Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
89
Favori
393.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün ben de başvurumu yaptım. Aklıma takılan birşey var bana verilen kağıtta "Statü: Yedek Subay" yazıyor fakat bana kısa veya uzun dönem tercih eder misin diye sorulmadı. Ben tercih edilebiliyorsa kısa dönem yapmak istiyorum, bu statü yazan kısmı değiştirebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat6716

her ihtimale karşı 15 ağustosa kadar bitir işlemlerini yoksa başvuruyu kaçırırsan 2017 şubatına kalırsın

bugun bi arkadas sormus askerlik subesine onada sey demişler eger 15 agustosa kadar basvuru tamamlanırsa kasım ,15-31 arasında tecil bozdurulursa aralık ayında gidebiliyormussun . ne kadardogru bılemıcem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir506

quote:

her ihtimale karşı 15 ağustosa kadar bitir işlemlerini yoksa başvuruyu kaçırırsan 2017 şubatına kalırsın

bugun bi arkadas sormus askerlik subesine onada sey demişler eger 15 agustosa kadar basvuru tamamlanırsa kasım ,15-31 arasında tecil bozdurulursa aralık ayında gidebiliyormussun . ne kadardogru bılemıcem artık

Alıntıları Göster
    An itibariyle tecili bozmuş bulunuyorum, nasipse kasımda askeriz. Uzun da çıksa kısa da çıksa vardır Allah'ın bir bildiği, kısmet diyip geçeceğim. Hakkımızda hayırlısı

• Bugün tecili bozdurdum.
    İş yerinde bazı sıkıntılarım var hava değişimine ihtiyacım var o yüzden askerlik pişman etmez umarım.
    Devlet memuruyum 30 gün civarı yıllık izin var hepsini Kasım öncesi kullanıcam muhtemelen hayırlısı olsun bir an önce yapayım bitsin istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

Bugün tecili bozdurdum.
    İş yerinde bazı sıkıntılarım var hava değişimine ihtiyacım var o yüzden askerlik pişman etmez umarım.
    Devlet memuruyum 30 gün civarı yıllık izin var hepsini Kasım öncesi kullanıcam muhtemelen hayırlısı olsun bir an önce yapayım bitsin istiyorum.
    En güzeli asker kaçağı olmak gidiyorsun şubeye sen kaçaksın deyip 3 gün içinde postalıyorlar öyle aylarca beklemek yok
    banada öyle oldu da
  • Çankaya Köşkü'nde medya temsilcileri ile bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişiminin ardından gündeme gelen askerlik süresine de değindi: "Askerlik süresinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım konuyla ilgili şunları kaydetti: Askerlik süresinin yeniden düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu değişikliği muhalefetle birlikte yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

quote:

yedek subaylık 4 yıllık üniversite mezunu olan herkes TSK için yedek subay adayı sayılıyor ve evrakların istesen de istemesen de yedek subay adayı olarak hazırlanıyor sonrasında TSK nın bilgisayar sistemi ihtiyacına göre senin yedek subay seçerse askerliğini 12 ay maaş alarak yaparsın seçmezse 6 ay kısa dönem asker olarak yaparsın

evet 31 ağustosa kadar başvuru yaparsan Kasım celbinde askere gidersin

Merhaba ,
    İlk sayfada son başvuru tarihi 15 Agustos yazıyor ama siz 31 Agustos son dediniz hangisi yanlış ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar İstanbul Halıcıoğlu tecil bozdurma ve kasım celbi asker başvuru işlemlerinde istenen belgeler nedir bilen biri bu işlemi yapan biri söyleyebilirmi lütfen Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kym50

Arkadaşlar İstanbul Halıcıoğlu tecil bozdurma ve kasım celbi asker başvuru işlemlerinde istenen belgeler nedir bilen biri bu işlemi yapan biri söyleyebilirmi lütfen Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun.Bende tecili bozdurup kasımda gitmek istiyorum.Hemşirelere genelikle nasıl çıkıyor Uzun veya kısa..Teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil1432

Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun.Bende tecili bozdurup kasımda gitmek istiyorum.Hemşirelere genelikle nasıl çıkıyor Uzun veya kısa..Teşekürler

Alıntıları Göster
    beyler bu subay açığında kısa isteyenlere sakın uzun dönem çıkmasın ?

parasıyla çekilir dert değil. 12 ayda nedir yahu? kafayı yerim
  • gece_yolcusu kullanıcısına yanıt
    Hastane sonucumu şubeye götürdüğümde düzelttirdim sağolasın dostum. Hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

Çekilecek dert olmadıgına katılıyorum zira bende cok direkten döndüm, ama allah sabrını veriyor ben diyarbakırda çarşı izni olmadan uzun dönem bitirdim
    toplamda 20gün falan izin yaptım onun dısında hep birlik içindeydim, 2 ay oluyor geleli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 14 Ağustos 2016; 13:12:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

Çekilecek dert olmadıgına katılıyorum zira bende cok direkten döndüm, ama allah sabrını veriyor ben diyarbakırda çarşı izni olmadan uzun dönem bitirdim
    toplamda 20gün falan izin yaptım onun dısında hep birlik içindeydim, 2 ay oluyor geleli.

uzun dönem istediniz mi yoksa kısa istemenize rağmen mi uzun çıktı ?

ben hiç kısa isteyip de uzun çıkana rastlamadım. uzun isteyenlerden bazısına uzun bazısına kısa çıktı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

uzun dönem istediniz mi yoksa kısa istemenize rağmen mi uzun çıktı ?

ben hiç kısa isteyip de uzun çıkana rastlamadım. uzun isteyenlerden bazısına uzun bazısına kısa çıktı.

yok ben kaçaktım paşa paşa er olarak uzun dönem yaptım

• Kısa dönem 4 ay uzun dönem 8 ay olarak düzenlenecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

Kısa dönem 4 ay uzun dönem 8 ay olarak düzenlenecekmiş.

Kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

Kısa dönem 4 ay uzun dönem 8 ay olarak düzenlenecekmiş.

Kaynak?

öyle birşey yok kim dedi nerden duydun şuan kısalması ile ilgili bir çalışma dahi yok ama gündeme gelip duruyor askerlik süresi her an bir çalışma olabilir
  • Beyler para isini nasil halletcez?

Bankada hesap mi accaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagece25

Beyler para isini nasil halletcez?

Bankada hesap mi accaz?
    Ben de yedek subaylık başvurumu yaptım bekliyorum. Umarım istediğimiz yerleri kazanırız
  • sir506 kullanıcısına yanıt
    TSK nın kendi sitesinde kasım celbine son başvuru tarihi 31 ağustos olarak yazıyor bir yanlışlık mı var acaba
  • quote:

TSK nın kendi sitesinde kasım celbine son başvuru tarihi 31 ağustos olarak yazıyor bir yanlışlık mı var acaba
    Doldurduğunuz kağıtta ne yazıyor Kısa dönem yapmak istiyorum seçeneği yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.