Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ucanturk45 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.269
Cevap
340
Favori
538.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatı şu anki robot süpürge piyasasına göre uygun geldi açıkçası o yüzden tercih ettik, çevremizde s7-s8 kullananlar var memnunlar baya. Bakalım pişman etmez umarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam üstteki mesajımdaki parçanın bütünü satılıyor mu?

• S5 modeli için Çin’den tekerlerlek almıştım, yanlış ürün gönderdiler. Anladığım kadarı ile s6 modeli için olan ürün. İade şansı olmadığı için elimde kalmış oldu. İhtiyacı olan varsa aldığım fiyatın yarısına verebilirim. Konuda post olarak bulunsun belk ihtiyacı olan olur.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Markadam memnun musunuz arkadaşlar? S10 alınır mı? Neden 2 senedir yeni model gelmiypr?

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt

özelden fiyat yazar mısınız lütfen?

• eediz kullanıcısına yanıt

Yeni model çıktı S8 ve piyasada. Artık firma Botslab ismi ile satış yapıyor.

2-2,5 aydır S10 kullanıyorum. Memnunum, diğer tüm cihazlara göre en büyük avantajı gömülü lidar ve giremediğim yer yok bunun sayesinde. En azından benim evimde. Daha önce Mop 2 pro Plus kullandım alakası yok S10 ile. Tek eksikliği keşke çöp kutusu da olsaymış ya da uyumlu olup ekstradan alınabilseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozsarac -- 2 Ağustos 2023; 21:19:39 >

Mesaj gönderdim hocam.

Yeni model s8 neden s10 dan ucuz :) ilginç. Yetkili servisi beresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 2 Ağustos 2023; 21:47:58 >

S10 daha teknolojik bir cihaz. Özellikle gömülü lidar ile ayrışıyor rakiplerinden. Bizim evde normal lidarlı süpürgelerin giremediği koltuk ve mobilyaların altına giriyor. Bundan 2 sene önce s10a fiyat olarak benzer olan modeller şimdi iki katı fiyatına satılıyor. Güncel kurlara göre fiyatı gayet uygun bir ürün. Daha doğrusu tüm 360 modelleri aslında uygun fiyatlı şu an diğer markalara göre.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt

Evet fiyat açısından gerçekten çok cezbedici özelliklerde güzel görünüyor fakat Türkiye yetkili firması güven vermiyor

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübüwww.sikayetvar.com
    Sherman Teknoloji - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sherman-teknoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 2 Ağustos 2023; 22:45:16 >

Servis konusunuda olumsuz bir tercübem olmadı bişey diyemem ama satıcısı sherman olmayanlara delta servis bakıyor. Delta nın servis hizmetini hakkında da bilgim yok ama bilgi olarak aklınızda bulunsun.

• Arkadaşlar 360 s10 durup dururken wifiye bağlanmamaya başladı. Resetledim yine ayni. Modemi resetledim. Yine aynı. Neden yaptı bunu. Eşimin cep telefonunu kablosuz tanıttım bağlandı ama evdeki ağa bağlanmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bir sorum olacaktı haritalar uzun zaman sonra kayıyor onu düzeltmek için öneriniz nedir?

• ametaloksit kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıldır yada biraz daha fazla S9 kullanıyorum tık demedi maşAllah :) hala canavar canavar canavar :) ve aşırı memnunum :)

• İnternetten kaynaklı imiş bağlandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu yaşamaya başladım sorun nasıl çözülür bilen varmı?

• S7 için ana fırça lazım. Yedek parçaları için önerdiğiniz bir yer var mı?

• İyi Günler yaklaşık 2 buçuk senedir s7 pro kullanıyorum. Bugün sürekli olarak çevrimdışı hatası verdi. Sıfırladım tekrar kurulum için ama geri kurulum yapamıyorum yüzde 99 da kalıyorsun devam etmiyor yaklaşık 1 saat bekledim hiçbi hareket yok. Sebep ne olabilir acaba? Evde hem modem hem router var ikisinde de aynı 99 da kalıyorsun devam etmiyor.

• 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.