< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (628. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba arkadaşlar s8 plus ve s10 arasında kaldım hemen hemen aynı para. Kullanan arkadaşlar hangisi sizce şu an alınmalı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
360 S10 robotumun yan fırçası çalışmamaya başladı. Fırçayı yerinden söktüm tekrar taktım, yeni bir fırça taktım vs fakat çalışsa bile bir süre çalışıp sonra yine duruyor. Böyle bir sorun tecrübe eden var mı?
-
Garantisi bitti ise alt kapağı söküp fırça modülünün çevresine hava tutun, genelde aşırı tozlanıyor ve zorlanıyor.
-
Benim ihtiyacım var
Cihaz 2-3 aylık henüz. Garantiye göndermemi öneriyorsunuz o zaman. Yan fırça motorunda mı sorun var sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birisi istasyonlu birisi istasyonsuz bir model, S10 da istasyon olsa S8 ile tabiki aynı fiyat olmaz.
İhtiyacınız var mı istasyona ona göre hemen karar verebilirsiniz, var ise S8 yok ise S10 size göredir...
-
S10 kullanıcısıyım, sürekli olarak yan fırçasını kırıyor. Bunun için nasıl bir önlem alabilirim?
360 firması artık robot üretmiyor mu ? Geçen sene S11 bu sene de S12 çıkmalıydı, bakıyorum hala S10 var en son çıkan.
-
Üretmese daha iyi bence.
İsim değiştirdi, Botslab oldu.
-
s10 için yan firça arıyorum. Aldığınız memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Roborgede muadil ürünler var kalitesi nasıl deneyen oldu mu?
-
Teşekkür ederim üstad.
-
İsim değiştirse de ne S11 ne S12 hiçbirşey gelmedi, M20 çıkartmışlardı ondan da dünya çapında pek ses çıkmadı, en son indeogogo da yayınlanmıştı gerçek manada üretilip satıldı mı acaba.
Biz de merakla markanın akıbetini bekliyoruz.
-
Teşekkür ederim . Üzücü bir durum , bende S9 var 2020'den beri , çalışıyor ama teknoloji aldı başını gitti her yıl üst model çıkarmış olsaydı şu an yeni modelle değiştirebilirdim.
-
Herkese iyi forumlar. 2 seneden fazladır S7 pro modelini kullanıyoruz çok memnunuz bugüne kadar bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. Şimdi evlilik sebebi ile kendi evime geçtim artık ve bizimde robotlanmamız gerekti :) 360 markasından gerçekten memnun kaldım ama forumu takip ettiğimde çok sorun yaşayan mı var bilemedim. Şimdi ise s10 ve boşaltma istiyonu sebebi ile s8 arasında kaldım birde modellerin artık artık eskidiği konusunda yazılar okudum sizce 360 markasından devam etmelimiyim yoksa 10.12 bin civarı başka markalaramı yönelmeliyim
-
S8 yani Botslab S8 aslında başarılı bir makine.
-
-
Halı tanımayı kapat.
Tanıdığı halıları da sil, uygulamadan. Sonrasında istediğin yere mop yaptırabilirsin.
Halıları kaldırırsam halı dahil her yeri mop yapmaz mı bu sefer de.
Bir de halı kaldırınca normal mopsuz temizlik isteyince kafası karışmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X