Şimdi Ara

3600TL RTX 2070 normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftalardır stoğa gelmesini beklediğin bi ekran kartı var.Neden çünki çok ucuz.Araştırmalarıma göre RTX 2070,GTX 1070 ti fiyatında GTX 1080 gücünde bir ekran kartı ve fiyatı 3600 TL civarında.Acaba bir kusurumu var diye süpelendim.Nedenini biliyorsanız cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler.

Ürün link'i:http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucuz mu ?

3400 idi geçen hafta İnventus'da. Bu bile pahalı da neyse...
  • Araba fiyatları da ekran kartları gibi aynı seriler için sürekli artıyor mu?
  • 2600 liraya sattılar geçenlerde 1070 ti'yi.yani kesinlikle 1070 ti parası değil ve 1080'in biraz daha iyisi 2070.1080 de 1070 ti'nin biraz iyisi.1000 lira az verip 1070 ti'ye oc yapsan zaten çok farklı bir performans almazsın.o kartla RTX efekti açma gibi bir şansın yok zaten ve bozulup duruyor RTX serisi.hani sen bana harbiden sağlam bir sebep söyle o karta 3700 lira vermek için?
  • AliExpress Colorfull GTX 1070ti Vulcan U 463$ şuanda işini bilen vergide ödemez 2400tl alır , indirimli hali daha ucuzdu almadım ama ihtiyacim yok şuan hemde dolar çok pahalı

Yani demem o ki , 3600tl GTX 2070 çokta ucuzmus diye supheleniyorsaniz bizim millete hersey mustehak

175$ deri mont alacağım bin bilmem kaç TL geliyor , dolar 2tl olsa 350tl alacağım Allah'tan reva mı bu

• Micron bellekliler bitene kadar bekleyin derim nvidia samsung belleklere geçti sorunlu kartlardan sonra.

• kesinlikle değil beklemeni tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben o fiyata 2.el 1080ti alırım sonra arkama yaslanırım. RTX boş iş.
  • Pahalı.
  • 2.el düzgününden 1080ti bulabilirsen onu al yok ben 2.ele bulaşamam dersen bence çokta değil fiyatı.bende 2.el 1080ti alacaktım 3800e vazgeçtim 4500 e 2080 aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Micron bellekliler bitene kadar bekleyin derim nvidia samsung belleklere geçti sorunlu kartlardan sonra.
    1 hafta önce Msı 2070 armor aldım , samsung bellekli çıktı. Sanırım geçtiler artık.
  • APOLL0 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tr ye geç gelmesinin faydasını gördük demek.
  • bir bobrek etmez cok ucuz yani
  • 2070 3600TL ve 1080 gücünde demişsin ama karşılaştırdığın kartı biz zamanında 1900 TL ye aldık vahhh güzel ülkem vahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifer_s -- 1 Aralık 2018; 13:51:0 >
  • 2070in render gücü çok iyi.1080ti a çok yakın ve yurtdışı fiyatı uygun.
    Fujifilm kameralarını amerikan ucuza satabiliyor burada.Bilgisayar bileşenlerinde ciddi fiyat farkı var.
  • Daha 1 ay olmadı garantili temiz 2.el strix 1080ti aldım 2870 liraya ne 2070 ne 2080 tanırım. Amazon.com'da ekim ayında kargo vergi herşey dahil 350$'a evga 1070ti satmıştı. Raytracing boş iş bende büyük umutlarla bekliyordum ama rekabetçi oyunlarda zaten açmanın pek bir anlamı yok singleplayer AAA+ oyunlarda da kartın canını okuyor raytracing o yüzden benim için pek bir anlamı kalmadı. Ha olurda nvidia geçen sürede bütün oyun stüdyolarıyla anlaşıp raytracingi yaygınlaştırırsa ve yeni serisinde daha güçlü raytracing birimi içeren kartlar üretirse o zaman düşünülebilir bir teknoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 2 Aralık 2018; 13:25:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.