Şimdi Ara

360 S10 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge 9099₺ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
7
Favori
16.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alan arkadaşlar memnun mu? Halen alınır mı arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla toz haznesinin dolduğunu zaten haber vermiyor bu cihaz. Daha önceden veriyor muydu? Ben hiç öyle bir uyarı ile karşılaşmadım da.

• S9 kullanıcısı olarak yazıyorum. Satıcı ve servisi aynı firmalardan uzak durun. Sorun yaşadığınızda Bozacının şahidi şıracı olur

• Aradan 1 yıl geçmesine rağmen fiyatı artmamış hayret. RiverTek resmi satıcı mı ? Garantisine kim bakıyor? Bende alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayınnnnnn

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• sanchopanza26 S kullanıcısına yanıt
    2022 Kasım'dan beri sadece süpürme için kullanıyoruz biz memnunuz hocam, arada kafası karışıp odaları karıştırıyor o kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yan fircayi 10 kere kirdi aldigimizin 2. Gunu kirmaya basladi satan ilgilenmiyor servisibarayin diyor servis bize yollayin diyor yolluyoruz fircayi degisip para isteyip geri yolluyoelar tartisiyoruz fircanin parabsini vermiyorum bu seferde kargo parasi aliyorlar karsi odemeli yolluyorlar...
    Kimse ilgilenmiyor sikayet varda bir suru sikayet var bak istersen

• amazon
    Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge, 3000Pa, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/Ultenic-T10-S%C3%BCp%C3%BCrge-Kendini-Bo%C5%9Faltan/dp/B08GY2BQJC

ara ara düşüyor bunun fiyatı bunu alın.

• Bizim S7'nin bataryası 3. senenin sonunda biraz zayıfladı galiba. Halıya çıkarken ıkınmaya başladı biraz. Zorlanıyor halıya çıkarken.

Batarya, filtre ve döner başlığını değiştireceğim. Özellikle batarya için önerdiğiniz bir model marka var mı? Teşekkürler.

2021 yılında sanırım temmuz ayında almıştım. İlk alanlardanım ön sipariş ile hepsiburadadan aldım. Hiç servise gitmedi nazar değmesin. Yine yanlış hatırlamıyorsam 4600 tl gibi bişeydi. Haziran 2021 de ödenen 4600 tl ile şimdi fiyatını karşılaştırın. Ucuz olduğunu göreceksiniz. Eski bir ürün mü? Hala yeni çıkan ve daha pahalı olan bir çok üründen hem teknoloji olarak hemde donanım olarak daha iyi.

• 1.5 sene oldu ben de alalı. Yedek yan fırça, filtre falan hepsini aldım kullanırım diye maşallah daha hiçbir şey yok. 130 M2 ev temizliği yapıyor banamısın demedi bugüne kadar.

Benim için tek sıkıntısı mop yaparken halıyı geçememesi. O da yine sağında solunda geçeceği yer varsa geçiyor hiç yoksa geçemiyor aklınızda olsun.

• benimkinin yan fırçası bozuldu 2 ay önce. servisi aradım kargoyla istanbula göndermem gerekiyormuş. kutusunu bulamadım gönderemedim. internetten baktığımda kronik sorun olabileceğini düşündüm çünkü tamirine dair videolar vardı. ayrıca toz haznesinin ağzını kapatan ince bir parça bir kaç ay içinde kopmuştu ama çalışmaya engel değil. bunların dışında memnunum

• Yaklasik 2.5 yildir kullaniyoruz. Hanim irgat gibi calistiriyor, bazen gorunce uzuluyorum robotu :)

2. Yilin sonunda bataryasi bitti sanirim, servise gonderdik (sherman'dan almistik), ucretsiz olarak degisip geri gonderdiler.

Onun disinda hala cok memnunuz. Isini guzel yapiyor, app'i de duzgun. Sadece su son donemde distributor konusunda bir karisiklik var galiba (yedek parca alirken bu sorunla karsilastim ben de), ona dikkat edebilirsiniz.

• 2 seneden fazla oldu biz de alali, gecenlerde ana supurgesini degistirdim roborge'den satin alip. O andan itibaren bi ses yapmaya basladi cozemedim. Sanirim aldigim ana supurge dandik cikti, daha once karsilasan oldu mu bu sorunla? Ya da siz nereden aliyorsunuz yedek parcalari, supurgesini vs?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.