Evet mevcut sistemim sonu 2363 ile bitiyor ve son sürüm güncellemeye gerek yok yazıyor, ama telefon ekranımda güncelleme geldiği yazıyor. Dediğim gibi biri yazmıştı güncellemeseydim keşke diye ana forumda ama sorun neydi hatırlamıyorum. |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (35. sayfa)
-
-
Temizlik raporlarımıza harcanan pil kısmının da eklenmesi için 360 a mail attım ilgili departmana ilettiklerini söylediler ama bakalım, Değerli Sherman'a da konuyu ilettim. Herkes için ihtiyaçtır diye düşünüyorum umarım bunu da sağlatırız...
-
Konu ile alakasız ama benim de evimde kırmızı oda olarak adlandırdığım bir odam var. :)
Yalnız değilmişim demekki. Hatta köşe oda diye de adlandırdığım bir odam var. :))
-
Odada kırmızı köşe koltuğu var aynen dostum ondan öyle koyduk adını benim çalışma odam gibi oldu orası :)
Annesi oğlumuza bazen soruyor baban nerde kırmızı odada diyordu ordan çıktı bizim isim :D
Sende durum nedir merak ettim ?
-
Benim de aynı hocam. Kırmızı köşe takımı var odada. Adı kırmızı oda kaldı. Köşe oda da evin köşesinde olduğu için köşe oda koyduk adına. Yıllardır bu adlarla anılıyorlar. :)
S7 de canavar gibi. Haritaları vs. ayarladım. Kurtuldum süpürge işinden. Ne çağ dışıymış bir erkeğin süpürge yapması.
-
Kesinlikle öyle çok geç kalmışız ama olsun ben pek süpürmüyordum ama eşime üzülüyordum home ofis çalışıyor öğlen molasında süpürge açıyordu hatta yok para harcama dedi ama yok yeter artık dedim şuan derdimiz kalmadı hatta hergün açtığım için baktım pislik çıkmıyor artık 2 günde bire çeviriyorum resmen evde toz kir kalmadı hava kalitemizi etkiliyormuş farkında değilmişiz.
-
Benim Mavili odamı da unutmayın...
-
Aynen kardeşim, temizlik raporunda istatistiksel bilgiler veriyorsun ama kalan şarj vermeyip bizi ekran görüntüsü almakla ya da not tutmakla uğraştırıyorsun :) bir çok robotta böyle olduğunuda araştırmıştım ve ısrarla şarj bilgisi vermemelerinin mantıklı bir sebebi olacağını düşünüyorum @Hepsirobot Ali abinin kıymetli yorumunuda almak isterim.
-
Orda ne varda adı mavi merak ettim :)
-
Üstadımızın yorumunu bende merak ettim sayesinde yine 40 yıl hatrı olan bir bilgi daha kapıyor olacağız ama bence hiç hoş bir durum değil iyi niyetli birşey olduğunu düşünmüyorum kullanılan pilin gösterilmemesinin... Misal aklıma x modelde x m2 şu kadar pil harcanarak temizleniyor y modelde bu daha kötü vs karşılaştırmalarının olması hedeflenmiş olabilir gibime geliyor dediğim gibi iyi niyetli bir durum olduğunu sanmıyorum. Sherman' dan da rica ettim onlar da Firmaya iletip bastırıyor olacaklar umarım sonuç alırız bunu oraya eklemek çok basit koddur ha yarım kalan sonra devam edilen temizlikler için ayrı bir kod girilmesi gerekebilir ama bu da zor birşey değil umarım ilk güncelleme ile eklenir.
-
-
TEB bonusum yüklendi Garantiden de yüklemeler olduğu TG grubunda yazıldı. Kampanya ile alanlar bonuslarını kullansın son günlere bırakıp unutup bonusları sildirmeyin dostlar...
-
Genel oalrak halı, koltuk takımının bir kısmı ve perde fonları mavi dostum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 3 Aralık 2020; 12:43:29 > -
şöylede bir detay ben vereyim size;
X2 seçtiğinizde robot ilk turu bitrdiğine örneğin m² yi 25m² olarak gösteriyor ama x2 nin ikinci turuna geçtiğinde, süre/zaman takometresi saymaya devam ederken, m² yi ikinci turda saymıyor yani önekteki 25m² kare öylece kalıyor.
Bu bir hata sorun değil mantığı şu; Robot içinde bulunduğu odanın m² ni baz alıp bu veriyi işliyor. Yani araba ya da motosiklette olduğu gibi tekerlek dönüşünü baz alıp, katettiği yolu yansıtmıyor ki olması gereken birim km değil m² :)
Bu bilgiyi vermemdeki amaç, temzilik raporlarında x2 modu ile yapılmış temizlik özetlerinde ilk attığı tur ve odanın sabit m² yazacak ancak;
kısa kenar-uzun kenar algoritmasından kaynaklı olarak ikinci turda ilk turdan 1,5 kat daha fazla şarj ve zaman sarfiyatı oluyor!
Yakında bu konu ile ilgili ve 360 S9' un şarj/zaman/m² olarak kendi evime, ev koşullarıma ve temizlik tercihlerime göre karşılaştırmalı bir istatistiki bilgi paylaşacağım.
-
Hocam uygulama içindeki ''Sistem Güncellemeleri'' bölümünde bekleyen sistem güncellemesi olarak : 1.8.4_2493 olarak yazıyor mu?
''ama telefon ekranımda güncelleme geldiği yazıyor'' bu telefonda nerede yazıyor? App güncellemesi(play store/App store) ile karıştırmıyorsunuz değil mi?
biri yazmıştı güncellemeseydim keşke diye ana forumda ama sorun neydi hatırlamıyorum.
-
Ali abi derki;
Yer temizleme robotları: her gün, düzenli ve ısrarlı zemin temizliği için kullanılmaktadır.
Bir robot süpürgeniz var ise geleneksel elektrik süpürgenizi çok daha seyrek kullanırsınız. Aynı şekilde günlük temizlenen zeminlerde toz birikimi olmayacağı için zeminden havalanan (airborne) tozların masa, sehpa, raf gibi yatay zeminlerde birikmesi de söz konusu olmayacaktır.
-
Bekleyen güncellemenin rakamını göremiyorum ama uygulamada yeni güncelleme gözükmemekle birlikte telefonumda 26 kasımda gelmiş playstore, güncellemeyi açtım indirmedim. Solve other known problems yazıyor, bilinen diğer sorunları çözme.
-
Aplikasyonun yorumlar bölümünde bir kullanıcı Turkish sound support pls yazmış, yani Türkçe seslendirme istemiş, 360'ın 30 kasım tarihli cevabı " kayıt devam ediyor ve yakında tamamlanacak"
-
Yani play store deki mobil uygulama için telefona gelen güncelleme, bizim beklediğimiz robota gelecek olan sistem güncellemesi.
''ama telefon ekranımda güncelleme geldiği yazıyor'' bu bölümü, yerini anlayamadım hocam görsel ekleme şansınız var mı ?
-
O yorumu atan kesin @oqi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X