Merhaba aynı sorunu geçen hafta yaşadım. Sağolsun Ali Bey @hepsirobot ile görüşüp sitesinden bataryayı aldım ve kendim taktım resetledikten sonra sorunum düzeldi. Özelden bayağı ilgilendi 1200tl idi sanırım elinde varsa temin edebilirsiniz veya özelden görüşüp halledebilirsiniz. Ek olarak bataryayı taktığınızda resetleme yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız uyarıya devam ediyor. Aynısını yaşayıp birde reset atayım dedikten sonra sorunumu çözdüm. Reset atmadıysanız atın yine aynı hatayı veriyor ise Ali Bey ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (636. sayfa)
-
-
O silikon olmaz ise kırıntı bırakır, bir şey uydurabilirseniz de olur veya AliExpress üzerinde var yedek fırça kapağı.
-
Evet toz kapağının altındaki reset tuşunu kürdan ile defalarca resetledim ama nafile, bugün bataryayı yaptırdığım yere götüreceğim, sonuç alamazsam Ali Bey ile görüşmeyi düşünüyorum, daha önce forumu okumadığım için gerçekten pişmanım, sadece batarya araştırması yapmıştım, neyse umarım sorunum çözülür. Ama yine de robotun fiyatı 10bin TL civarıyken bataryasının 3bin TL olması üzücü.
-
Sevgili dostlar, garantisi bitmiş 360 S9 robotun mop u su damlatmiyor sanırım kronik pompa sorunu beni de buldu. Ayrica tekerleklerden biri videodaki gibi ve 1 cm yukselikliğe bile tirmanamwz oldu. Sherman ya da tavsiye edebileceginiz bir servis var mi? @hepsirobot Ali Bey den değerli görüşlerini rica ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Acaba diğer bataryadan alıp deneme yaptınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba botslap 360 s8 kullanan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, s10 için aliexpress yada baska bir yerden yedek parça alip memnun kaldiginiz,tavsiye verebileceginiz bir link var mi. Yan fırça, filtre ve ana fırça belki
Var
-
Nasıl önerir misiniz vacuum mop 2 ile bu cihaz arasında karar vereceğim kafam sadece yedek parça bulunurluğunda kaldı @hepsirobot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudeboytr -- 1 Ekim 2023; 20:11:5 >
test için bırakılmıştı, uzun süredir denedik kullandık. Halı üzeridne bir az yavaş hareket eden ama temizlik performansı makul olan bir cihazdır. Haritalaması ve çalışması da gayet iyidir.
Henüz parça veya arıza istatistiği yapabilecek kadar eski bir cihaz değil ama sağlam bir iç mekanizmaya sahip olduğunu söyleyebiliriz.
-
Teşekkür ederim
2 yıldır S10u kullanıyorum. Allah zeval vermesin, muhteşem çalışıyor.
Evlendikten hemen sonra eşim istemişti. Robot süpürgenin bir işe yarayacağına şüpheli bakıyordum ama evde Dyson var, robot daha çok iş yapıyor. Aşırı memnunum.
2 yıl önce 4500-5000TL arası bir şeydi galiba.
Elimde de çıkma 2 ana fırça , Aliexpressten 2 yan fırça ve 2 silme bezi fazladan mevcut.
İhtiyacı olan birisine makul ücretten kargo yapabilirim.
-
Merhaba. S7 pro cihazımın tekerlekleri plastik bağlantı yerlerinden kırılmış ve ana fırça kapağındaki plastik conta neredeyse kalmamış. Bu konularda yazan arkadaşları gördüm çözüm bulabildiler mi? Sherman dışında bunları tedarik edebileceğimiz bir yer var mı?
-
Merhaba. S9 bataryası sitenizde kalmamış. Ne zaman gelir acaba?
-
Yakın zamanda gelmeyecek efendim.
-
Ben de 360 S9 için batarya beklemekteyim.
Merhabalar,quote:
Orijinalden alıntı: katimodel
Benim de 360 S9 var.
Yaklaşık 2 aydır (haftada 2 gün tüm evi temizletiyorum, şarjı yetiyordu 1.5 senedir) eve bir gidiyorum, evin %80 ini temizlemiş ancak durmuş kalmış ortada.
Telefon ile bağlanamıyorum, çevrimdışı.
Şarj istasyonuna götürüyorum. Kendini yeniden başlatıyor. Daha sonra telefon bağlanıyor. Şarjı telefonda %40 gösteriyor. Yani şarjı bittiği için durmamış. 2 aydır 16 kere çalıştıysa belki 5-6 kere bu durumu yaşadım. Her zaman da olmuyor. Anlamadım gitti.
Farklı modellerde bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar?
Evde artık en fazla 2 odayı temizletebiliyorum :(
Bataryanız zayıflamış aynı sorun bizde de var. Piyasada s9 bataryası yok ne yapacağız bilemedim
Pillerin çok pahalı olması ve bulunamaması büyük sorun.
Xiaomi’de de böyle mi?
Bazen 360 markasını aldığıma pişman oluyorum. Sonuçta çoğu robot aynı işlevi görüyor. Önemli olan teknik servis ve yedek parça bence.
Geçen ay 2100 civarına bir çok yerde vardı ama bitmiş malesef. Satmaz diye az getirdiler herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X