Merhaba 360 s9 ıcın batarya degısımı yapıyor musunuz ? Yapıyorsanız fıyatı ne kadar ? Soyle bır sorunum var. S9 robotum normal calısıyor. Ancak bataryası azalınca yuvaya donmek yerıne calısmaya devam edıyor ve dogal olarak bır yerde bataryası bıtıp kalıyor. Sherman'la ıletısıme gectıler ve batarya nın azaldıgını soyledıler. Oysakı bu cıhaz ayda toplasanız sadece 1 kere kullanıldı. 2 seneye yaklastı. Sherman batarya ıcın fahıs fıyat ıstedı. |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (627. sayfa)
-
-
Merhaba,
Evet, bu dönem, henüz S9 bms çözümlemesini beceremediğimiz için ancak hücre değişimi yapabiliyoruz efendim.
Normal 5200 ve 7000mAh gruplar ile aynı fiyatları uyguluyoruz. Bayram sonuna dek 1150 ve 1400TL.
-
Pardon anlayamadim. S9 bms cozumlemesi nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
360 S9 / Anker L70 bataryalarının batarya kontrol kartları (bms) şifreli ve firmalar bu şifreyi bize temin etmiyorlar. O şifre olmadan bataryayı sadece bir defa şarj edebiliyorsunuz.
Dolayısı ile biz şu an sadece sizden bataryayı alıp makineye bağlıyoruz, hücrelerini değiştiriyoruz ve şifre kilitlemeden kapatıyoruz.
-
Merhaba, 360 s7 robotum hızlı ve garip hareketler yapmaya başladı. Hard reset atmak istedim ama beceremedim, reset tuşuna belli bir süre ya da anlık basmak bir işe yaramadı. Nasıl reset atabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben iki farklı harita olarak kullanıyorum. Robotu üst kata çıkarıp, telefondan haritayı değiştiriyorum. Alt kata geldiğinde tekrar harita değiştirip, şarja gönderiyorum. Direkt yuvasına takmıyorum indirince. Direkt yuvaya takıp, sonra tekrar çalıştırmak istesem harita sorunu veriyor.
Benim 2 senelik S9 da çalışmaya başladıktan 4-5dk sonra kapanıyor. Elimle götürüp şarj istasyonuna taktiktan sonra açıp uygulamadan baktığımda batarya hala %90 dolu gözüküyor. Acaba bana da mı batarya değişimi lazım? Ayrıca anlattığınız işlem sağlıklı mıdır, batarya değişimi ile aynı performansı veriyor mu? Teşekkürler.
Hepsirobot olarak üretimde ve değişimde kullandığımız hücreler aslında orijinallerinden daha kaliteli ve ömürlü. Bunu zaten 4 sene önce yaptığımız bataryaların hala kullanılmakta olmasından da görebiliyoruz.
Ama tabii ki kul yapısı, hatamız olabilir.
-
Cihazı dün aldım wifi bağlandı sonra alt kata wifi çoklayıcıya bağlamak istedim bağlanmıyor hiç Bir şekilde tekrar üst katta denedim yine bağlanmıyor sorun nedir arkadaşlar reset dahi attım
Hocam merhaba
ben kendim degistim pildeki hucreleri. Devreden lehimleri cozdum yeni pil takimini geri aynen lehimledim hicbir sorun yasamadim :)
Yapılan işlem bu zaten halihazırda. İyi günlerde kullanınız.
-
Makineye bagliyoruz demissiniz ya onun icin soyledim. Pili supurgeden cikarip hucreleri cikarip yenilerini lehimledim. Bms sifre diye bir sorun olmadi bataryada yani
Şanşlısınız diyeyim o zaman çünkü bizde özellikle Anker L70/360 S9 bataryalarında hücre kilitlemesine çok rastlıyoruz.
İyi günlerde kullanınız, gerçekten çok sevindim işinizin hallolmasına.
-
@Hepsirobot hocam merhabalar, iyi bayramlar
360 S10 ve Ecovacs Deebot T9 arasındayım. Sizin bir öneriniz var mi acaba bu ikisi arasindan veya bu fiyat bandında alternatif olarak? Birkaç kez sorulmuş ama hem güncel bilgi olmasi acisindan hem de sizin rastladığiniz kronik sorunlar vs varsa paylasabilirseniz cok memnun olurum. Çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade96 -- 28 Haziran 2023; 22:11:0 >
Her şekilde T9 çok daha üztün bir cihaz tabii ki.
Ancak ülkemizde servis desteği konusunda bir takım sıkıntıları olduğunu duyuyoruz.
T9 AIVI çift ana fırçalı serilerde sorunlar var ancak ülkemizde satılan normal T9 için kronik arıza bilgisi ve kaydı yoktur.
Saygılarımla
-
S10 daki mop ozelligini kullanamiyoruz hali varsa karsiya gecmiyor bunu nasil duzeltebiliriz.varmi bilgisi tecrubesi olan?
Evet geçmiyor malesef, halı tanıma özelliğini kapatmanız lazım. O zamanda halıları hiç görmeyeceğinden onlardan mop yapıyor. Halıları kaldırmanız lazım veya kenarlarında diğer odalara giderken geçebileceği alanlar olması lazım.
Merhaba,
360 S10 aldım, kurulum vs yaptım fakat çalıştırmak istediğimde toz haznesini takılı olmasına rağmen toz haznesi takılı değil diyerek hata veriyor. Neden kaynaklanıyor olabilir, yardımcı olabilirmisiniz.
Teşekkürler.
-
Toz hanesinin alt kenarinda bir miknatis olmasi gerekiyor o yerinde mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, yerinde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X