Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.267
Cevap
340
Favori
538.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanıt sert oldu sanırım yada benim sözümü yanlış anladınız!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt

Yanlış anladığımı düşünmüyorum ama teknik olarak doğru bir cevap yazdım. Kelimeler değil kavram üzerinde duralım dilerseniz.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Benim bataryam orjinal, ben orjinal olarak hesap ediyorum. Yazınızı düzenlediniz ilk cevabınız uygun değildi. Ben alıntılayan arkadaşın bataryası hakkında bilgim yoktu.

Doğru, yanlış başlığa cevap yazmışım, özür dilerim. Ancak arkadaşımız mesajında açıkça belirtmiş bataryayı kendisini yaptığını. Yazdığım cevap, hedefi hatalı olsa da, teknik olarak doğru ve geçerlidir.

Yıllardır takip ediyorum öyle cevap verince şaşırdım ve üzüldüm. Biraz cihazdan yana şaşkınım %50 sarj kalırken ben bittim demesi cihazdan soğuttu. Ucuz değil bu bataryalar.

Acaba diğer modeldeki düşük kapasiteli piller bu cihaza olur mu. 5000 bin benim evime cidden fazla. 75 m2 ev.

360 serilerinin hiç bir modeli diğerinin bataryasını kullanamıyor S5-S7 dışında. Sizin sorununuz bir hücrenin çökmesinden olabilir. BMS arızalansa veya kilitlese şarjı göremezsiniz.

Ne yapabilirim bu durumda, istanbul bahçeşehirdeyim.

O bataryada hücre değiştirmek riskli, çok kolay kilitlenebiliyor bms. Ama yine de Karaköy'de bataryacılar var, şansınızı deneyebilirisiniz.

• Merhaba. S9 orijinal batarya her yerde 2 bin küsür. Ancak Anker L70 ve Dreame D9 robotlarıda 14,4V ve 5200mAh. olarak aynı batarya gibi duruyor ve bazı internet sitelerinde 1,2 k civarında bulunabiliyor. Acaba bu tür bataryalar s9 için pinleri uyumlu mu.

Örnek

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübütrendyol.com
    ELECTROLL Anker Eufy L70 Hybrid (Orjinal Kapasite) uyumlu 5200mAh Robot Süpürge Bataryası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/electroll/anker-eufy-l70-hybrid-orjinal-kapasite-uyumlu-5200mah-robot-supurge-bataryasi-p-752189259

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübütrendyol.com
    HEPSİ BATARYA Dreame D9 Max Akıllı Robot Süpürge Bataryası 14.4v 5200mah Pil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/hepsi-batarya/dreame-d9-max-akilli-robot-supurge-bataryasi-14-4v-5200mah-pil-p-634796553

• Darkeagle1 kullanıcısına yanıt

Anker L70, Dreame D9 ve 360 S9 bataryaları aynı. Kontrol kartları sadece bu üç makinede kullanılabilecek şekildedir.

Rakamlar ve bataryalar konusunda yorum yapamam, görünüşe göre 'rakip' firmalar.

Bu durumda (kalite ve performans yorumu hariç) bir L70 veya D9 bataryası aldığımızda S9 da normal olarak kullanabiliyoruz. Doğrumu dur ?

Kalite olarak zaten orijinal batarya da 2 yıl sonrası %60 sonrası çökme yaptığına göre süper sayılmaz. eğer uyumlu ise ilk linkte ki üründen alıp denemek istiyorum.

Bu arada bilgilendirme yaptığınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkeagle1 -- 10 Eylül 2023; 17:52:17 >

Doğrudur efendim.

Hepsirobot olarak servis de verdiğimiz için, bu üç robot bazında, orijinal bms kartına haiz olmayan batarya takıldığında anakart sorunları ile karşılaşan müşterilerimiz olduğunu eklememiz gerekiyor. Satın aldığınız firma ile önceden görüşmenizi öneririz.

İşte sorunun başladığı yer burası. 1. linkteki firmada S9 bataryası da mevcut ancak fiyat hemen 2.2k oluyor. Madem aynı piller niye aralarında 2 kat

fiyat farkı var. L70 te S9 da orijinal kapasite uyumlu ibaresi ile satılıyor ancak S9 2 kat pahalı.

Şurasını detaylandırayım:

piyasadaki bütün 8li grup bataryaların kapasitesi genelde 5200mAh, voltaj değerleri de 14.4 - 14.8V aralığıdır. Bu, kullanılan 18650 seri hücrelerin bağlantı şeklinden gelen değerlerdir ve değişemez.

Ancak her robot firması kendi anakartlarının ihtiyaçlarına göre batarya yönetim sistemi kartı yani BMS kartı tasarlatır ve kullanır. Dolayısı ile bir marka robotun bataryasını diğer marka genelde kullanamaz. ;

Ancak bu üç model tamamen aynı parametrelerde batarya yönetim sistemi kullanıyor, dolayısı ile aynı bataryalar.

İlgili linklerdeki bataryaların fiyatı, İngilizlerin çok sevdiğim bir sözünü hatırlatıyor: 'too good to be true'

Saygılarımızla

tamirciye goturmeden pili acip bakayim dedim iyi ki acmisim. Lehimlersen biri ayrilmis lehimledim geri sorun yok rahatladim vallahi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 'radar anormal' şikayetiyle gönderdiğim 360 s10 bugün sherman'dan geldi. henüz deneyemedim temizlik yaptırıp. yarın etrafı toplayıp tüm ev temizliğini yaptırıp deneyeceğim. s10'u alalı 2 yıl olacak ekim ayında. o zamana kadar bir şikayetimiz olmadı şükür. bundan sonra da ciddi bir şey olmaz inşallah. batarya mavzusu illa ki gündeme gelecektir 2 yıldan sonra.

annemin evine(3+1 klasik 110-120 m2 civarı toki evi) bir robot süpürge almayı düşünüyorum. 360 isim değişikliğine mi gitti diyelim artık her neyse botslab s8 modelini gördüm şimdi. @Hepsirobot ali bey de 360 s10'u ilk kullananlardansa bunda da yine tecrübe etmiş. fiyatına göre iyi bir robot gibi geliyor. yine lidar teknolojisi. halıda yavaş denilmiş. ancak toz toplama haznesi var ekstra. fiyatı bunlara göre uygun. 360'ın son bir yıldaki karışık hallerinden(yedek parça tedariği, distribütör karışıklı vs.) sonra pek düşünmez gibiydim ama s8 güzel ve makul göründü gözüme.

8-10 bin tl bandında başka ne alınabilir bilemedim. roborock, xiaomi mop 2 ultra vb. başka hangi modeller değerlendirilebilir acaba? bu mesajı ana robot süpürge sayfasına da yazıyorum farklı fikirleri almak adına. herkese sorunsuz temizlikler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirikambar -- 12 Eylül 2023; 23:26:15 >

• merhaba. ana fırça kapağındaki conta yırtıldı. buna çözüm bulabilen var mı? sherman da sadece conta satışı yok kapak 600 tl. aliexpress'te 350 liraya buldum.

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübüaliexpress.com
    165.38TRY 62% OFF|S9 robotlu süpürge ana fırça kapağı 360 S9 X90 robotik elektrikli süpürge yedek parça aksesuarları|Elektrikli Süpürge parçaları| - AliExpress
    https://www.aliexpress.us/item/3256801310407022.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

• dozsarac D kullanıcısına yanıt

Konuda aratın isterseniz ölçüleri atmıştı Ali bey. Aynı sorunu yaşamıştım asetat kağıdı ile halletmiştim.

Ek olarak tekrar bir soru daha sorayım. 360 s10 cihazımın alt fırça ana kapağının sileceğe benzeyen kısmı koptu. Süpürürken biraz kalıntı bırakıyor giib geliyor o yüzden oraya araç sileceğinden kesip uydursak sorun yaşar mıyız veya ne yapmak gerek?

• hknkuL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba; yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım 360 S10 robotumuz gece birden bire batarya arızası vermeye başladı, ''Battery Failure, lütfen robotu şarj yuvasından uzaklaştırın.....'' ertesi gün tedarikçi firma ile yazıştım ve bana batarya arıza olduğunu gönderin değiştirelim dediler, 2 yılı geçtiği için garanti kapsamında da değil, fiyatına ise 3000 TL denildi, fiyatı çok buldum, internette daha ucuz ve ürüne uygun fiyatlı olanları olduğunu görünce ikamet ettiğim şehirin (Antalya) pil tedarikçilerine gittim, bu arada bataryayı söktüm sadece onu götürdüm (sökmesi basit, internette videosu da var), yenisini yaptılar, hatta aynı pilleri taktıklarını belirttiler, eve geldim taktım ama tekrar aynı arızayı verdi, foruma biraz baktım sanırım BMS kilitledi, yarın pilciye geri götüreceğim, ama bana karta uygun piller hangisi olduğunu söyleyebilecek yada başka tavsiye bildirecekler olanlar var mıdır? Forumun belirli bölgelerine baktım ama göremedim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.