Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axelfoly

bana verdikleri 2 çıktının biri askerlik durumu ile ilgili diğerinde sevk tarihleri ile sınıflandırmanın e-devlet üzerinde yayınlanacağı tarihin vb. yazdığı çıktıyı aldım söylediniz komando astsubay seçeneklerin olduğu kağıdı bana vermedi memur

@megiddo

Bu soruları sorupta o belgeyi vermemiş olması ilginç. %100 eminsin değil mi bir kağıtta askerlik durumun yazıyor olmalı (celp dönemi,statü,yoklama tarihi vs) diğer kağıttada anne baba sağ mı, ayrılar mı, komando olma isteği, yedek subay olma isteği vs yazan kağıt olması lazım ve o kağıdın en üstünde yazması lazım "sevk öncesi hazırlık işlem formu" diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragen kullanıcısına yanıt
    verdiği hiç bi kağıtta bu söylediklerin yok , yarın şubeye giderim artık
  • bu dönem kişi sayısı az mı yoksa kimsenin forumdan haberi mi yok, önceki dönemlerin konularına baktığımda baya bir mesaj girilmiş, bizim dönem çok ıssız öncekilere nazaran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megiddo

bu dönem kişi sayısı az mı yoksa kimsenin forumdan haberi mi yok, önceki dönemlerin konularına baktığımda baya bir mesaj girilmiş, bizim dönem çok ıssız öncekilere nazaran.

Valla bende anlamadım dostum bedelli olayı illaki etkilemiştir biraz ama bu kadar az olmamızın asıl nedeni sadece bedelli değildir sanırım. Hele geçen sene ki Ağustos'ta gidenlerin konusuyla bizim konunun arasında dağlar kadar fark var desem yeridir :) Aynı şekilde facebook grubumuz var orda da 200 kişiye ulaşamadık bile henüz :)

Facebook grubu linki ilk mesajda güncel yine yazayım görmeyenler de katılsın sınıflandırmamız belli olduğunda aynı yerler denk gelen olur illa ki yalnızlık çekmemiş oluruz.

https://www.facebook.com/groups/771446966283818/

• Selama arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Benim birkaç sağlık sorunum var. Astım ve bronşit, bir kulağım ameliyatlı diğer kulağım ağır iştiyor ve son olarakta
    sol gözümde göz tembelliği var. Bu sağlık sorunlarıyla yedek subay çıkma ihtimalini artırır mı ya da azaltır mı?
    elektrik-elektronik mühendisiyim ve kısa dönem istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_54_54

Selama arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Benim birkaç sağlık sorunum var. Astım ve bronşit, bir kulağım ameliyatlı diğer kulağım ağır iştiyor ve son olarakta
    sol gözümde göz tembelliği var. Bu sağlık sorunlarıyla yedek subay çıkma ihtimalini artırır mı ya da azaltır mı?
    elektrik-elektronik mühendisiyim ve kısa dönem istiyorum.

hocam ne yaptın başvursan çürüğe bile alırlar belki :) şaka bi yana fazla sağlık sorunun varsa ve formlarda da bunu yazıp belirtmişsen yedek subaylık çıkma ihtimali azalır gibime geliyor, kendine güveniyorsan bana bişey olmaz diyorsan ve hala bu sorunları belirtmemişsen bırak kalsın öyle belki seçilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

quote:

bu dönem kişi sayısı az mı yoksa kimsenin forumdan haberi mi yok, önceki dönemlerin konularına baktığımda baya bir mesaj girilmiş, bizim dönem çok ıssız öncekilere nazaran.

Valla bende anlamadım dostum bedelli olayı illaki etkilemiştir biraz ama bu kadar az olmamızın asıl nedeni sadece bedelli değildir sanırım. Hele geçen sene ki Ağustos'ta gidenlerin konusuyla bizim konunun arasında dağlar kadar fark var desem yeridir :) Aynı şekilde facebook grubumuz var orda da 200 kişiye ulaşamadık bile henüz :)

Facebook grubu linki ilk mesajda güncel yine yazayım görmeyenler de katılsın sınıflandırmamız belli olduğunda aynı yerler denk gelen olur illa ki yalnızlık çekmemiş oluruz.

https://www.facebook.com/groups/771446966283818/

aynen bende bakıyorum önceki dönemlere bir sürü kişi birikmiş ne muhabbetler dönmüş ama bizim konuya bakıyorum çok yetim kalmış, facebook grubu da iyi olur, şu anda facebook kapalı benim ama tekrar açtığımda hemen katılırım gruba.

• Merhaba arkadaşlar, tecilimi bozdurduktan sonra bana verilen Askerlik Durumu belgesinde Celp Dönemi: Ağustos 2015, Sınıflandırma Tarihi: 30.07.2015 yazıyor. Sınıflandırma tarihi birliklerimizin açıklanacağı tarih değil mi? Konunun başında 24 Temmuz yazıyor, bende neden 30'u diye bir sorayım dedim sizlere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunb92 -- 1 Haziran 2015; 19:46:04 >
  • Arkadaşlar sizlerin ve ailelerinizin Berat Kandili mübarek olsun.. Rabbim herseyin gönlünüze göre hayırlı olmasını nasip etsin.. Hayırlı rızık, Hayırlı kısmet, Hayırlı tezkere nasip etsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunb92

Merhaba arkadaşlar, tecilimi bozdurduktan sonra bana verilen Askerlik Durumu belgesinde Celp Dönemi: Ağustos 2015, Sınıflandırma Tarihi: 30.07.2015 yazıyor. Sınıflandırma tarihi birliklerimizin açıklanacağı tarih değil mi? Konunun başında 24 Temmuz yazıyor, bende neden 30'u diye bir sorayım dedim sizlere :)

24 temmuzda açıklanacak sonuçlar resmi TRT duyurusunda öyle diyor.

• Şimdi askerlik şubesinden çıktım "sevk öncesi hazırlık işlemleri" için geldim.. Tecili bozdurduğumda SINIFLANDIRMA TARİHİ 24.07.2015 iken şimdi 30.07.2015 olarak yazıyor.Şubeye bunu sordum sistem öyle verdi dedi sınıflandırma tarihi değişmiş demekki dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: manivelda

Şimdi askerlik şubesinden çıktım "sevk öncesi hazırlık işlemleri" için geldim.. Tecili bozdurduğumda SINIFLANDIRMA TARİHİ 24.07.2015 iken şimdi 30.07.2015 olarak yazıyor.Şubeye bunu sordum sistem öyle verdi dedi sınıflandırma tarihi değişmiş demekki dedi

bende de sınıflandırma tarihi 30.07 görünüyor. umarım bu 1. 2. grup muhabbetine geç göndermezler (24 olanlar 1. grup, 30 olanlar 2. grup gibi) erken gitmek için başvurdum şimdi de geç gitme stresiyle uğraşacaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manivelda

Şimdi askerlik şubesinden çıktım "sevk öncesi hazırlık işlemleri" için geldim.. Tecili bozdurduğumda SINIFLANDIRMA TARİHİ 24.07.2015 iken şimdi 30.07.2015 olarak yazıyor.Şubeye bunu sordum sistem öyle verdi dedi sınıflandırma tarihi değişmiş demekki dedi

bende de sınıflandırma tarihi 30.07 görünüyor. umarım bu 1. 2. grup muhabbetine geç göndermezler (24 olanlar 1. grup, 30 olanlar 2. grup gibi) erken gitmek için başvurdum şimdi de geç gitme stresiyle uğraşacaz.

Valla hocam bilmiyorum zaten evde kafayı yiyorum inşallah olmaz öyle bişey

• manivelda M kullanıcısına yanıt
    ben de askerlik vs. hiçbir stres yok sadece geç gitmek canımı sıkar biraz, olabildiğince erken dönmenin planlarını yapıyorum o yüzden de hiç izin falan kullanmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunb92

Merhaba arkadaşlar, tecilimi bozdurduktan sonra bana verilen Askerlik Durumu belgesinde Celp Dönemi: Ağustos 2015, Sınıflandırma Tarihi: 30.07.2015 yazıyor. Sınıflandırma tarihi birliklerimizin açıklanacağı tarih değil mi? Konunun başında 24 Temmuz yazıyor, bende neden 30'u diye bir sorayım dedim sizlere :)kağıdın en altında 15 mayıs 30 haziran arası sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırması gerekmektedir yazıyor mu

kağıdın en altında 15 mayıs 30 haziran arası sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırması gerekmektedir yazıyor mu
  • arkadaşlar sınıflandırma bende de 30 yazıyor.o 1. grup 2. grup ilgili değil.ama bende şöyle bir hata var.kağıdın en altında sevk öncesi hazırlık işlemlerimi yapmama rağmen 15 mayıs 30 haziran arası sevk öncesi işlemleri yapması gerekmektedir diyor.sizde böyle bir ifade var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa4461

arkadaşlar sınıflandırma bende de 30 yazıyor.o 1. grup 2. grup ilgili değil.ama bende şöyle bir hata var.kağıdın en altında sevk öncesi hazırlık işlemlerimi yapmama rağmen 15 mayıs 30 haziran arası sevk öncesi işlemleri yapması gerekmektedir diyor.sizde böyle bir ifade var mı

Bendede öyle yani o kağıdın altında alt başlık gibi bişey heralde

• quote:

ben de askerlik vs. hiçbir stres yok sadece geç gitmek canımı sıkar biraz, olabildiğince erken dönmenin planlarını yapıyorum o yüzden de hiç izin falan kullanmayı düşünmüyorum.

Stres olayı bendede yok neresi çıkarsa çıksın dert değil yeter ki bir an önce gidiyim geliyim bitsinde kendi yolumu çiziyim derdindeyim

• bende de 15mayıs 30 haziran öncesi sevk işlemöleri yaptırmalıdır ibaresi var yakın zamanda tekrar uğrarım şubeye neyin nesidir eksik başka birşey varmı diye. bide en üstte kimlik bilgileri kısmında 1988 - 120 doğumlu diye yazıyor bi yanlışlık yok değilmi gün ay yazması gerekiyormu memur yanlışlık yapmış olmasın veya o 120 dönemi falan mı belirtiyor?
  • megiddo kullanıcısına yanıt
    ona takma hocam bendede 1989-150 yazıyor.gereksiz bi şey heralde
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.