Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.262
Cevap
341
Favori
536.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bataryayı Hepsirobot’a gönderdim. Sanırım onlar hücreleri değiştirdiler.

Kendilerinin burada temsilcileri var. Buradan da cevap verirler sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • s7 teker alabileceğimiz aktif bir yer var mı? sol teker patladı cihaz semazen gibi dönüp duruyor...

bir arkadaş amazon linki atmıştı ama 60 sayfa falan baktım bulamadım...

not: komple söktüm belki mekaniktir birşey sıkışmıştır diye... motor gitmiş gibi zor dönüyor kendi başına...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt

aynı şekilde benim de 360 s5 robotumun tekerleği gitti dönüyor kendi etrafında öneri varsa ben de 360 s5 için öneri alabilirim

• Ben bunu aldım S7 için... Aliexpresste de var ama vergi ile aynı fiyata geliyor amazona güvendim o yüzden...

s5 ve s7 tekerleri aynı olabilir google da aratınca s5/s7/t9 diye aliexpress ilanları var ama forumdan arkadaşlar aynı olup olmadığını söylerse daha iyi olur...

özellikle @oki hocamdan cevap alabiliriz :)

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübüamazon
    Robot Süpürge Yedek Tekerlek, Yedek Sağ Tekerlek Ve Sol Tekerlek Motoru 360 S7, Dayanıklı Malzeme, Kurulumu Kolay (1* Sol Tekerlek)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CMCVFS8L/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
  • katimodel K kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Biz hücre değişimi yapmıyoruz efendim, komple yeni bataryadır.

İyi günlerde kullanınız.

• aLLge SS kullanıcısına yanıt

S5 -S7 tekerlekleri sargı hatası veriyor sık sık, AliExpress üzerinde veya Amazon'da bulabilirsiniz.

• Pazar günleri çevrim dışı problemi illallah ettirdi. Her pazar mı olur abi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese Selamlar.360 S9 model robotumun şarjı %92 den yukarı çıkmamakla beraber,temizliğin ortasında çevrımdışı moda geçmektedir.Sanırım pil değişim zamanı geldi.Forumdan edindiğim bilgilerden Dreame D9 modelinin pilinin uyumlu olduğunu gördüm.Aşağıda linkini verdiğim pili alırsam problem yaşar mıyım?

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübütrendyol.com
    HEPSİ BATARYA Dreame D9 Max Akıllı Robot Süpürge Bataryası 14.4v 5200mah Pil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/hepsi-batarya/dreame-d9-max-akilli-robot-supurge-bataryasi-14-4v-5200mah-pil-p-634796553?boutiqueId=61&merchantId=697743

• ghosttailor kullanıcısına yanıt

Değerler aynı olsa da kablonun ucundaki soket farklı gibi geldi bana. Söküp bakın bence

• S10 robot, garantisi bittiği gibi batarya arızası verdi. Batarya tavsiye eden olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 1 Aralık 2023; 8:1:27 >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi pili aldınız?

• ghosttailor kullanıcısına yanıt

• Merhabalar, 360 S10 model süpürgemin şarj adaptörü bozuldu. Nereden bulabilirim? Satan var mıdır? 2. el de olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tamermert T kullanıcısına yanıt

komple değiştirin, ilk günkü gibi çalışsın.

• Trendyoldan s9 için 750 ye 2600 mah aldım umarım çalışır :)

• Herkese selamlar,

Az önce Xiaomi S10+ siparişimi verdim, yeri burası mı ama belki bilen vardır diye danışmak istedim.

2,5 yıl önce aldığım ve 1 yıldır aktif kullandığım 360 S10 robotum boşa çıkmış oldu, bunu satabileceğim bir platform var mı Robot süpürgelere özel ?

Normalde 360 dan aşırı memnunum ama S10+ nın çift döner mopu olayı aklımı çeldi, bir de hanım baskısı olunca :)

• Arkafaşlar uzun süredir 360 S7 Pro kullanıyorum. Bu akşam robotu temizlerken sağ tekerleğin süspansiyonunun bozulduğunu farkettim. Sonra cihazı açıp bir kontrol edeyim dedim. Youtubeda videoları var zaten çok basit.

Tekerleği söktüğümde içerisindeki metal yayın olmadığını düştüğünü farkettim. Dedim ben bunu çözerim.

Sağlam bir lastik ile ( kumaşçıların kullandığı) yay görevi görecek şekilde tekerleğin içine montajı yaptım.

Sertliğini de sağlam tekerleğe oldukça yakın bir şekilde hallettim. Tekerleklerin motorları zaten sağlamdı.

Tekerleği cihaza montajladım ve sorunsuz kulkanmaya devam :)

Bu tarz süspansiyon sorunu yaşayan varsa elinizde benzer metal yay da yoksa kaliteli kumaş bir lastik ile de sorununuzu çözebilirsiniz önemli olan zamanla elastikliğini kaybetmeyen bir lastik olması.

• Arkadaşlar s10 robotum bugün sürekli cevrimdışı oluyor, çevirim içi olduğu zamanda uygulama üzerinden hiç bir komut almıyor sorun bende mi? Yoksa ugulamada mı?

• 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.