Şimdi Ara

360 Live oyuncu arkadaşlar aranıyorr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arakadşlar Live'da hic arkadaşım yok hicbir oyunu daha live turk birileriyle oynayamadım msn adresim mukremin360@hotmail.com ekleyin her gece icin belirli oyunlar oynayalim ajarglobal gamertagım'da

• Merhaba , yeni katıldın sanırım foruma hayırlı olsun cümlemize.

elindeki mevcut oyunları yazarsan herkes birşekilde ekler seni, benim gamertag yosunkaya 'dır.

Beni ekleyebilirsin.

Bende COD3, fifa07,Fight night, gow gibi oyunlar var şimdilik.

Tekrar hoşgeldin.
  • msn ye ekledim seni dostum...
    arkadaşlar msn de bir grup oluşturmaya ne dersiniz?
    online olarak anında msjlaşmak daha hoş olmazmı?
    ordan direk yazışarak şunu oynayalım bunu oynayan varmı felan gibi? daha güzel olur bence..

isteyenler buraya msn adreslerini yazsınlar
    herkes ekleyebilir beni...

hakanbilgin@msn.com

:))
  • İyide üstte Donanım Haber Xbox 360 Topluluğu diye bir başlık var. O başlık altında 100 tane üye var. O üyelerin 50 civarı gamertag'ı var o konuya bakıp oradakileri eklesen daha kolay olmaz mı buradan adam aramaktansa?
  • yok sanırım arkadaş msnde haberleşip de oyuna girelim demek istemiş anladığım kadarıyla.Liveda milleti toplayıp hadi şu oyuna giriyoruz demek daha zor olsa gerek,hiç denemedim tabi liveda organize olup bir oyuna girmeyi.
  • neyse görüşler ve anlayışlar farklı...
    görüşmek dileğiyle..
  • gamertag memojan ekle beni oynayalım benim de o konuda bir eksikliğim var
  • süpersiniz ilginize tşk. ediyorum buraya 2 yıldr üyeyim ama işte post atmadagım icin hala er gorunuyorum

elimdeki oyunlar

gow
    rainbow six
    lost planet
    fifa 2007
    cod3
    splinter cell

toplanalim haberleşelim belirli geceler belirli oyunları iç içe oynayalim konuşalim tanışalim xbox'lı oLmak cidden bi ayrıcaLık herkezi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.