Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.267
Cevap
340
Favori
538.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba

''koltukların altında kaç tur döndü sayamadım'' dinamik haritalama sayesinde temizlik sayısı arttıkça Robotunuz evi daha iyi tanıyarak, daha verimli, daha detaylı temizlik yapacaktır360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

1- Banyo girişinde 2cm den yüksek bir engel yoksa, banyo kapısında denk gelen hol/koridora Belirtilen Alanı Temizle modu ile banyo önüne görev atayın. O alanı temizlerken kapı açıksa dinamik harita banyoyu haritanıza ya hole dahil eder, ya da ayrı bir oda olarak algılayıp haritanıza ekler..

2- bunu denemedim ama; kendi evinizdeki Dock konumunu unutmayın tekrar kullanım için aynı yere koymanız haritalama için çok çok önemli. Önce robotu kapatın/sonra docku kapatıp diğer evde önce dokcu takın/ sonra robotu açın ve ilk haritalama için robota uygun zemin şartlarını sağlayın.

Dikkat etmeniz gereken şöyle bir durum var kendi evinizde çıkarmış olduğunuz haritalardan en az bir tanesini favorilere alın. Diğer evde çıkarılmış sağlıklı bir haritalardan en az bir tanesini favorilere alın.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 4 Aralık 2020; 14:20:51 >

• oqi kullanıcısına yanıt

Merhaba ben supurgemarketi kullanıyorum bu tarz ürünler için.

• shooter13 S kullanıcısına yanıt

Güzel günlerde kullanınız.

Koltukların altında kaç tur döndüğü - daha doğrusu çok vakit kaybettiği konusu yabancı forumlarda da çok işleniyor. Bu bir yazılım hatası sanırım ama güncelleme ile düzelecektir diye düşünüyorum.

• Ne mutlu bize o zaman ; Ürün,Satıcı firma Sherman ve 360 Markası bize sorunsuz ilgili bir hizmet verirse e bizde doğal olarak tavsiye ederiz...

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • Pil kullanımı da gerekli birimlere iletildi @mali_bu16 , mail de yazdım ayrıca Sherman'da sağolsun ayrıca ileteceklerini söylediler. Umarız Türkçe dil desteği ile bu da eklenir.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • selimy34 kullanıcısına yanıt

Dün buldum orayı sağolasın, orjinal değil gördüğüm kadarıyla bir orjinal fiyatı alıp kıyaslama yapmam lazım.

Yorumuna sağlık...

• nagehan54 N kullanıcısına yanıt

360 Ailesine bizler gibi siz de hoşgeldiniz Nagehan hanım, Yorumunuz ve değerlendirmeniz sizden sonrakiler için ışık olacaktır gerçekten teşekkür ederiz C50 kullanan çok az kişi var forumda. İleride anneme almayı düşündüğüm bir model emiş gibi harika görünüyor kağıt üzerinde siz de iyi olduğunu söylediniz içim rahatladı. Haritalama yokmuş evet videolar izledim sanal bir harita veriyor ve harita varmış gibi görsel oyunlar yapmışlar fiyatına göre gayet mantıklı bence. Anlık gerçek harita çıkartması evet daha iyi olabilirdi en azından nerelere girmiyor yada girmedi görebilirdiniz.

Kutu içlerinden S7 dahil birşey çıkmamasını ben de sizin gibi uyguna satmaya bağlıyorum içine yedekler konulsa fiyat artacak bu seferde biz F/P ürünü değil diye almayacağız belki.

Bu arada Mali dostumunda dediği gibi yazılımsal eksiği olmayan firma nadir biz toparlayıp iletiyoruz elimizden geldiğince. Bu arada Facebookta şu linke gidin ve Seri numaranızı iletin güncelleme gönderdiklerini belirtiyor yetkili Yujia Xie

Güncelleme ile biraz saçmalamayı bırakacaktır diye düşünüyorum. (Aynı yerde gezme konusunda)

• shooter13 S kullanıcısına yanıt

Diğer sorularınıza cevaplar verilmiş, bu arada benim ev de 135 m2 180 olarak gördü ve 85 dk idi sanırım tamamladı görevi, evdeki eşyalara göre çok değişken bir durum bu misal masa var ve koltuklar yerde ise ayakların etrafında dönmesi normal ama aynı yerde 2 kez dönmedi hiç benimki, haritadan da bakabiliyorsunuz buna. Bu arada sessiz modda bile ilk temizliğimde (Bir önceki gün dip bucak temizlik yapılmıştı) hazne full doluydu. Standart veya güçlü de çok daha iyi çekecektir hiç takılmayın bence o konuya gerçekten iyi temizliyor canavarlar :) Güle güle kullanın.

Bunu anneye verip S9 alma plan sezdim sanki :D

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü tebeikler bro360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ellerine sağlık bro, özellik olarak eklenirse şayet, kullanıcı tercih eder etmez o kişisel tercihtir 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Tüm 360 marka akıllı robot süpürgeler için geçerli mi link bro? Sakata gelmeyelim360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Çok teşekkür ederim güzel ve yardımcı yorumunuz için.Belki firma ve ürün adına biraz temkinli davranarak çok da içimden geldiği gibi anlatamıyorum ürünü,malesef satış öncesi ve iade sürecinde çok ılımlı bol keseden atıp en ufak sorunda müşteriyi suçlayarak olaydan sıyrılmaya çalışan sorumsuz firmalar ve başta yeterli performansı alıp 1 ayda çaptan düşen ürünler nedeniyle.Bir de kutu açılışımız az renkli oldu😊Ama bu fiyata bu performans çok fazla bile demiyor da değilim içimden 3 kuruşa 5 köfte oldu aslında.Malibu bey in mecburen s9 alıp sonraki mutluluğu gibi yani☺süpürmesi gerçekten çok iyi mopu da mop bezini değiştirince gayet yeterli,saçmalama işini ben böyle iyi bir cihaza konduramadım açıkcası o yüzden dile getirdim biraz da.İnşallah onu da çözerler.Dediğinizi yapmaya çalışacağım.tekrar hoşbuldum....

Tabikii dile getireceksiniz hanımefendi, olması gereken de bu zaten360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Eksikler, hatalar, sorunlar illaki olacak önemli olan 360 markasının bizlerin istek, öneri, şikayetlerimize kulak vermesi ve Türkiye'deki temsilcisi olan Sherman teknoloji' nin şuana kadar olan genel tutum, ilgi alakası geleceğe umutla bakmamıza vesile oluyor.

Ülkemizde çok popüler olan, bir çok şehirde mağazası bulunan meşhur markaların cihazlarını alan kullanıcıların satış sonrası destek ve servis hizmeti bulamadığı bir ortamda, şanslıyız diyelim nazar değmesin 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Amin amin inşallah 👐☺
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Adam konuda şunu yazmış "If your robot vacuum doesn't have offline and delay issue, please keep your original firmware, no need to update." Gecikme ve çevrimdışı sorunu yoksa orjinal yazılımı beklemek daha mantıklı. Cihaz belirtmemiş bu sorunu yaşayan tüm cihazlara ona göre güncellemeyi önden veriyorlar demekki hemde test etmiş oluyorlar. Hoş nagehan hanımın sorun aynı yerde gezmesi onun sorun bu güncelleme ile geçer mi bilemedim açıkcası

Sherman Caner in dediği benim gibi 15-20 kişi aynı geri dönüşte bulunmuş ve gelecek güncelleme sorunu çözecekmiş.Bize de İnşallah demek kalıyor😊
  • Birşey daha soracağım hazneye suyu koyar koymaz damlatmaya başlıyor robota takana kadar paspas bayağı ıslanmış oluyor bu normalimidir
  • Yeni komik videomuz ; Robot Kafalar

İnşallah Nagehan hanım C50 için öyle bir söz vermişler evet umarım akıllı robotunuz daha da akıllanır sizi üzmez :D

Yarın tekrar bir güneşe çıkarıp test edeceğim hocam 😃
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.