Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meslekçi tabiri aslında yedek subay olarak giden, mesleği ile alakalı seçilmiş olarak askere gidenlere deniyor yani 1 aylık temel eğitim alan kişilere söyleniyor. Senin dediğin anlam da ise askere gittikten ve acemi birliği bittikten sonra usta birliğinde görev dağılımı yapılırken komutanlar sorar mesleğin nedir diye ve ona göre uygun yer varsa seni mesleğinle alakalı görevlendirebilirler.
  • Son 40 gün sonuçların açıklanmasına daha gitmeden şafak saymaya başladık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sonuclar daha erken de aciklanabilir bize de mayis sonu dediler ama bikac gun oncesinden aciklandi. Bu arada yerler aciklaninca ayni yer cikanlarla burdan itribat kuralim acemilik kastamonu usta şırnak il merkez cikanlar caner.4@hotmail.com adresinden ulasabilirler. Herkese hayırlı tezkereler simdiden.

• Diyarbakır Yenişehir İlçe Jandarma Atarsa 136$ selamlar :D
  • 3-6 ağustosta askere alacaklarsa 24 temmuzda niye açıklıyorlar onu anlamadım bi türlü. temmuzun ortası gibi daha makul değil miydi geçen seneler yaptıkları gibi. ramazan bayramından önce açıklasalar ya işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazır_Asker90

Diyarbakır Yenişehir İlçe Jandarma Atarsa 136$ selamlar :D

Adam mi öldürdün :D Şaka bi yana zorda olsa geçiyor günler 32$ Sarıkamış

• geçiyor ya acemilik nasıl bitti anlamadım
  • quote:

Allah sabır versin kardeş :) Jandarma olmanın olumlu/olumsuz yönleri nedir gördüğün kadarı ile biraz bilgi versen?

• quote:

anıtparkın ordaki jandarma mı?
  • 351 KDYİM bende ayrıca donanım haber konusunu başlatan kişiyim

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bakın biz yapıp geldik ve üzerinden 2 sene geçti günler su gibi akıp geçiyor

Hepinize hayırlı olsun
  • Beyler 2016'ya kadar tecilliyim, bozdurup Ağustos'ta gidebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: üç f

Beyler 2016'ya kadar tecilliyim, bozdurup Ağustos'ta gidebilir miyim?

geç kaldın en son 29 mayıstı. şimdi bozdursan kasıma gidersin.
  • rehber öğretmen var mı grupta????????????????
  • merhaba arkadaşlar bende allahın izniyle ağustos ayında askere gideceğim. Şuanda avukatım üniversite not ortalamam 3,16 kısa dönem yapmak istiyorum. Şimdi kısa dönem işaretlememize rağmen uzun dönem askerlik çıkma ihtimali var mıdır? Uzun dönem çıkması halinde askerlik şubesine başvurarak kısa dönem e çevirmek mümkün müdür. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukemtra

merhaba arkadaşlar bende allahın izniyle ağustos ayında askere gideceğim. Şuanda avukatım üniversite not ortalamam 3,16 kısa dönem yapmak istiyorum. Şimdi kısa dönem işaretlememize rağmen uzun dönem askerlik çıkma ihtimali var mıdır? Uzun dönem çıkması halinde askerlik şubesine başvurarak kısa dönem e çevirmek mümkün müdür. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Maalesef seni nasıl seçerlerse o şekilde gideceksin, eğer avukat yedek subay istiyorlarsa mecbur öyle yapacaksın, daha önce gördük çünkü kısa dönem isteyen ama uzun dönem olarak yapan arkadaşlar oldu, yine de diploma notunu 0 olarak girdirseydin ve transkript vermeseydin belki o zaman kısa dönem alırlardı ama şu an gözüken yedek subaylık gibi.

• önceki celpte çok yedek subay alımı olmadı yanlış hatırlamıyorsam bizim dönemde biraz fazla alım olabilir.
    Ben çok umutlu değilim ortalama 2,11 (Endüstri Mühendisi)
  • 2 Yıl önce tecil ettirmiştim, Celp Dönemi KASIM 2015 yazıyor. Benim Ağustosta gitme ihtimalim hiç yok dimi arkadaşlar ? En erken kasım gözüküyor, ağustos yapabilme ihtimalim varmı, askerlik şubesine gitmeme gerek var mı bu konu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytax

2 Yıl önce tecil ettirmiştim, Celp Dönemi KASIM 2015 yazıyor. Benim Ağustosta gitme ihtimalim hiç yok dimi arkadaşlar ? En erken kasım gözüküyor, ağustos yapabilme ihtimalim varmı, askerlik şubesine gitmeme gerek var mı bu konu için.

Malesef Ağustos için son başvuru Mayıs sonuydu bu tarihten itibaren başvurdaysanız Kasım celbine kalırsınız.

• Merhaba arkadaşlar
    92 Doğumluyum 4 Yıllık lisans mezunu yazılımcıyım..Ağustos ayında askere gitmek için mayıs ayında tecilimi bozdurdum.İşlemleri yaptırdım bir kağıt verdiler tarih olarak 30 temmuz yazıyor.Sanırım bu teslim olma tarihim değil.Yerim ve teslim olma tarihim ne zaman belli olur ? Görevli memur e-devletten bi çıktı alıp gideceğimi söylemişti sanırım başka bir işlem yapmama gerek yok bu saatten sonra.
  • Arkadaslar tecil bozdurup agustos celbi icin basvurmustum ancak şimdi iyi bir iş cıktı karsıma tecil devam hakkımda 17sinde bitti :( onumzdeki sevk doneminde gitmesem ne olur? :( yoklamaya katılmamıs ve tecili bitmiş biriyle sevk tarihi belli olup bakaya kalan bir kişi arasındaki ceza farkı ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 18 Haziran 2015; 14:05:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.