Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 30 haziran arası sevk öncesi hazırlık için şubeye gitmeden evvel e devlet sevk öncesi hazırlık formu ne zaman doldurulacak.daha henüz açılmamış da e devlet hazırlık formu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa4461

arkadaşlar 1 30 haziran arası sevk öncesi hazırlık için şubeye gitmeden evvel e devlet sevk öncesi hazırlık formu ne zaman doldurulacak.daha henüz açılmamış da e devlet hazırlık formu

sevk öncesi hazırlık ta ne oluyor? bu konularda hiç bilgim yok, bi tecil bozma işlemi yaptım ve ağustosu bekliyorum şu an, ondan önce yapılacak şeyler varmı ki?
  • megiddo kullanıcısına yanıt
    tecil bozana yok.normalde ağustos 2015 e tabi olanlar 1 30 haziran sevk öncesi hazırlık var.
  • bide şu 1. 2. grup meselesi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megiddo

bide şu 1. 2. grup meselesi nedir?

onlar fani şeyler boş ver gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megiddo

15 ağustosta göreve başladık diyelim, hiç izin kullanmadığımız zaman şafak tarihi kaç oluyor?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum açıkçası.
  • Ya şu 1-30 Haziran arasındaki sevk öncesi hazırlık işlemlerini ben yaptım galiba işlemleri yaparken. Elimde var çünkü bir kağıt üstünde sevk öncesi hazırlık yazıyor. Ben normalde Şubat'ta gidecektim kaçağa düşmüşüm Ağustos için başvururken öğrendim kaçak olduğumu. 1-30 Haziran'daki işlemi yapmama gerek yok galiba. Bir fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şubeye gittiğinizde size yedek subaylık komando olma olayı sorulduysa, anne baba sağ mı askerde olan kardeşin var mı gibi sorular sorulduysa, diploma ve ya transkript belgeleriniz alındıysa sevk öncesi işlemleriniz tamamdır demektir. Zaten memur gelmene gerek yok sonuçların açıklanmasını bekle demiştir büyük ihtimal. Başvurduktan sonra size verdikleri 2 adet kağıdın birinde "sevk öncesi işlemleri hazırlık formu" yazıyordur.

Sağlık durumunuzda bir değişim var ise ya da bu söylediğiniz bilgilerde bir değişiklik yapmak istiyorsanız ya da bunların hiçbiri sorulmadıysa ilk başvurduğunuzda o zaman gidin şubeye Haziran içerisinde. Kesin emin olmak için askerlik şubesini arayıp bilgi de alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragen -- 30 Mayıs 2015; 13:33:02 >
  • Ağustos da uzun dönem olarak gidecegim.24-25 temmuz da bakalım neresi çıkacak,bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdaswas -- 30 Mayıs 2015; 13:33:22 >
  • arkadaşlar 1.grup 2.grup mevzusu sabit mi yoksa sevkiyatlardaki yoğunluk dalgalanmalarına, ihtiyaca göre değişiklik olur mu?

gördüğüm kadarıyla ağustos çok sakin bir sevkiyat olucak. özellikle kasım gibi yoğun bir dönemden önce 2. grup yapıp sıkışıklık üstüne sıkışıklık eklerler mi?
  • Haydi beyler sizi bekliyoruz. 358/2 KD Şafak 99. Siz gelinde bitirelim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teresteres

arkadaşlar 1.grup 2.grup mevzusu sabit mi yoksa sevkiyatlardaki yoğunluk dalgalanmalarına, ihtiyaca göre değişiklik olur mu?

gördüğüm kadarıyla ağustos çok sakin bir sevkiyat olucak. özellikle kasım gibi yoğun bir dönemden önce 2. grup yapıp sıkışıklık üstüne sıkışıklık eklerler mi?

Tamamen şans işi 1. ve ya 2. gruba kalmak. Ağustos celbi şuan en sakin celp gibi görünüyor diğerlerine nazaran.

• dragen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• dragen kullanıcısına yanıt
    bana aynen söylediğin soruları sordu memur ama verdiği kağıtlarda sevk öncesi hazırlık formu yazmıyor bu durumda şubeye gidip bu işlemleri yapmalımıyım ?
  • Atarsa 45 askerlik zordur sabretmek lazım.

• 360. Dönem Meslek Kurası'na tabi Yedek Subaylar için acemilikten sonraki yol haritasını veriyorum;

-- 24 Ağustos kura çekimi
    -- 28 Ağustos yemin töreni
    -- 30 Ağustos gecesi İç Güvenlik Bölgesi çekenler için Isparta'ya teslim
    -- 11 Eylül Terörle Mücadele Harekatı Kursu bitişi ve (yine İç Güvenlik Bölgesi çekenler için) Isparta'dan ayrılış
    -- 28 Eylül İç Güvenlik Bölgesi çekenlerin kıtaya katılış zamanı.

----------------------------------

Yalnız 357. dönemlerin yerine gelecek arkadaşlar, öncüleri izin kullanmadıysa eğer; hiç göremeyecekler onları. 43 gün yasal izin düşüldüğü an onlardan 15 Eylül'de terhis maiyetinde izine ayrılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

bana aynen söylediğin soruları sordu memur ama verdiği kağıtlarda sevk öncesi hazırlık formu yazmıyor bu durumda şubeye gidip bu işlemleri yapmalımıyım ?

Eminmisin komando olma istegi yedek subay olma isteği fln oldugu kağıdın en üstünde "sevk öncesi hazırlık işlem formu" yazması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragen -- 30 Mayıs 2015; 23:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

ben son gün yani 29 mayısta tecil bozdurdum normalde şubat2016 da bitiyordu tecilim, bana da belge verdiler iki sayfa ve bunlar askerlik durum belgesi ile sevk öncesi hazırlık işlem formu. sevk formu 2. sayfa oluyor, içinde anne baba sağ ayrı bilgisi ve eğitim yabancı dil vs bilgileri olan belge, dikkatli bak eğer sevk öncesi hazırlık formu değilse tekrar bi askerlik şubesine uğra geç kalmadan.
  • bana verdikleri 2 çıktının biri askerlik durumu ile ilgili diğerinde sevk tarihleri ile sınıflandırmanın e-devlet üzerinde yayınlanacağı tarihin vb. yazdığı çıktıyı aldım söylediniz komando astsubay seçeneklerin olduğu kağıdı bana vermedi memur

@megiddo
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.