Öncelikle bütün forma selamlar. Elimde bulunan sistemimde rx 570 4 gb 1600x b450m pro v2 m2 bütün oyunlarda güzel fps değerlerine sahip akıcı oyun deneyimi yaşarken aklıma daha fazla fps daha fazla akıcı oyun fikri girdi koyuldum araştırmaya formlara bakmaya ve 1660 super modelini almaya karar verdim. Aldım da almasına montaj kurulum derken geldim oyun fps testine ne göreyim 150 160 oyun içi fps aldığım oyunda 95 100 zor buldurdum. Yok grafik düşür olmadı yok ayarlar oda olmadı başladım araştırmaya. Herkes darboğazişlemci ekran kartını desteklemiyor daha güçlü işlemci almalısın yönünde fikir sundu ve ben yine düştüm araştırmaya baktım araştırdım sonunda karar kıldım 3600 almaya ve temin ettim. Montaj kurulum derken bilgisayarı açtım hazır halda voltage değerleri oynuyor ona formda stabil değer buldurduktan sonra oyun içinde hala farkettim ki aldığım o fpsi bulamadım o kadar masraf bana kendimi boş yere para harcamış gibi hissettirince bu yazıyı deneyimi benden üstün arkadaşların fikir paylaşması için yazıyorum umarım desteklerini esirgemezler bu yazıyı okurken gülümseyerek yazdım yaşadıklarım dışardan da komik gelebilir fikir olmadan atılan her adım sonucu belli olmayan yolda yürümekle eş değer buda burda dursun saygılarımla
Bu konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum
Sorun işlemcide değil o zaman rx 570le daha çok fps alıyorsan erken kartında ara sıkıntıyı ddu ile sil drivetları öyle kur bi 1660 her türlü çok fps vermesi lazım 570den
brnk
kullanıcısına yanıt
Hocam şimdi resmi sitesinden en gücel driver kurdum bunda ne gibi sıkıntı olabilir driver tarafında Anlamadım hani işi temize almak için format öncesi sonrası devam etmekte
Rx580'den 1660 supere geçtim 1660a +195 ramlerinide 8000e çektim arada baya uçurum FPS farkı var. 1600 af işlemcim. Sizin minumum %40-50 FPS farkı almanız lazım.