Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
88
Favori
394.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: knngs

Benim de durum aynı arkadaşlar. 1-30 Eylül arası sevk öncesi işlemler için beklemekteyim. Ağustos'ta gitmeye gerek yok Eylül'ü bekliyoruz tabi bizim gibi olanlar. Daha önceden 2 yıl tecil etmiştim 30 Eylül'de tecil son bulacak. Bu arada şu malum olaylardan dolayı gerçekten askerlik şubeleri in cin top oynuyormuş ya. :/

Bende senle aynı durumdayım tecil bitti yaş 27 oldu ): hakkımızda hayırlısı olsun );

+1 Bende aynı durumdayım :)
  • Beni de yazın. kısmetse yarın ya da en geç cumaya kadar ben de askerlik şubesine gidip işlemleri başlatacam. Hakkımızda hayırlısı diyelim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaslar bende kasım da yedek subay adayıyım
    Meslek veteriner hekim
    Ort 3.44/4
    Komando hayır
    Astegmen evet

Uzun donem istiyorum insallah cıkar varsa veteriner arkadaslar msj atabilirler birbirimize yardımcı oluruz. Umarm herkesın istediği olur😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sevk öncesi hazirlik islemleri ne oluyor,tarihi 1-31 eylul arasi. Ben 27 temmuzda hallettim islemleri bi skinti cikmadan ve tekrar eylulde gel gibi bi sey denmedi. Ne oluyor nu sevk oncesi hazirlik islemleri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasipse bende kasımda askerdeyim kısa uzun ne çıkarsa artık :)
  • Ben de yarın tecili mi bozdurup kasım celbine dahil olmak istiyorum ama şubeden hangi evraklar isteniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhusrev

Ben de yarın tecili mi bozdurup kasım celbine dahil olmak istiyorum ama şubeden hangi evraklar isteniyor?

Kac yıllık okuyorsunuz veya okudunuz hocam ?

Normal uzun dönem 12 ay yani sadece kimlikle gidiyorsun.
    bazı askeri şubeler 4 yıllık için yani 6 ay için

diploma aslı veya fotokobisi + kimlik istiyor.
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    AOF İşletme Bölümü (Lisans) Mezunuyum.
    yarın evraklarla gideyim de aradan çıkartalım.
    bu arada bilgi için teşekkür ederim hocam :)
  • arkadaslar kimlikleriniz eski ise yeniletmeyi unutmayin sıkıntı çıkartırlar

• fernandao kullanıcısına yanıt
    başvuruyu yaptıktan sonra bilgi amaçlı 2 sayfalık belge veriyorlar 2. sayfa sevk öncesi hazırlık işlem belgesi yedek subay hayır komando hayır vs. yazan kağıt bu sende varsa başka bir işlem yapmana gerek yok, başvuruyu bitirdikten sonra benimde dikkatimi çekti memura sordum söylediğim evrağı gösterdi bu yaptığımız sevk öncesi hazırlık işlemi olduğunu söyledi ekim de yerlerin açıklanmasını bekleyeceksin bir daha gelmene gerek yoktur dedi.
  • Gorthol kullanıcısına yanıt
    değişmez aynı çıkan yerlerde yapacaksın askerliğini duyurularda şöyle bir açıklama var "daha önce sınıflandırılmış olanlar tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacaklardır."

benim bir arkadaşa da oldu bu asteğmen çıktı sonra tecil ettirdi 1,5 sene sonra tecili bitti aynı çıkan yerde asteğmen olarak yaptı
  • bobbylone B kullanıcısına yanıt
    şu zamana kadar hep saat 10:30 da açıklanıyor geleneği bozmazlarsa 21.10.2016 CUMA günü saat 10:30 açıklanacak inşallah :)
  • kazarus K kullanıcısına yanıt
    e devlette bir ay sonra göncelleniyor
  • sedat6716 S kullanıcısına yanıt
    Var hocam o belge bende de,çok saol yanit icin aklima takilan bi seydi

• kazarus K kullanıcısına yanıt
    birde sana şu tarihe kadar sakıncası yoktur kağıdıyla birlikte yedek subay aday bilgilerinin olduğu belgeyi verdiler mi , bana memur iki belgeyi de verdi 1-30 eylül tarihin sordum bu yaptığımız sevk öncesi hazırlık işlemi birdaha gelmene gerek yok dedi zaten evrağın üzerinde sev öncesi hazırlık işlemi olarak yazıyor
  • Bugün itibari ile ben de işlemlerimi tamamladım. Kasım ayında askerim.
  • Rahat dönem diyorlar kasım için. Mesela kasımda gitmek istedik şafak nasıl atıyor ? Kasım-Aralık-Ocak diye gidiyor değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufukykc

Rahat dönem diyorlar kasım için. Mesela kasımda gitmek istedik şafak nasıl atıyor ? Kasım-Aralık-Ocak diye gidiyor değil mi.

Kış ayının nasıl geçtiğini asla anlamazsın.
  • Ben de an itibariyle işlemlerimi tamamladım.
    Hakkımızda hayırlı olur inşaallah.
    Bölüm: İşletme
    Yed. Sub: Evet
    Komando: Hayır
    Not. Ort.: 2,36/4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhusrev -- 11 Ağustos 2016; 13:06:59 >
  • arkadaslar son tarih 31 agustos demi burada 2 3 tanıdıgım bana 14 agustos dedıler falan dıyolar kafamı karıstırdılar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.