Şimdi Ara

360 S10 Vacuum Mop Cleaner Akıllı Robot Süpürge 8599₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360 S10 Robot Süpürgeyi satın almayı düşünüyorum. Muadil aynı özelliklere sahip diğer markalarla karşılaştırdığımda fiyatı özelliklerine göre performans ürünü diye düşünüyorum. Emiş gücü 3500 Pa çalışma süresi ve şarj süresi de gayet iyi ürünü alan varsa tavsiye eder misiniz? 8599 fiyatlı robot süpürge bana çok avantajlı geldi.

• 360 firmasının servisini göz önünde bulundurun. Garantisi bittiğinde parçayı vermiyorlar. Servis kargosunu siz ödüyorsunuz. Parçanın yanına hava parası servis ücreti de istiyorlar. Önermiyorum bu markayı.

• Merhaba; yetkili satıcısı sherman la ilgili olumsuz geri bildirimler var. Arıza ya da pil yenileme gerekmesi durumunda yetkili servis çok önemli. Satış sonrası destek konusunu araştırarak alın derim.

• diğer konuda çok şikayet vardı, aylardır fiyatı düşüyor kura rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kısadevre

Merhaba; yetkili satıcısı sherman la ilgili olumsuz geri bildirimler var. Arıza ya da pil yenileme gerekmesi durumunda yetkili servis çok önemli. Satış sonrası destek konusunu araştırarak alın derim.

Merhaba, Satıcıya yetkili servisini sorduğumda delta olduğunu söylediler. Bu servis ile bir bilgim yok açıkcası. Kullanıcı yorumlarına baktığımda genel olarak kullananlar memnun kalmış bende alıp deneyeceğim. 3-4 gün sonra deneyimlerimi paylaşırım.

• mysteriousneco kullanıcısına yanıt

Delta firmasını eski zamanlarda Lg markasının G2-G3 gibi telefonlarının paralel ithalat olanlarından hatırlıyorım, aynı firmaysa tabi. Yorumlar iyiydi sanki o zamanlar. Ürüne gelecek olursak eğer bende aynı markanın bu ürününü ve S9 u inceliyorum fakat servise dair yorumlar geri durmama sebep oluyor..

• Yedek parça, servis vs. hikaye. Fiyat fena değil, ya bunu ya da Xiaomi mop2 pro'yu al geç, pişman olmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi robot süpürge
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yedek parça servis hikaye dedi ya   belli ki hiç sıkıntılı servise denk gelmemiş. Allah düşürmesin ne diyeyim.

• herhangi bir arıza olduğu anda, garanti süresinde olsan bile garanti kapsamı dışında tutulacağını kabul ediyorsan, ürünü almanı öneririm.

• Alırsan da su haznesine deterjan vb. şey koyma eritiyor :D bizimki eridi de ondan. Genel olarak memnunum.

• satışlar düşmüş heralde yine bu süpürgenin reklamı başlamış. mop 2 pro dan tek farkı gömülü lidar olan ve o da toplasan 1 cm bile fark ettirmeyen bir özelliği yıllardır öve öve bitiremediler. bundan önce yine bu süpürgenin bir konusu vardı, fırsat konusu açıldıktan sonra bir hafta içinde bi 1000 tl daha düşmüştü. avlayabildiklerini avlıyorlar işte. hayırlı işler.

• Uzak durun

• İthalatçı firmaların ürünlerini almayın ( özellikle Sherman). Arıza yaptığında servis tutanağını istedikleri gibi dolduruyorlar ve hakem heyetine gittiğinizde herşey aleyhininize olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 6 Kasım 2023; 16:51:48 >
  • Yaklasik iki senedir 360 s10 modelini kullaniyoruz. Hem app'inden hem de calisma performansindan memnunuz.

Gel gelelim garantinin bitmesine tam 10 gun kala batarya hatasi verdi. (Cihaz 2 yildir ayni evde ve ayni yerde calisiyor).

Uyarida yazdigi sekilde cihazi hemen kapatip kutusuna koyup aras kargo koduyla ucretsiz olarak gonderdim Sherman'a. (Bi form veriyorlar, onu da doldurup cihazin icerisine koydum). Cumartesi ulasti cihaz kendilerine.

Gosterecekleri tutuma gore burayi guncelleyecegim. Umarim sorunsuz olarak batarya arizasini giderip cihazi sorunsuzca gonderirler.
  • PCkopat065 kullanıcısına yanıt

benim tanıdığım sherman 3k'dan aşağı fiyat yazmaz. bildiğim kadarıyla bataryaya 1 yıl garanti veriyorlar.

güncellemenizi bekliyoruz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 6 Kasım 2023; 19:30:33 >
  • "bataryaya 1 yil garanti" gibi yeni bir soluk getirdilerse kanunlara helal olsun ne diyim :)

Su ulkede hakkimi aramaktan o kadar yoruldum ki.

• Sizin yine garanti varken bitmiş benim garanti bitiminden 3 gün sonra arıza verdi 3 küsür idi batarya fiyatı forumda sağolsun Ali bey den sipariş geçtim 1500 civarı idi sanırım tam hatırlamıyorum. Bu şekilde sorunumu çözmüştüm. Umarım hallederler. Batarya hatası dışında bu zamana kadar servislik sorunum olmadı hiç.

@Hepsirobot

Edit: Ali bey kullanıcı adı eklenmiştir. 360 s10 için teknik servis veya robotlar için sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 7 Kasım 2023; 13:47:20 >
  • hknkuL kullanıcısına yanıt

hocam mesajınıza Ali Bey in nickini ekler misiniz?

Belki işi düşen birileri olur..

• PCkopat065 kullanıcısına yanıt

Arkadaslar tekrar selam,

Surec hakkinda bilgilendirme yapayim dedim. Batarya hatasi sebebiyle Cuma gunu kargoya verdigim 360 s10'u pazartesi aksam tamir edip tekrar kargoya vermisler.

Az once teslim aldim, kutu icindeki servis fisinde "batarya degistirildi" yaziyordu. Kargo icin de ucret odemedim.

Internetteki yorumlardan sonra hic umudum yoktu acikcasi ama kargolama da dahil 3 gunde sorunu cozup gonderdiler.

Ek olarak; bataryalarin tam 2 yilda olmesi de hic hos degil. Dedigim gibi cihazin her seyinden cok memnunuz ama bu planli eskitme olayi artik can sikici olmaya basladi.

Neyse umarim herkesin batarya arizasi garanti devam ederken olur.

• hknkuL kullanıcısına yanıt

buyuk talihsizlik olmuş hocam, keşke firma insiyatif alıp müşteri memnuniyetini sağlasaymış.

bu arada bizim batarya 1 hafta kala ölünce eşime 'bizimkinin tarihini 1 hafta yanlış ayarlamışlar, garanti bitiminden 1 hafta sonra bozulmalıydı' diye geyik yapmıştım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.