Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.263
Cevap
341
Favori
536.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2,5 yıldır S7 Pro modelini kullanıyorum. Geçen hafta temizlik yaparken “toz haznesi eksik” uyarısı aldım. Önce mıknatıs düştü diye düşündüm ama mıknatıs yerindeydi. Sonra filtreyi değiştireyim dedim işe yaramadı. Mıknatıs karşısındaki sensörü göremediğim için komple söktüm cihazı. Resimdeki kart sanki sensöre karşılık geliyor ama röle gibi bir şey göremedim. İnternette de aratınca bluetooth kartı gibi görünüyor. Yeri tutturamadım mı sizce? Bu mıknatıs a karşılık gelen sensör ekipmanı neye benziyor? Komple topladım tekrardan ama hata devam ediyor.
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları KulübüTeşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• realjackal R kullanıcısına yanıt
    Benim ki güncel diyor ama ana fırça sıkışması dedi söktüm yağladım bıraktım zor dönüyordu şimdi şıkır şıkır. Yinede aynı hatayı alıyorum. Almamın yanında saçma sapan hareket ediyor. Yazılım güncellemek içinde illa servise mi yollayacağız. 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • duskorc D kullanıcısına yanıt

O bir hall sensörü, manyetizmayı okur.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler. Fotoğrafını çektiğim kart doğru mu peki? Robotu topladım ama hala problem var , görmüyor filtredeki mıknatısı. Olmadı o parçanın fiyatını alıp değiştireceğim.

• duskorc D kullanıcısına yanıt
    O kart zaten sözünü ettiğim. Tam hazne mıknatısının arkasında yer alır lokasyon olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oZRaGo kullanıcısına yanıt
    Resetleyince arıza bilgisini silmesi lazım.

• Selam arkadaşlar. 1.5 yıldır uğramadığım yazlık evimdeki s7 ne yazık ki çalışmıyor. Uzun süredir elektrik şalteri kapalı haliyle pil sarj edilmemiş. Biraz uğraştım düğmeye basınca bir süre mavi ışık yanip sönüyor sonra kırmızıya geçiyor. Baslatmaya çalışınca yeterince sarj yok diyor ve sarj da etmiyor. Benim tahminim batarya bu kadar elektrikten uzak kalınca ölmüş olabilir. Sizce sorun ne olabilir?

• hodoras H kullanıcısına yanıt
    Uzun süre şarj edilmeyen ve boş olan piller genelde gider. O yüzden şarjlı pillerimi kenara koyarken ne boş ne dolu bırakıyorum. Dolu olsa şişme yapıyor, boş olunca da ölüyor. Bendede S7 pro var arkası basit açılıyor. Garantisi bitik ise netten araştırıp değiştirebilirsiniz eğer eliniz bu işlere yatkın ise pil satılıyor diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hodoras H kullanıcısına yanıt

Her bir hücrenin voltaj değeri şarj değerinin altına düştü ise o hücreleri sadece özel bir devre ile canlandırabilirsiniz, iyi sonuç alacağınız da garanti değil. Tabii bu kadar uzun süre kullanmayacağınızı tahmin etseydiniz ve bataryayı çıkartsaydınız böyle bir sonuç olmayabilirdi. Artık yeni bir batarya gerekecektir.

• Cevabınız için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D ve 360 S10 arasında kaldım. S10'u ben daha çok beğendim aslında ama DH'de bazı arkadaşlar servisin biraz sorun çıkardığından bahsetmiş.

Hatta bir arkadaşın süpürge fırçası 3 haftada kırılmış, sonra para istemişler daha 3 haftalık ürünün fırçası için.

Sizce hangisini alayım, S10 kullanıcıları memnun mu?

Yoksa ikisiyle de uğraşmayıp direk Roborock'lara mı bakayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 6 Eylül 2023; 13:39:7 >
  • BJK kullanıcısına yanıt

xiaomi mop 2 pro almanızı tavsiye ederim. Plus modelinde lidar yok. Daha iyi gibi durmasına rağmen çok daha başarısız bir cihaz. Mop 2 pro yu anneme aldık ve çok güzel performans alıyoruz

mop2 pro ve s10 arasında bir seçim yapmanız daha mantıklı olur

Hocam merhaba benim s9 sarj olmuyor artik :) bu dediginiz bms kitledi sanirim. Pilleri kendim subat ayinda degistirmistim hatirlarsaniz. 5-6 ay gecmis normal mi bu kadar sonra kitler mi

• pejmurde P kullanıcısına yanıt

harika bir süre dayanmış, aslında bu kadar zaman sonra kilitlemesi anlamlı değil ama bilemedim.

• Merhaba, 360 S10 Çöp Haznesi nereden bulabilirim ? Çöp haznesinin şeffaf kapağı kırıldı

• dozsarac D kullanıcısına yanıt
    Çöplerin dışarı çıkmasını engelleyen incecik şeffaf parça kırıldı

• dozsarac D kullanıcısına yanıt
    Oraya kendiniz birsey uydurabilirsiniz bence plexi glass malzeme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Deniyorum umarım olur dediğiniz gibi. Zaten bizim buralarda bulamadım. Aleexpres var ve çok pahalı komple kutu. İnşallah olur sa gerek kalmaz

nasıl harika bir süre hocam. 6 ayda bir pil mi alıcaz bu cihaza? benimki 2.5 yıl sonra sarj almaz hale geldi o bile bana saçma geliyor. 5000 mah batarya evimi süpürünce %50 kalıyordu hala. bu mantıkla ömrü azalsa bile bu haliyle tamamlaması gerekşyordu birden gitti pil. sarja bağlıyorum sarj oluyor diyor ama hep % 0

• MetalWave kullanıcısına yanıt

harika bir süreden kastım bmsnin bu kadar zaman kilitlemeden dayanması. Bir çok kişi hücreleri kendi değiştirmeyi veya merdivenaltı puntacılarda yaptırmayı deniyor ve bu kadar uzun dayananı hiç yok.

BMS hücreler arasında bir iç direnç uyumsuzluğu yakaladığında kendisini kilitliyor, kalibre edilmemiş piller ile yapıldığı için çok iyi dayanmış sizinki.

Mantığınız batarya ömrü üzerine kurulu, BMS davranışlarını hiç aklınıza getirmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 9 Eylül 2023; 19:36:15 >
  • 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.