Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.263
Cevap
341
Favori
536.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Asus Zenfone 5Z kullanıyorum ve gelen tüm güncellemeler ana ekranımda çıkıyor, mesela birikmiş 5 güncellemem var hepsi ana ekranımda yazıyor, görüntü veremicem çünkü donanım haberi laptoptan kullanıyorum.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Özel bir sebebi olduğunu düşünmüyorum.
    Ancak kullanılan batarya miktarının bilgi olarak ne işinize yarayacağını da merak ettim açıkçası
    Yani mesela %70den fazla harcıyorsa evinizi temizlerken az harcasın diye iki odanın kapısını mı kapatacaksınız?
    Verilebilecek çok veri var aslında robotun topladığı ama kullanıcıya ne kadar gerekli tartışılır.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 3 Aralık 2020; 13:7:19 >
  • 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

İlk alan temizliğim ve x2 görev denemem başarılı 😄😄 i Love 360 😉
  • Sherman ve 360 Ailesinin girişimiyle kısmetse bu ay sonu bu iş bitmiş olacak ( Senin dediğin gibi Erkek sesi duymayız inşallah 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü ) Bu arada o yorum bana ait değil @mali_bu16 ama sağolsun Aile öyle yakın takipte ki mail atın diyoruz adamlar kaç mail hesabı varsa hepsinden yapıştırıyor birisi de bunu hoş gördü demekki sağolsun.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hangi odada ne kadar şarj harcadığını bilmek, odanın m² ve temizlik süresi verisi kadar kullanıcılara yararlı olabileceğini düşünüyorum Ali abi.

Yani oda kapısı kapatmak yerine oda doa görev veriyorum abi ama benim ev, aile ve zaman koşullarımdan dolayı hangi odada, hangi modda ne kadar şarj harcadığını bilmemden kaynaklı evimi ikiye bölerek temizliğe ön hazırlık yapıyoruz(çocuğun beşiği, en sevdiği ve kullandığı oyuncakları odalar arasında geçiş yapmak zorunluluğu).

Malum benim eşim ve kızım gibi evden çıkmaları sakıncalı bir çok kullanıcı var, ee evde çocuk olunca ha deyince istediğimiz odaya/odalara gönderemiyoruz robotu Ali abi(Tam ev temizliği ilk haritalama dışında kullanamdım mesela)

Ben hem sevdiğim için hem de Robot süpürge hobim olduğu için ve yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı evi ikiye bölmem gerektiği için her odanın özellikle zaman ve şarj sarfiyatını bilmem gerekiyor ki, haftalık rutin temizlik planlarımı bu verilere dayanarak planlayayım :)

Dediğim gibi, bir şarj bilgisini eklemek zor değil ancak oda oda harcama bilgisi verebilmesi çok zor.
    Naçizane, zaten 5200mAh batarya gücü ile evini bitirtemiyorsan zaten başka bir yerde sorunun var demektir.
    Tabii ki haddim değil, robotunu bir temizlik gerecinden çok bir oyuncak olarak gördüğün devredesin henüz, bu teknik sorgulamalar olacak doğal olarak.
    Saygılarımla
  • Valla abi Robota gelen ''sistem güncellemesi'' uygulama içine girmeden gelebilir mi? çok mantıklı gelmedi ama görmediğim için bir şeyde demek zor.

Senin bahsettiğin ''ana ekranımda'' çıkıyor dediklerin App güncellemesidir, instegram gibi telefon içi uygulamar içindir diye düşünüyorum.

Oda oda harcama bilgisini versin değilde her oda için tek tek görev verdiğim görevlerin Temizlik raporlarından toplamda 6 mekanın mevcutta zaman/m² verilerine tek tek bakıp temizlik senaryoları yapıyorum zaten abi. Burada eksik olan şarj bilgisi içinde her görev bitimine doğru cep teleefonuna yapışıp ekran görüntüsü yakalamakla uğraşmak biraz mantık dışı ve konfordan uzak kalıyor.

Pazar günleri bahsettiğim 6 mekanın 6. da aynı anda temizlik için (bana,ev ve yaşam şartlarıma-bizden ve tercih ettiğimizden dolayı) 5200mAh batarya gücü yetmiyor çün ki;

Bir oda için örnek vereyim; önce halı yerde olarak/standart vakum modu/x2/halıda güç arttırımı açık olarak süpürmesini sağlıyorum. (önce ikiye bölerek belirlediğim 3 odayı arka arkaya vakumlatıyorum)

Üç mekanın vakum işlemleri bitince, halıyı kaldırıp/standart ya da sessiz vakum modu/x2/ orta damlama olarak mop yaptırıyorum. (her bir odanın mop görevi bitip diğer odaya geçmeden yedek mop bezini takıp, görevden çıkan mop bezini yıkayıp kurumaya bırakıyorum)

Yani detaylı bir temizlik yaptırdığım (tercihen)için bu örneği 6.kez ev içi mekanlarımın (birbirinden farklı şekil/ölçü/engellere sahip)tümüne ugulatmam zaten ne batarya olarak ne de benim robot peşinde olacak kadar vakit ayırmam mümkün olmadığı için, evi hafta sonları ikiye(3 mekan cumratesi/3 mekan pazar)bölerken en mantıklı planlamayı arıyorum Ali abi.

İnan senin tahmin ettiğin gibi robotun peşinde gezmiyorum, öyle anlaşılmam gayet doğal olsada:)

Hafta içi neredeyse hergün eşim müsait oldukça odalardaki basit engelleri kaldırıp, halıları kaldırmadan süpürtme yaptırıyor robota. Hafta sonları bir tık daha detaylı temizlik olması adına (eşimin alerjik astım geçmişi ve kişisel temizlik anlayışımızdan kaynaklı) halıları kaldırıp vs. yapıyorum ama emin ol robot görevini yaparken robot peşinde değil kızımın peşinde koşuyorum :)) Hem daha detaylı temizlik hem de aileme vakit ayırma durumunun arasında en maximum faydayı sağlamak için bu varyasyon hesaplarım.

Gayet haddin Ali abi :) senin sayende bu Premium seri olan 360 S9 ile tanıştım ve sahibi oldum, ALLAH senden razı olsun...

Saygı bizden Ali abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 3 Aralık 2020; 16:6:28 >

Size nasıl yetmiyor 5200 aklım hafızam almıyor ama her yeri üst üste hem süpürme hem de üstüne mop yaptırıp hem de çarpı 2 yaparsanız elbette yetmez, sanırım size göre ben çok kirli pasaklı bir adam kalırım. Bana göre ( ben de haddimi aşmazsam eğer ), aşırının da aşırısı bir temizlik yapıyorsunuz, lütfen Sena'yı bahane etmeyin onun için dahi bu kadarının gereksiz olduğunu düşünüyorum, sizin robot seneye hurda benden söylemesi.

• Yetmeyeceğini daha en başında bilerek, bütçemi zorlayıp en yüksek bataryalı bir robot arayışım oldu. Bu sebepten mekan temizliğine iki güne bölecek olduğumu tahmin ediyordum. Bu arada ben bataryasından şikayetçi felan değilim gerçekten ailece her anlamda çok memnunuz Akıllı Robot Süpürgemizden, iyi ki Ali abi @Hepsirobot önermiş ve iyiki 360 S9 almışız diye defalarca duacı olduk.

'' sanırım size göre ben çok kirli pasaklı bir adam kalırım'' estafurullah böyle düşünmenize üzüldüm :(

biz fazla titiz bir aileyiz diyelim360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Serra' yı neden bahane edeyim hocam? Eşimin astım geçmişi ve nedenleri ortada! Kızımızın ihtimalde olsa öyle bir sağlık sorunu yaşamamasını istemek suç oldu sanırım :( doktor doktor gezmektense varsın her sene bir tane robot Hurda olsun, canları sağolsun. 360 markası için buna çok ihtimal vermiyorum360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Fenamı işte 360 S9 için hızlandırılmış dayanıklılık testi yapıyoruz ailece:) hem de test laboratuvarında değil gerçek bir deneyim olarak, geleceğe ışık tutarım 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Sherman Teknoloji bana çok çok teşekkür borçlu360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 3 Aralık 2020; 16:12:27 >

Yanlış anlaşıldım, benim hatalıklardan haberim yoktu. Çocuk ortalığı çok dağıtıyor gibisinden bahane etmeyin demiştim. Haklısınız gerekirse her sene yenisi alınır, o vakit S10 hayırlı olsun şimdiden.

• Telefonunuz pil kullanım detaylarını veriyor, bu açıdan bakarsanız robotun vermemesi büyük eksiklik.

Biz geliştirmezsek biz talep etmez isek bu teknoloji yeter diyerek firmalar kendilerini/robotlarını/programlarını geliştirmez diye düşünüyorum.

Ayrıca konu sadece batarya yetmemesinden çıkmadı batarya yetse bile hangi odada %kaç batarya kullandı yada tüm ev temizliğinde toplam %kaç kullandı bu bilgiyi görebilmeyi istemek çok normal bence.

• oqi kullanıcısına yanıt

Benim mesajım ile sizin cevabınız arasında bir bağlantı var mı ? Ben neyden bahsediyorum siz neyden bahsediyorsunuz? Ben hiç yüzde kaç kalmış göstermesin veya hangi odada ne kadar kullanmış bilmeyelim demiyorum ki, o konuyla ilgilenmiyorum dahi, isteyen isteyebilir elbette. Mesajım, malinin evi benimkinden küçükken ve ben yüzde 40 'ın altında robotu hiç görememişken nasıl oluyor da 5200 ona yetmiyor demiştim o da eşinin astım rahatsızlığından bahsederek izah etti durumu.

Peki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFBC3338C -- 3 Aralık 2020; 14:58:8 >
  • Konunun başlangıcı o olduğu için yazdım, konu batarya kullanımı görmekten çıktı üstüne siz de o mesajı atınca doğal olarak şükür okuma yazmamız da var mesajınız böyle algılandı ve yukarıdaki cevap verildi. Mesajlarınızda konunun ortasından yada mesajın bir kısmından kesite cevap veriyorsanız belirtirseniz daha iyi anlaşılır kanaatindeyim.

mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Harcanan bataryanın verilmesi çok bir işe yaramasa da belki bataryanın ömrünü takip etmek açısından faydalı olabilir. Yani eskiden burayı şu kadar sarj ile temizliyordu şimdi bu kadar diyebiliriz en fazla. En fazla da, aa bataryamizın kapasitesi düştü galiba diye gereksiz panik de yapabiliriz :))

Benim bataryadaki kriterim tek şarj ile docka gitmeden tüm evi temizleyebildiği surece bataryanın yeterli olduğu yönünde.

@mali_bu16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjQ7 B kullanıcısına yanıt
    mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Maili geri çekecem bak 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  @mali_bu16 2 rahatsız biz varız demek anlaşıldı 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

• Sorun yok hocam insanız :)

Ben ve ailem bu robot süpürgenin bize kazandırdığı aile içi sosyal zaman, sağladığı konfor, düzenli kullanımda yerden yüksek eşyalara konan toz kir azalması, geleneksel elektrikli süpürgedeki gibi ordan oraya taşı eğil kalk belin kolun ayağın ağrısın derdi olmaması, ve sizleri uzunca yazarak rahatsız ettiğim hafta sonu mekanı üçe bölerek kızımızı ve oyuncaklarını :) kalan diğer üç mekana taşıyıp robotu görevlendiriyorum. Robot bu üç mekanı sırası ile (önce vakum, bitince sırası ile mop)temzilerken bende eşim, kızım ve oyuncakları ile kalan üç mekandan birinde zaman geçiriyoruz :)

Robotu ilk aldığım zaman olan ekim ayında korana vaziyetleri bu kadar kötü olmadığı için evi tersine çevirip, evden çıkmadan görev veriyorduk ya da evden çıktıktan sonra uzaktan erişimle app üzerinden oda oda görev verip (insandan uzak doğa ortamlarına atıyorduk kendimizi) veriyordum.

Artık evden çıkmanın skıncalı olması ile haftasonları hem evde bulunup, hem Robota daha rahat ve derin temizlik için ortam hazırlamaya, bir yandanda robotun kazandırdığı zamanı alimle geçirmeye çalışıyorum.

Bu sebepten haftasonu için aile-robot-temizlik üçlemesi arasında en ideal dengeyi yakalamk ve Robot süpürgenin bence en büyük kazanımı olan zaman kavramı ile detaylı temizlik arasında en yüksek fayda için bir kereye mahsus robotun her bir oda için tek tek aynı mod seçeneklerinde vakum ve mop sürelerini hesaplayıp temizliği en doğru şekilde iki güne yaymam gerek.

Eşimde kendi yaşadığı rahatsızlığın zorluklarından dolayı kızımıza gücümüz imkanız yettiğince en ideal ev ortamını oluşturmak amacındaydık ki her sene bozulsun her sene bütçemize uygun robot süpürge alırızı konuştuk aramızda. Cep telefonu ya da araçlarımıza gelince hiç sakınmıyoruz para harcamaktan ama sağlık olmadıktan sonra...

Dediğim gibi fenamı çokta bilmeden Ali abinin önerisi ile(iyiki önermiş) globalde iyi işler yapan F/P canavarı lakabını alan 360 markasının Premium serisi dediğimiz S9'u gerçek anlamda test ediyoruz:) sonuçları hep birlikte görür, gelcekte yapacağımız robot tercihlerine ışık olur 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

S10 feda olsun aliem... ALLAH herkese en uygun, dayanıklı ve işini iyi yapan Robot süpürge nasip etsin360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü buyrun mantıklı bir bakış açısı bu açıdan düşünmemiştim ama gayet doğru bir tespit.

İşte benim sorunum; yukarılarda uzun uzun yazarak (forum severlerin kafasını yeterince ağrıtacak şekilde) Tam(tüm) ev temizliği modunu kullanmama imkan yok inanın. Önceden ana konuda bahsetmiştim, Milli eğitimden gerekli izinleri alsam 20 bebelik kreşe yetecek kadar oyuncak var360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  Ne yapalım kızımızın büyüme oyun/oyuncak anlama evre başlangıcı Lanet Olası İllete denk geldi360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  biz parak gidemiyorsak park bize gelir dedik/dediler anane-banane ve dedeler360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (çok şükür imkanımız oldu)

• oqi kullanıcısına yanıt

Yok yok hem 360, hem Sherman Teknoloji gibi bu kadar ilgili bir firma bulmuşken R olmaz... Devamkee360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Ama bir alanın temizliğinde harcanan batarya kapasitesi çok farklı parametrelere bağlı efendim.
    Oda sıcaklığından tutun da, bir sandalyenin 5cmlik yer değişikliğinden kaynaklanan harita değişikliğine kadar her şey etkileyebilir bunu.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.