Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.265
Cevap
341
Favori
536.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@wesley35 arkadaşımıızda 360 ailemize dahil etmek adına

Geçtiğimiz aylarda satılmış olan forumda üyemizin iki arkadaşının s7 model robotunda globalde de bir kaç örneği paylaşılmış olan yan fırça sorunu ile iglili Shemran teknoloji yeni stoklar geldiğinde (kasım ayı) bire bir değişim sözü vermişlerdi. Konuyu forumda paylaşan arkadaşımıza bir türlü ulaşamadım ne yazık ki, bire bir değişimin gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenmek adına.

Bu gün kendisinden gelen sevindirici haber :) ;

Merhabalar,

Ulaşmak istediklerinizden biri bensem kusuruma bakmayın uzun süredir iş ve ev yoğunluğundan forumu takip edemiyorum.

Arkadaşımla kasım sonuna doğru iletişime geçtiler size s7 verelim diye ancak bizdeki modeller s7 pro oldugundan kabul etmedi. S7 pro ve daha fazla modelin gümrükte oldugunu aralık ortası gibi stoklarına sokmayı planladıklarını iletip, tekrar iletişime geçmişler. Tutumları şimdilik güzel s7 ler geldiğinde dilerseniz yollayalım diye kendileri direk iletişime geçmişler.

Shermanın şu an için tek eksisi benim gözümde; s7 ile s7 proyu aynı ürün, tek farklarının rengi olduguna dair bir bilgi ile yönlendirmeleri. Ufak tefekte olsa 3/4 farkı bulunuyor. Ne kadar kullanımı etkileyecek büyük farklar derseniz kullanım amacına göre değişebilir tabi. Geç dönüş için kusuruma bakmayın. Değişim zamanı geldiğinde bilgi aldıkça, mümkün oldugu en kısa sürede haber vermeye çalışacağım.

Bu da şimdilik Sherman Teknolojinin iyiye gittiğine yönelik gerçek bir örnek 

Bu arada @wesley35 hocam sizin cihaz neydi? bir de yazmış olduğunuz ''s7 ile s7 proyu aynı ürün, farklarının renk'' konusunda ufak tefekte olsa bildiğiniz farkları biz 360 ailesi ilede paylaşırsanız mutlu oluruz 

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısın Ali abi ama bende zaten laboratuvar ortamında değil gerçek ev koşullarında ve ''ortalama'' olarak kullanıcının kontrolünde olan temizlik tercihleri doğrultusunda bir veri elde etmekti amacım. Serranın odasında bir görev sonucu %12 sarfiyat ile, diğer görevde aynı oda için +/- 2,3 birimlik kayıplar benim ihtiyaç duyduğum varyasyon hesaplamasında çokta mühim değil 

Sen kızmadan ben konuya noktayı koyayım. 

• Dostlar bu arada evde Philips XB9125/07 Marathon Ultimate süpürgemiz var filtrelerin değişme vakti geldi filtre vs yedek malzeme aldığınız güvenilir bir yer var mıdır soriyim ellerinde bu model için var mı ?

• oqi kullanıcısına yanıt

Bizde Fakir mi İhlas mı ne onun aura cleanmax model akılsız ama sulu robotu var, sıvısız 15kg  filtresi yedekli geldi bir ara ona yedek parça filtre vs alayım derken Akıllı Zeki Uslu Robot Süpürge aldım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 18 Aralık 2020; 12:4:10 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Filtreden nasıl yeni süpürgeye geçtin dostum inanılmazsın  

1-2 yer buldum ama orjinal değiller aramaya devam.

Valla iki adet filtre, ikitane yumuşak kıllı işlevsiz boş başlığa 500tl gibi bir fiyat teklifi alınca 

• Arkadaşlar Merhaba,

360 C50 hakkında fazla yorum belirtilmemiş, o nedenle ben 2 günlük deneyimlerimi almayı düşünen arkadaşlar için buradan aktarmak isterim.

Ne kadar araştırdınız bilmiyorum fakat öncelikle belirtmek isterim ki ürünün herhangi bir haritalama, harita kaydetme veya girilmeyecek alanlar belirleme gibi özellikleri yok.

Bulunduğu fiyat segmentindeki diğer markaların ürünlerine göre en büyük avantajları;

**Zig-Zag yöntemi ile belirli bir rotada ilerleme (Eufy veya iRobot markaları internetten izleyebilirsiniz, oda içerisinde rastgele hareketler yaparak ilerliyorlar.)

**Telefondan kontrol, zamanlayıcı ve farklı temizlik modları mevcut. (Kenar süpürme, bulunduğu 1,5m x 1,5m alanı temizleme, spiral temizleme ve komple temizlik)

**Yüksek emiş gücü (Cihazı sürekli o modda çalıştırmak mantıklı değil, zaten süpürme gücü 1500Pa seviyelerinde bile yeterli düşünebilirsiniz, özellikle eviniz bol halılı ise bu özellik iyi olacaktır fakat bataryası düşük olduğu için tüm evi o modda bitiremeyecektir)

Bugüne kadar deneyimlerimde yaşadığım olumsuz yönleri de aşağıda maddeliyorum.

**Haritalama sistemi olmadığı için, maalesef tüm evi dolaşırken, başladığı bir odada bir bölümü unutup, farklı yere geçtikten sonra en son geri döndüğü oluyor veya hiç dönmüyor. Yine haritalama sistemi olmadığı için, herhangi bir kablo veya bir alana sıkıştığında tekrar başlatıyorsunuz ve tüm geçmişi unutup tekrar başlıyor. Yani biraz dengesiz :)

**Dock'a geri dönüş çok uzun sürüyor. 15 DK bulduğu oluyor. Ben şahsen dayanamayıp kumanda ile yanına götürüp orada şarja git diyorum

**Mop yaparken yere tam basamıyor ama sürekli gidip geldiği için işin sonunda güzel bir sonuç alıyoruz.

**Ben yaşamasam da; bazı arkadaşlarımızda fabrika çıkışı hatalı ürün geliyor ve ürün yalnızca 1 hizada gidip geliyor, herhangi bir ilerleme kaydedemiyor. Update de maalesef çözemedi.

Özetle, eviniz küçük, oda oda temizleme gibi amacınız yok ise ürünü tavsiye edebilirim. Bulunduğu fiyat segmentinde gayet iyi. Yalnız beklentilerinizi çok yükseltmeyin, unuttuğu yerler de olacak :) Eğer eviniz büyük ise veya çok detaylı bir eviniz var ise; S7 veya S5 (Daha uygun, haritalama da mevcut) öneririm.

Umarım yardımcı olmuştur

• orkunbatuhan54 O kullanıcısına yanıt

Hocam elinize sağlık  

Forumda ve konuda çokça soru alan bir cihaz 360 C50, bu bağlamda bu cihazı düşünen potansiyel alıcılar için gayet fikir verici ve tarafsız bir tecrübe aktarımı olmuş 

İlerleyen günlerde yaşadığınız tecrübeleri paylaşmanız dileğiyle,

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Allah aşkına neden kızayım yahu?

Sizler konuya hakim, ne istediğini bilen ve öğrenmeye saygı duyan insanlarsınız.

Tabii ki hepimiz fikrimizi söyleyeceğiz.

Sonunda beklenen yorum, parmaklarına yüreğine sağlık hocam.

Bence de çekin hocam napacaksınız öyle seyleri  

Tamam tamam asıl amacım 360 ın roborocku geçmemesiydi yakalandık  

Ben batarya olayını da roborocka yazdım zaten diger forumda paylaştım cevabı, ama cevap bana şeyi hatırlattı, siyasetçiler talepleri not alırmış sonra ayrılırken o notları yırtıp atarmış :) roborock nedense öyle bir his bıraktı bende.

Saka bir yana da hocam niye çekeceksiniz :) siz eksiklik hissettiğiniz herseyi yazın elbette, herkesin ihtiyaçları beklentileri farklı, o yüzden bir sürü farklı model çıkıyor ortaya. Boylece güzel robotlar kullanma fırsatı doğacaktır hepimize  

• bjQ7 B kullanıcısına yanıt

Hemen siber suçlar a yazıyorum fikrimiz çalınıyor  

Hepsi yarış haline girsin kazanan bizler olalım  

Ben de 2 gündür kullanmaya çalışan biri olarak çok anlamsız ama güçlü süpürdüğünü söyleyebilirim,evet mop bezi çok ince ve havada kalıyor o yüzden ben cırtlı tablet mop bezlerinden birini taktım küçük boy ve oldukça iyi oldu.Tesvordan sonra malzeme kalitesi irobot kadar iyi hissettirdi biraz abartacak olursam.😆kullanıma bağlı deformasyonu deneyimleyemedik henüz umarım uzun sürer 😊şarja dönme odanın bir kısmında sürekli gidip gelme ve bir kısmına hiç gitmeme de aynı.uygulamadan temizlik programını sabah 8 yapıyorum o ise sabah 3 olarak güncelliyor ne hikmetse.koridordan salona kapı açık olduğu halde gitmiyor genelde.Açıkcası bu kadar güçlü süpüren bir robotun bu kadar saçma davranması üzücü.kutu içeriğinde yedek hiçbirşey yok bir nevi ucuz satma gerekliliği sanırım.harita olayı sadece animasyon gerçekle alakası yok tesvor da belki tek artı haritasını kaydetmese bile anlık olarak görebiliyordum.şimdilik bu kadar....

• Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim.

Mop bezi için güzel bir çözüm  

Yeni bir model olması nedeniyle yazılımsal geliştirmelere çok açık bir model, bu sebepten diliniz döndüğünce Sherman teknoloji ye geri bildirimde bulunun, hatta @oqi kardeşim bu ve bunun gibi yazılım sorunları ile iglili direk 360 a e-mail atma konusunda yardımcı olacaktır. C50 ye göre daha önce piyasaya girmiş olan s5/s7 be hatta markanın Premium modeli olarak sayılan kendi S9 model robotumda bile yazılım eksikleri, hatalar var Shermana bildirim yaptım hatta fabrikadan bu bildirin için geri dönüşler almaya başladım.

Haritalama ile iglili zaten anlık bir görsel konum paylaşımı gibi tanıtılmıştı, çok şey beklemek bu fiyatta ikame cihazlarda da durum çok farklı mıdır bilemedim. Geliştireceklerdir diyelim 

Günaydın tüm foruma,rica ederim ben de bu ailenin bir parçası olmaya çalışıyorum.Aslında haritalama benim zaten üzerinde durmadığım birşeydi hatta gelmeden önce sherman dan caner bey le görüştüm,sağlam,kaliteli ve işini iyi yapan bir cihazsa gönderin dedim yoksa direk iptal edelim diyerek tesvor ve THH macerasından bahsettim😊Haritalaması olmadığını o da söyledi.ben işini güzel yapsın kafi dedim.Bu konuda Ali bey in sözleri de aklımda"önemli olan siz yokken evi temizlemesi,ne kadar zamanda kaç kere gidip geldiğinden size ne yahu ☺"gibisinden bir yorumu vardı öncelerde.Ben de giriş seviyesi için kafi dedim çünkü sizin paylaşımlarınızı okudukça benim şu aralar bunlara ayıracak ne aklım ne de zamanım yok ne yazıkki,zor geldi açıkcası☺Robotun geliş macerasını da biliyorsunuz ki ona rağmen sorunsuz ise bunla devam etmeyi düşünüyorum.Aslında beklediğimin çok daha iyisi birçok konuda sadece almak isteyenler bunları bilerek alsın diye bahsettim.

• nagehan54 N kullanıcısına yanıt

Estafurullah Ailedensiniz zaten, konuya gösterdiğiniz ilgi ve geri bildirimler ailenin diğer üyelerine ve potansiyel alıcılara yol gösterecek, eminim benim gibi daha üst model robotlar kullanıp hem ekonomik hemde daha basit sade, az fonksiyonlu olması sebebi ile(yanlış anlamayın bir görmüyorum ne haddime) annesine babasına sevdiğimiz büyüklerimize almayı düşünen ama geri bildirim bekleyen bir çok üye var. Bu sebepten geri bildirimlerinizin devamı önemli diyorum.

Sherman teknoloji de biliyor 360 markasının F/P canavarı olduğunu  ddürüst olmaları bizler için sevindirici.

En kötü robot süpürge bile robot süpürgesiz bir evden daha iyidir 

Ronot'un geliş macerası süreç olarak malûm kasım ayı fırtınasına bağlıyorum kargolara ALLAH sabır versin, ki bu dönemde....

Kutu açılışında ki kaygılarınız sanırım sizin bir önceki tesvor maceranız ile alakalı bilinç altınızın size oynadığı bir oyun  kaldı ki Sherman teknoloji 'nin kaygılarınıza karşı gayet yapıcı yaklaşımıda tüm 360 mış kullanıcıları için iyi bir örnek.

Saygılar

Teşekkür ederim yorumunuz için.Kutu açılışı kaygıdan öte bir durum ki tesvorla yaşadığım başta değil kullanım esnasında idi,çabucak deforme olan bir parça ile ilgili.Sherman zaten çok özür dileyerek kendilerinden kaynaklı olmadığını fabrikadan kaynaklanmış olabileceğini durumu firmaya da ilettiklerini hemen iade ya da değişim talebinde bulunabileceğimi söyledi.ama başka bir sorun çıkmazsa kullanacağımı söyledim.Önemli olan fonksiyonel bir sorun olmasın çünkü ürün gerçekten boyundan büyük işler yapıyor☺
  • nagehan54 N kullanıcısına yanıt

Güzel ve sağlıklı günlerde kullanınız inşallah 

İnşallah hepimiz için olsun dilekleriniz
  • dostlar tekrar selamlar.

evde ilk kez çalıştırıp haritalama yaptım. 94 dakikada sessiz modda evi tamamladı. (130 metre kare evi 150 gördü ve 70ini temizlemiş gösterdi. gerçekte başarısı bundan fazladır diye düşünüyorum. koltukların altında kaç tur döndü sayamadım). tozları sağa sola toplamış ancak çok başarılı çekememiş. içini açıp ne kadar toz aldığına bakacak vaktim yoktu. beklentilerimi karşıladı ürün ilk etapta.

çok deneme fırsatım olamadı. evden ayrıldım.

2 sorum var:

1-banyo içine kapı kapalıymış giremedi. haritada gördüğü kadar gösterdi. harita bitince git komutuna gidemiyorum demişti. nasıl gönderebilirim oraya?

2-kayınvalidemin evinde ürünü denemek istiyorum. daha büyük ama bize göre daha düzenli bir ev. belki yeterli olur. bizim evden getirip burada kurarken nasıl bir yol izleyeyim? aleti kapatıp, dock'u kapatıp sonra diğer eve götürüp kurduktan sonra yeni ev olduğunu, yeni harita olduğunu nasıl tanıtacağım? eminim Ali Bey ve odada defalarca yazılmıştır, ancak şu aralar çok ciddi yoğunluk içinde olduğumdan forum içerisinde pek vakit geçirme ve araştırma fırsatı bulamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.