bende de sürekli ağ hatası oluyor. yazdığınız adrese mail attım. umarım düzelir. |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (642. sayfa)
-
-
Maalesef 360 S9 cihazımı çok beğenerek kullanmama rağmen Sherman gibi bir servis sağlayıcı elinde rezil rüsva oluyor bundan sonraki tercihim kesinlikle 360 olmayacak ağ sorunu ile ilgili yıllardır bir cözüm yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba herkese. S10 cihazımda internet değişimi yaptığımdan dolayı wifi sıfırladım fakat çözemediğim sorun oluştu. Şuan haritada işlem yapamıyorum örneğin bu alana girme seçemiyorum çoğu düzeltme yaptığımda hata veriyor ama bağlantı başarılı. 2. Telefonda ise harita vs hiç görünmüyor ama başlat dediğimde başlatıyor. Hiç böyle problem yaşamamıştım.
ağ problemi yaşayanlar hangi servis sağlayıcıyı kullanıyor acaba. benim ki superonline sürekli problem var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende vodafonedan superonline’a geçiş yaptım yeni şuan sorunu halledemedim bahsettiğim gibi sorun mu yaşıyorsunuz sizde? Bir cihazda görünüyor diğerinde görünmüyor benim. Görünen cihazda işlemler açık olmasına rağmen seçenek seçemiyorum ağ hatası vs diyor. Diğer cihazda harita vs yok sadece başlatabiliyorum.
bende komutlar gitmiyordu cihaza sonra sıfırladım şu an sürekli çevrimdışı görünüyor. nadiren bağlı görünüyor onda da komutlar gitmiyor.
sizden farklı olarak benim cihaz çevrim içi görünüyor başlatıyor sadece kalan komutlar yok. 2. cihazda harita bile yok. süperonline kaynaklı mı acaba.
-
Benimde superonline'a geçince modem Robot sapıttı kesinlikle güc bela bağlanıyorum bir komut vermek 15 dakika sürüyor
Ben de superonline'dayım. 3 hafta kadar önce S7'yi kullanabildim sorun yoktu. Bugün kullanmak istediğimde Ağ istisnası mesajları bir de çevrimdışı gözükme problemleri başladı. Cep telefonu Vodafone'da acaba telefondan ağ paylaşımı açıp ordan mı denesem diye düşünmeye başladım.
-
Superonline kullanıp da ağ problemi yaşayan arkadaşlar modeminiz Wifi-6 mı? Benimki öyle ZTE h3600 kullanıyorum. Sizin modeminiz ne marka?
-
benim modem huawei hg8245x6
360 s10 var program olmamasina ragmen kendi kendine calisiyor zaman zaman
Mail gondermistim. Video, fatura, fotograf istediler. Onlari da gonderdim. Bakalim ne olacak. Bu arada benimde superonline. 2-3 hafta oncesine kadar boyle bir problem yoktu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende hg8245x6 modem ile kullanıyorum. Genel olarak Superonline kullananlarda yaşanan bir durum gibi gözüküyor. Aramızda statik ip kullanıp sorun yaşayan var mı? Ortak ip havuzu problem yapıyor olabilir.
Vodafone olan cep telefonumdaki ağ paylaşımını açtım, robotu bu ağa bağladım, uygulamayı ise tabletten (tablet de cep telefonu ağına bağlı) kullandım. Bu şekilde kısa sürede ağa bağlandı ve online oldu. İstediğim odalara temizlemesi için yönlendirdim, 2 dakika sonra robot yine offline oldu. En azından şu anda istediğim odaları temizliyor, herhalde görevi bitince yerine dönecek. Yani superonline'de bir şeyin engellediği kesin gibi ama vodafone üzerinden de tamamen sorunsuz çalışmadı, tabi cep telefonu üzerindeki ağa güvenmek ne kadar anlamlı ??
-
wifi 6 modem kullanıyorum zte idi markası
-
Çevrimdışı uyarısı ile alakalı sherman la da konuştum. Bize genel bir problem olduğu bilgisi gelmedi diyorlar. Benden bilgileri istediler, fabrikaya göndereceklermiş.
-
Vallaha yıldım cevrimdısı probleminden..
aynı şeyleri bana da söylediler
www.trendyol.com+360 360 S9 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/360/360-s9-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-p-49262589?boutiqueId=61&merchantId=106198www.trendyol.comTCL Sweeva 6000M Moplu Siyah Akıllı Robot Süpürge ( Resmi Distribütör Garantili ) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/tcl/sweeva-6000m-moplu-siyah-akilli-robot-supurge-resmi-distributor-garantili-p-462214483?boutiqueId=61&merchantId=107029
ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X