Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.263
Cevap
341
Favori
536.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık daynamıyorum bıktım bu s9 robotun şarjın bitip odanın ortasında kapanmasından. Eskiden şarjı azalınca şarj olmaya gider sonra kaldığı yerden devam ederdi süpürmeye..

9 batarya alabileceğim bir yer var mı? İnternetten baktım fakat hiçbir yerde stok yok.

• Merhaba,
    Aşağıdaki linkte videosunda görebileceğiniz gibi halı harici yüzeylerde böyle bir ses yapıyor. Sizce neden olabilir? Bir arıza mı yoksa sizde de oluyor mu? Yardımcı olabilen olursa sevinirim.

Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/6pjzr8

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Chucky_Horror kullanıcısına yanıt

Yeni batarya alıp taktıktan sonra resetlemeniz gerekir.

• S9 batarya bekleyenlere inşallah güzel bir haber veririm yakında
    Orjinal bataryanın pil değişimini yaptırdım ve bugün teslim aldım. İlk çalışma gayet güzel. Biraz daha denedikten sonra firmayı paylaşırım ihtiyacı olan arkadaşlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hg34 H kullanıcısına yanıt
    Orijinal tercih ederim ama beklemedeyim. Cihaz 25 m²yi iki defa süpüremez oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orjinale sherman 2800 istemişti 1 ay önce. Artı gidi-dönüs kargo ücreti ekleyince saçma sapan bir fiyat çıkıyor.

Bu şekilde eğer tutarsa 1000 liraya halloluyor. 1-2 hafta kullanayım sonucu yazarım

• Merhaba,

Bende 360 S5 robot var. Her şey düzgün çalışırken bir gün aniden cihaz docktan ayrılınca elektrik kesmeye başladı. Ayrıca bu olaydan hemen önce docku balkonda olarak görmeye başladı. Tesadüf mü bilmiyorum aynı süreçte internet sağlayıcımızı ve modemimizi değiştirmiştik.

Batarya tüm evi süpürmeye yetiyordu. Cihazı uygulamadan sildim. Üzerindeki reset düğmesine basıp resetledim ya da resetlediğimi zannediyorum. Cünkü tekrar ekleyince harita vs geri geldi.

Tavsiyeniz ne olurdu acaba? Daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu?

Selamlar.

• Merhaba arkadaşlar. 360 s10 için orjinal HEPA filtre arıyorum.Ancak malumunuz üzere sherman da yok. Bulabilecegim bir yer var mı?

• herkese selamlar.

360 s7 sahibiyim. son 1 yıldır ben de sürekli ağ hatası yaşıyorum. bu sebepten artık doğru dürüst kullanamaz oldum.

alete temizle diyorum ağ hatası diyor. bazen çevrimdışı diyor. 50 kere komut veriyoruz bazen 1 kere alıyor. ancak sabahın çok erken saatleri veya gecenin geç saatleri daha rahat komut alıyor onu farkettim.

çözümü var mıdır?

• Bu konuda tecrübesi olan yok mu?

• Bu sıra cihaz sürekli tam bir temizlik gerekli deyip duruyor. En güncel haritayı seçip elle yüklüyorum yine de olmuyor. Bu botslab uygulamasına da geçmek için gerekli yer yok ayarlarda. Ne yapabilirim bu şekilde? Sıfırlama falan işe yarar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S7 robotun bir tekeri bozulmuş durumda. Kırılmış olabilir. Kasayı epey açtım ama tam çıkaramadım.

Tamir için nereye göndereceğim?

Mersin de oturuyorum

2 seneyi geçti alalı

Hepsi burada dan almışım

Tarih 26.11.2020

@HepsiRobot irobot @Hepsirobot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 5 Kasım 2023; 16:11:27 >
  • Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var nasıl takabiliriz alırsak? Tamire göndersek daha uygun değil mi?

• SECourses kullanıcısına yanıt

Merhaba,

360 tamirleri için Sherman veya Roborge yardımcı olacaktır efendim.

• Merhaba arkadaşlar. 360 s10 model robot süpürgemin sol tekerleği arızalı. Sol tekerleği dönmekte zorlanıyor. Söktüm inceledim sol tekerlekteki küçük motorda problem. Bu sorunu yaşayan oldumu. Aliexpreste iki teker yaklaşık 1500 Tl. Tek teker de 800 TL civarı. Elinde teker olan arkadaş var mı veya başka çözüm önerisi olan

• Son 1 haftadır robot süpürgem (s10) 1 yılı doldurmadan pili zayıfladı. 2 kez süpürü bile tek sarjla yaparken 1 kez süpürü yapamaz hala geldi. 360life normal olabilir pilde düşüşler dedi :) bAsina gelen var mı acaba ?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Nasıl nerden iletişime geçmeliyim? Tahmini ne kadar tutar size 1 tekerlek arızalı

• Merhaba

S7 Pro cihazım var, yedek parça bulmakta zorlanıyorum. Yurtdışı da dahil yan ve alt süpürge için tavseyeniz var mıdır

• seffa S kullanıcısına yanıt

Benim s9 da düşmüştü. Trendyoldan aldım, eskisinden daha iyi oldu. Kendim değiştim

• SECourses kullanıcısına yanıt

Merhaba, youtube da tekerlek değişim videosu var. 20 dkkada kendim yaptim. Tornavida kullanabiliyorsaniz yaparsiniz.

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.