Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.270
Cevap
340
Favori
538.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Roborge nin internet sitesinden bakabilirsiniz. Orjinal ekipman değil muadil ürünler ama fiyatlar uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 için batarya fiyatı sordum 2600 lira dediler.
    Batarya 25 altında kalınca kapanıyor. Ama evimdeki temizlik alanı fazla olmadığı için %50 altına düşmeden bitiriyor temizliği.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yahomut Y kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu s10 da yasadim 3 farkli konumda 3 farkli intermette denedim baglanmadi.Garantiye shermana yolladim bakalim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ametaloksit kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 senedir s9 kullanıyorum, bataryayı değiştirip gittiği yere kadar kullanmaya devam edeceğim gibi duruyor. Güzel temizliyor.

• mehmetmt kullanıcısına yanıt

Hocam sonucu paylaşırsan sevinirim cevap gelince.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt

360 S9/Anker L70 bataryasını sadece tek bir üretici yapıyor ve fabrika çıkış fiyatları 54USd civarında.

• yahomut Y kullanıcısına yanıt

Sorun sanıyoruz telefonda yada kullandığımız internette.sorunsuz bağlandığını test edip video şeklinde gönderdiler tarafıma.Geri gelsin tekrar deneyeceğim bakalım.

• Botslab uygulamasını kullanıp robotunu vereceğim mail adresiyle paylaşabilecek birisi var mıdır ? Uygulama tanıtım videosu çekip kanala yükliyim çok soran oluyor ayrıca 360 Smart ile Botslab farklarını da görmüş ve anlatmış oluruz.

Hoş bir süre sonra 360 Smart uygulama desteğini kesecektir mecburi Botslaba geçilecektir diye düşünüyorum.

Geçtiğimiz günlerde 360 Smart'dan direkt Botslab'a üyelik aktarma üstünde çalışıyorlardı ama ya sonuç alamadılar yada tamamlayamadılar.

Destek olabilecek birisi varsa memnun olurum, özelden yada buradan dönüş yaparsa sevinirim.

1 günlüğüne robotu paylaşsa yeterli olur bana. Çalıştırmadan sadece uygulamadan ekran kaydı alacağım...

• Ben botslabda. Bağlanmayı denedim baglanamadim.

• Merhaba arkadaşlar

26 şubat 2021 tarihinde ben S7 alarak aranıza katıldım çok sık kullanmama rağmen görselde göreceğiniz üzere tam temizliğin ortasında kalakalıyor kapanıyor şarj tam bitmiş şekilde süpürmeye başlamadan şarjı %78 di sonra elle götürdüm dayadım %100 iken yine aynı şeyi yaptı.

Yorumları okuduğum kadarıyla batarya sorunu bendede mevcut özellikle son 1 yıldır bu kadar sık kullanmadığım halde (haftada 1 yada 2 haftada 1) 2,5 senede bu nasıl olur?

O kadar yedek fırça yedek filtre yedek ana fırça setide almıştım aliexpress ile.

Servisten destek alabilir miyim?

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

----------------------------------------------------------------------

linkteki bataryadan alsam sorunu çözerim diye düşünüyorum değişimi kolaymı? sanki kolay gibi duruyor daha önce batarya değişimi yapan varmı?

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübütrendyol.com
    HEPSİ BATARYA 360 S7 Akıllı Robot Süpürge Bataryası 14.4v 3200mah Pil (yüksek Kapasite) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/hepsi-batarya/360-s7-akilli-robot-supurge-bataryasi-14-4v-3200mah-pil-yuksek-kapasite-p-656996378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 13 Ağustos 2023; 23:52:50 >

• snl_ S kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 14 Ağustos 2023; 7:56:23 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Evet sizin sitenizi de incelemiştim ama 700 - 789 civarı bir fiyattı şimdi birçok yerde fiyatlar 900-1000 oldu 3200 mah olan bataryalar

• snl_ S kullanıcısına yanıt

Doğal olarak... bunun sebebi üreticiler değil en azından. Genelde fiyat artışı artan dövizin çok altında kaldı.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt

Eski mesajlara gidin postlarima bakin batarya ici hucreleri kendim alip degistirdim benimki de kapaniyordu. İcinden bu bataryalar cikiyor s9 un. 87 tl almistim 132 olmus 8 tane lazim

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübüpilsitesi || akü, pil, batarya, adaptör, şarj cihazı, el feneri
    LG INR18650 M26S 2600mAh 10A Lityum iyon Pil / www.pilsitesi.com
    https://www.pilsitesi.com/lg-inr18650-m26s-2600mah-10a-lityum-iyon-pil-2257

• ametaloksit kullanıcısına yanıt

Hepsirobot batarya bms sifreli demis ama ben pilleri alip kendim degistirdim subat ayinda. Artik sansim yaver mi gitti bilmiyorum :) 2,5 senede pil bitti diyebilriim full max modda kullandim. Ona ragmen 2,5 sene iyi bence hergun temizlik yapiyor.

• pejmurde P kullanıcısına yanıt

Biz beceremedik çok uğraştık. BMS ünitesi çift şifreli, ilkini ilk şarjda açıyor ama sonrasında yeniden kapanıyor hep.

• S10 umun garantisi 3 haftaya dolacak. Sarj 100/50 iken bile bir anda duruyor. Servise gonderdim yazılım atmışlar. Simdi ayni sıkıntı devam ediyor. Garanti bitmeden bir seyler yapmam lazım, gönderecem yine yazılım falan atacak, garanti süresi geçecek, ne yapabilirim sizce

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Ben lidar degisimi icin mahmutbeyde robothastanesine goturdugumde ordaki teknik arkadasa bahsetmistim sanslisin demisti. Bms sifresi var ama ben cozuyorum demisti. Teknik konuda size bilgi verebilir belki

• pejmurde P kullanıcısına yanıt

El elden üstündür.

Ancak onlar da bize Anker L70 bataryası soruyorlar ve ithal ettiğimizde satın alıyorlar. 360 S9, Dreame S9 ve Anker L70 aynı bataryayı kullanıyor.

Çözebilselerdi kendileri yaparlardı diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.