Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manivelda

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa4461

arkadaşlar sınıflandırma bende de 30 yazıyor.o 1. grup 2. grup ilgili değil.ama bende şöyle bir hata var.kağıdın en altında sevk öncesi hazırlık işlemlerimi yapmama rağmen 15 mayıs 30 haziran arası sevk öncesi işlemleri yapması gerekmektedir diyor.sizde böyle bir ifade var mı

Bendede öyle yani o kağıdın altında alt başlık gibi bişey heralde

şubedeki memur şaşırdı.niye yükümlünün 15 mayıs 30 haziran arası sevk öncesi hazırlık yaptırması gerekmektedir diye yazıyor diye.ilk bendemi oldu diye merak etmiştim.demek karı bi beni kaydetmiş bugüne kadar
  • arkadaşlar şimdi sorgulattım böyle birşey çıktı. ? sizce 2. grup gideceğimin sinyalimi yoksa sizlerde de böylemi yazıyor?
     360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstaer

arkadaşlar şimdi sorgulattım böyle birşey çıktı. ? sizce 2. grup gideceğimin sinyalimi yoksa sizlerde de böylemi yazıyor?
     360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi)

Hayır. Şuanda en yakın mayıs 2. Gruplar gideceği için sonuç sorgulama da o yüzden mayıs 2. Grup uyarısı veriyor. Bizimle alakası yok yani ;) biz 24 temmuzda ordan öğreneceğiz sonucu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim içime su serptiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstaer

teşekkür ederim içime su serptiniz :)

Rica ederim

• Arkadaşlar Merhaba,

4 Temmuz da mezun oluyorum. En yakın askerlik tarihi hangisi acaba,

Başvuru tarihleri hakkında detaylı bilgi verirmisiniz.
    Ağustos a yetişebilirmiyim, yoksa Kasım'a kalır mı ?
  • mustafa4461 M kullanıcısına yanıt
    Kağıdın en altında 01 Haziran 2015 - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırması gerekmektedir yazıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunb92 -- 3 Haziran 2015; 15:45:10 >
  • Arkadaşlar e-devlet üzerinden yedek subay sevk öncesi hazırlık sekmesine tıkladığımda "Bu celp dönemi sevke tabi değilsiniz." şeklinde uyarı alıyorum.
    6 mayısta ağustosta askere gitmek üzere tecilimi bozdurduğumda sevk öncesi hazırlık işlemlerim de yapılmıştı.

Bu nedendir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Arkadaşlar Merhaba,

En yakın kasım celbinde gidebilirsiniz. Ağustos için 31 mayıs sondu

• quote:

Orijinalden alıntı: arif05x

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Kasım için son başvuru ne zaman peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

quote:

Orijinalden alıntı: girice

arkadaslar ben birşey sormak istiyorum bizim askerlik durumu 24 temmuzda mı belli olacak yada agustos basımı.Yada belli olduğunda elimizde bir kanıt kagıt falan olabilecekmi yada bunu e devlet üzerinden alabilecezmi.Çünkü işkurun bir stajını yapıyorum simdi haklı sebepten staja son vermek için böyle bir kagıtla yani agustosta askerligimin kesinleştiği bir kağıtla agustos başı gitmek istiyorum...varmıdır böyle bir şans.

24 Temmuzda belli olacak. Yerler belli
    olduktan sonra E-devlet üzerinden ya da askerlik şubesine giderek sülüs belgeni(sevk belgesi) alabilirsin.

Hocam cevap icin tesekkurler peki agustosun kacinda gitmemiz gerekir birliklerimize onuda biliyomusun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragen

quote:

arkadaslar ben birşey sormak istiyorum bizim askerlik durumu 24 temmuzda mı belli olacak yada agustos basımı.Yada belli olduğunda elimizde bir kanıt kagıt falan olabilecekmi yada bunu e devlet üzerinden alabilecezmi.Çünkü işkurun bir stajını yapıyorum simdi haklı sebepten staja son vermek için böyle bir kagıtla yani agustosta askerligimin kesinleştiği bir kağıtla agustos başı gitmek istiyorum...varmıdır böyle bir şans.

24 Temmuzda belli olacak. Yerler belli
    olduktan sonra E-devlet üzerinden ya da askerlik şubesine giderek sülüs belgeni(sevk belgesi) alabilirsin.

Hocam cevap icin tesekkurler peki agustosun kacinda gitmemiz gerekir birliklerimize onuda biliyomusun..

İlk grup çıkarsa 3-6 Ağustos arası teslim olunacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arif05x

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Kasım için son başvuru ne zaman peki ?

31 ağustos 2015 son başvuru günü, kasım celbi için.
  • arkadaşlar, şuan özel bir bankada çalışıyorum bunu belgeyen bi yazıyla askerlik şubesine versem uzun dönem askerlik için bir faydası olur mu meslek gösterimi olarak
    mezun olduğum bölüm sakarya üniversitesi iktisat ortalama 2.07 sizce şansım nedir yedek subaylık için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer304

Arkadaşlar e-devlet üzerinden yedek subay sevk öncesi hazırlık sekmesine tıkladığımda "Bu celp dönemi sevke tabi değilsiniz." şeklinde uyarı alıyorum.
    6 mayısta ağustosta askere gitmek üzere tecilimi bozdurduğumda sevk öncesi hazırlık işlemlerim de yapılmıştı.

Bu nedendir fikri olan var mı?

bende de öle oluyor.sisteme daha düşmedi belkide
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihdemirbilekk

arkadaşlar, şuan özel bir bankada çalışıyorum bunu belgeyen bi yazıyla askerlik şubesine versem uzun dönem askerlik için bir faydası olur mu meslek gösterimi olarak
    mezun olduğum bölüm sakarya üniversitesi iktisat ortalama 2.07 sizce şansım nedir yedek subaylık için?

hiç bir etkisi olmaz hocam çünkü adamların baktığı şeyler sadece diploma ve not ortalaması.
  • Adalet kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: fatihdemirbilekk

arkadaşlar, şuan özel bir bankada çalışıyorum bunu belgeyen bi yazıyla askerlik şubesine versem uzun dönem askerlik için bir faydası olur mu meslek gösterimi olarak

diploma notuna bakıyorlar.benimde ortalama düşük.kısa dönem bizi bekliyor
  • mustafa4461 M kullanıcısına yanıt
    Belki bi faydasi olur diye dusundum meslegin ortalama dusuk evet ama onceki donemlere gore cok az askere giden sayisi olucak gibi gozukuyor ondan belki cikar bize de dusuk bir ihtimal de olsa

• Arkadaslar merhaba bu tarihten itibaren konuyu takip edicem.Gitmeden neler yapilmali,gidince neler yapilmali bunlar belirlendi mi? Yoksa obur donemlerden kopyami ceksek

• Bot ve kamuflaj olayı biraz sıkıntıya sokacak gibi. Çünkü bizim dönem hem yazı hem sonbaharı hem de kışın en çetrefilli günlerini görecek. Yerlerimiz açıklandığı zaman iç çamaşırı olayını o zaman hallederiz çünkü belli bölgelerde böyle bir sıkıntı olmuyor yani kantinlerden ucuza temin edebiliyorsunuz. Ancak ilk etapta minimum 10 don 10 atlet almakta yarar var.

- 10 adet slip ya da boxer şeklinde haki renkli çamaşır
    - 10 adet haki renkli kısa kollu atlet.
    - 15 adet siyah renkte çorap( PAMUKLU OLSUN ayağı terletmesin)
    - Tıraş Bıçakları ucuzundan (çalınmaya karşı ucuzundan alın.)
    - Tıraş Köpüğü
    - Sıvı sabun ( Bazı birliklerde sıvı sabun yok herkesin el sürdüğü sabunla yıkamaya gerek yok)
    - Pişik kremi
    - Mantar kremi
    - Pudra
    - Diş macunu
    - Diş Fırçası
    - Güneş kremi( Ağustosun ortasında mundar oluruz sıcaktan kulak arkaları yılan gibi deri değiştirir.)
    - Vazelin çatlamalara karşı
    - Bot kilidi
    - Dolap kilidi
    - Valiz kilidi
    - Çengelli iğne ( Çarşafı yatağa sabitlemek için her seferinde düzeltmeye uğraşmayın diye.)
    - Bol bol ıslak mendil çünkü ilk zamanlarda yıkanma fırsatımız olmayacak. Eğitimlerden sonra en azından vücudumuzu sileriz. Çok fazla fayda sağlıyor.
    - Tuvalet kağıdı her birlikte yok yerinize göre tuvalet kağıdı ya da bol bol paket mendil.
    - Bol bol bozuk para
    - Bol bol telekom kartı
    - Botlar için mutlaka kalitelilerinden silikon tabanlık min. 2 adet ( Çok dua edeceksiniz. ) İlk günler bot ayağınıza ve topuğunuza vuracaktır. Topuk kısmını ezerek salça kıvamına kadar getirmeye çalışın aynı şekilde botun burnu hariç her yerini ezin.

Almamız gereken elzem şeyleri yazdım. Ekstradan almak isteyen arkadaşlar yanlarında boşuna ağırlık yapacaklardır. Babam Subay olduğu için sorularınız var ise cevaplayabilirim.

Almanız gereken iç çamaşırı ve çorap renkleriniz seçildiğiniz kuvvet komutanlığına göre değişiklik gösterir. Bilgilerinize...

Kullandığınız ilaçlar var ise doktorlarınız verdiği raporlarla bunları nizamiyede bildirmeniz gerekiyor. Çavuşlar sizlere ilaç saatinde ilaçlarınızı almanızı sağlayacaktır. Onun haricinde ilk günden telefon vs. sokmaya çalışmayın başınıza iş alırsınız.

ve son olarak mutlaka Casio asker saati almayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 4 Haziran 2015; 9:12:20 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.