Şimdi Ara

3600mhz DDR4 RAM indirimde!!! [340₺]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Papara kart ile %5 cash back ile 349₺ lira’ya geliyor.
    www.n11.com
    G.Skill Ripjaws V F4-3600C18S-8GVK 8 GB DDR4 3600 MHz CL18 Ram Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/gskill-ripjaws-v-f4-3600c18s-8gvk-8-gb-ddr4-3600-mhz-cl18-ram-1374419?magaza=techno-store

• İyi fiyat reis eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgokhans C kullanıcısına yanıt
    Evet son 1 adet kaldı. Bir tane de ben almıştım.
  • Cl18 cık olmaz.

• gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Amd için MHz önemli. Ama cl18 ile 3800’leri görüyor MHz.
    İntel için cl daha çok etkiler performansı.

Yada 3600mhz ile cl 16 yaparsın.
    Overclock ile 4000 MHz üstüne çıkıyor ayrıca.
  • EBÖB E kullanıcısına yanıt

bu ripjaws samsung b-die overclocksuz çip var diye biliyorum pic çip diyolardı bunlara

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teknik incelemedim. Bir tane vardı zaten sistemimde. Dedim dual channel yapayım bari.
    Bu sebeple aldım.

Ama overclock ile 4000mhz geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

gecikme değerleri 18-22-22-42 sanki biraz fazla gibi geldi sizin 4000mhz gecikme değerleri nasıl

• Overclock pek olmuyor denedim 3800 vs de stabililte sağlayamadım gecikme 64 felan olmuştu 72 lerden

ikisi birlikte o kadar oc olmayabilir. tek başına rahat çıkmıştır belki. son yıllarda Gskill standart hızda kullanacaklar için iyi gibi, pek oc olmuyor çoğu modeli.

• Ripjawslar için kütük derler. Pek oc olmazlar diye.

• Overclock falan olmuyor bu RAM'ler gecikme değerleri de yüksek, zamanında satıp Crucial Ballistix aldım 3600 CL16 kullanıyorum hem de ryzen 7 2700x üzerinde.

• pointlessaeva P kullanıcısına yanıt

Ryzen 2000 serisi için üst limit 3433mhz değil miydi? 3600 çalışabilmesine şaşırdım.

• fractal design kullanıcısına yanıt

Calisiyorda stabillik yok bendeki 3666 mhz de aciyor ama bi sure sonra hatalar veriyor

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Bende 3200mhz cl14 samsung b-die ramler var ama hem işlemci hem de anakartın sınırlamasından dolayı daha yukarı değerlere çıkamıyorum. İşemci ve anakartı değiştirince yapacağım artık. Büyük potansiyeli var.

i7 7700k ile yapılan bir incelemede G.skill flare x ramler DDR4-4000 17-19-19-39 değerleri 1.35v ile görüyormuş.

http://ocxtreme.net/viewtopic.php?t=48

B550 anakart ve 5600X'e veya Z490/590 anakarta geçersem bu şekilde kullanırım.

güzel değerler bende yakında anakart işlemci rami değişicem 5600x ve b550 li sistem oluşturmayı planlıyorum. ram olarak crucial ballistix düşünüyorum onların oc imkanı da çok yüksek

Çalışıyor hocam bende de crucial 3600 mhz cl16 ramler var çok kaliteli ramler ryzen 5 2600 ile sadece xmp açarak 3600 mhz cl16 da kullanıyorum yapmadığım test kalmadı hatta 4k oyun falan oynandı aylarca bir kere bile hata vermedi şu an ryzen 5 3400g taktım aynı şekilde bunda da sorunsuz çalışıyor

Uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Gayet kaliteli bir ram olduğunu düşünüyorum. Gskill Ripjaws RAM'ler 1.42v 3600 cl17 çalıştırmak istedim fakat hiçbir şekilde stabil olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.