ettirebiliyorum? Yaş 26 bu arada.

• Tecili bozdurduk. Hayırlısı olsun bakalım. :)
  • yahely kullanıcısına yanıt
    2 yıl hakkın var.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.