tam hatırlamıyorum ama galiba yoktu evrakları doldurduktan sonra verdiğimiz görevli memur soruyor istiyor musun diye bilgisayardan işaretliyor sonra o bilgilerin yazdığı bir çıktı veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: sedat6716
tam hatırlamıyorum ama galiba yoktu evrakları doldurduktan sonra verdiğimiz görevli memur soruyor istiyor musun diye bilgisayardan işaretliyor sonra o bilgilerin yazdığı bir çıktı veriyor
tecil bozdurmada 31 ağustos değil, 15 ağustos diyor bazıları da.
neyse birazdan gidecem askerlik şubesine sorarım buraya da editlerim.
inşallah 31 ağustostur o da.
quote:
Orijinalden alıntı: Bilinmezlik
quote:
Orijinalden alıntı: Ts_Cihan
Kısa dönem 4 ay uzun dönem 8 ay olarak düzenlenecekmiş.
Kaynak?
Dün akşam haberlerinde ilgili taslağı haber yaptılar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bilinmezlik
quote:
Kısa dönem 4 ay uzun dönem 8 ay olarak düzenlenecekmiş.
Kaynak?
Dün akşam haberlerinde ilgili taslağı haber yaptılar.
Alıntıları Göster
Düşünün ki kısa dönemsiniz, 3 ay 28 gün olmuş ve çat askerlik kısaldı diye haber geliyor. Ulan şimdi bile gözlerim pörtledi
quote:
Orijinalden alıntı: sedat6716
TSK nın kendi sitesinde kasım celbine son başvuru tarihi 31 ağustos olarak yazıyor bir yanlışlık mı var acaba
hocam bende oyle biliyordum ama dediğim gibi kayseri askerlik şubesinden boyle bi bilgilendirme yaptılar arkadasıma,ayrıca manisada bi arkadasımada daha onceden kasımda gitmek istiyorsan 15 ine kadar tecili bozdur denmişti
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
15 agustosa kadar bozduranlar kasım,15-31 arası bozduranlar aralıkta gidiyor diye söylendi 2 askerlik subesinden ama siz yinede bi teyit ettirin hocam
quote:
Orijinalden alıntı: sir506
quote:
15 agustosa kadar bozduranlar kasım,15-31 arası bozduranlar aralıkta gidiyor diye söylendi 2 askerlik subesinden ama siz yinede bi teyit ettirin hocam
Alıntıları Göster
Daha önceden de burada yazmıştım. Ben de Kasım celbiyim arkadaşlar. 2014 Eylül'de tecil ettirmiştim. 2016 Eylülde de tecilim son buluyor kasım celbi için hazırım. Yalnızca 1-30 Eylül arası sevk öncesi işlemleri yaptırmam gerekiyor.
Peki arkadaşlar malum yaşanan olaylardan sonra uzaktan eğitim yoluyla yüksek lisansa kayıt olup askerliği en azından daha uygun ve sakin bir süreçte gitme niyetinde olanlar var mı? Belki bu süreçte de askerlik süresi de azalabilir ki şu sıralar gündemde olan bir konu. Tabi net açıklamalar henüz yok.
Kararsız kaldım açıkçası...
quote:
Orijinalden alıntı: knngs
Daha önceden de burada yazmıştım. Ben de Kasım celbiyim arkadaşlar. 2014 Eylül'de tecil ettirmiştim. 2016 Eylülde de tecilim son buluyor kasım celbi için hazırım. Yalnızca 1-30 Eylül arası sevk öncesi işlemleri yaptırmam gerekiyor.
Peki arkadaşlar malum yaşanan olaylardan sonra uzaktan eğitim yoluyla yüksek lisansa kayıt olup askerliği en azından daha uygun ve sakin bir süreçte gitme niyetinde olanlar var mı? Belki bu süreçte de askerlik süresi de azalabilir ki şu sıralar gündemde olan bir konu. Tabi net açıklamalar henüz yok.
Kararsız kaldım açıkçası...
Alıntıları Göster
15 haziranda askerlik şubesine gittiğimde beni ağustosa alın diye ısrar etmeme rağmen 7 haziranda doldu dedi görevli memur (yazılan tarih 30 mayıs son tsk'da) . kasımda gidebilceğim söylendi çıkardığı evrakta 2017 mayıs olarak celb dönemim gözüküyordu itiraz ettim çıkan neyse o düzeltemeyiz git şube komutanına söyle dedi. gittim söyledim şube komutanına memurlara kızıp tekrar evrakları düzenlettirdi kasıma aldırdı. yani o memurların dediklerine çok fazla güvenmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: ekmarrea
15 haziranda askerlik şubesine gittiğimde beni ağustosa alın diye ısrar etmeme rağmen 7 haziranda doldu dedi görevli memur (yazılan tarih 30 mayıs son tsk'da) . kasımda gidebilceğim söylendi çıkardığı evrakta 2017 mayıs olarak celb dönemim gözüküyordu itiraz ettim çıkan neyse o düzeltemeyiz git şube komutanına söyle dedi. gittim söyledim şube komutanına memurlara kızıp tekrar evrakları düzenlettirdi kasıma aldırdı. yani o memurların dediklerine çok fazla güvenmeyin.
Alıntıları Göster
evet bugün gittim askerlik şubesine
kasım celbi son başvuru tarihi 31 ağustos
tecil bozduranlar için de 31 ağustos
gerekli evrak için de transkript yeterli dedi.
sir506, o pek önemli değil benim için yeterki kasım celbi olsun, şubat değil
quote:
evet bugün gittim askerlik şubesine
kasım celbi son başvuru tarihi 31 ağustos
tecil bozduranlar için de 31 ağustos
gerekli evrak için de transkript yeterli dedi.
sir506, o pek önemli değil benim için yeterki kasım celbi olsun, şubat değil
Bende tecil bozup Kasım'da gitmeyi düşünüyorum...Muayene nerede yapılıyor ? Şube'de mi yoksa sağlık ocağı veya hastane'de mi ? İkamet ettiğim şehir dışında işlemlerimi yaptırsam muayene olmak için illa ikamet ettiğim şehre gitmek zorunda mıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: atakum55
Bende tecil bozup Kasım'da gitmeyi düşünüyorum...Muayene nerede yapılıyor ? Şube'de mi yoksa sağlık ocağı veya hastane'de mi ? İkamet ettiğim şehir dışında işlemlerimi yaptırsam muayene olmak için illa ikamet ettiğim şehre gitmek zorunda mıyım ?
Alıntıları Göster
Arkadaslar merhaba bugun itibari ile tecilimi bozdurup kasım celbi için başvurumu yaptımış bulunmaktayım.Temmuz ayında lısans mezunu oldum ve hemen başvuru yaptım.İslemlerimi Antalya Merkez subede yaptım ikametgahım Antalya'da benim istedikleri geçici mezuniyet belgesinin renksiz fotokopisi e-devlette sorun olmasına karşın traskirprt götürün çünkü ögleden sonra sistem error vermis yoksa e-devletten görüyorlar fotograf istemediler orada webcam gibi birseylere foto cektiler daha sonra verdikleri kagıtı aile hekimine goturuyorsunuz o boy kilo gibi seyleri yazıp kaseleyip geri veriyor sonra tekrar subeye bıraz daha evrak doldurma ve bitiş son basvuru 31 agustos kasım için sabah giderseniz kalabalık olmuyor herkese cümleten hayırlı tezkereler kolay gele
quote:
Orijinalden alıntı: atakum55
Alıntıları Göster
arkadaşlar son basvuru 31 agustos kesin bilgi bugun islem yaptırdım ben temmuz lısans mezunuyum hemen basvurdum (Antalya merkez sube icin yazdıklarım) istedikleri gecici mezunıyet belgesi renksiz fotokopi, transkirpt, foto istemediler orada cektiler webcam gibi, birseyle sonra aile hekimi boy kılo yazılacak kase basıyor doktor, ehliyet varmı sorus,u yabancı dil için belge istiyorlar yds toefl gibi varsa goturun isleme alıyorlar sabah gidin sakın oluyor simdiden hayırlı tezkerler kolay gele
quote:
Orijinalden alıntı: skyfox07
arkadaşlar son basvuru 31 agustos kesin bilgi bugun islem yaptırdım ben temmuz lısans mezunuyum hemen basvurdum (Antalya merkez sube icin yazdıklarım) istedikleri gecici mezunıyet belgesi renksiz fotokopi, transkirpt, foto istemediler orada cektiler webcam gibi, birseyle sonra aile hekimi boy kılo yazılacak kase basıyor doktor, ehliyet varmı sorus,u yabancı dil için belge istiyorlar yds toefl gibi varsa goturun isleme alıyorlar sabah gidin sakın oluyor simdiden hayırlı tezkerler kolay gele
Alıntıları Göster
Ben de bugün tecili bozduranlardanım.1 senem daha vardı ama aradan çıksın dedim.Kasım da mı Aralıkta mı girerim diye sordum.Tamamen şans dedi görevli bana.
quote:
Orijinalden alıntı: crywolf34
Ben de bugün tecili bozduranlardanım.1 senem daha vardı ama aradan çıksın dedim.Kasım da mı Aralıkta mı girerim diye sordum.Tamamen şans dedi görevli bana.
Alıntıları Göster
En güzeli cok büyük bir engel hayırlısı olsun herkes için arkadaslar, yapın kurtulun baska caresi yok ben 6 sene kactım bir sonu yok, yaşınız büyüğünce yapması dahada zorlasıyor
merhaba arkadaşlar
Bende tecilimi bozdurdum kısmetse kasımda askerim yedek subay istedim herkes için hayırlısı olsun..
Arkadaşlar ilk grup kasımın hangi tarihinde gidiyor bilgisi olan varmı?
Mobildeyim girdim ama alet kafayı yedi teşekkür ederim pcden bakarım sağolasın ;)
crywolf34
kullanıcısına yanıt
Ben de geçtiğimiz perşembe günü işlemlerimi tamamladım; işlemler bittiğinde memura Kasımda mı yoksa Aralıkta mı giderim diye sorduğumda verdiği cevap: -%90 Kasım gidersin. şeklinde oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: iondergumus
Bana şubeden 15 Ağustos son dediler. Bence şubeyi ara...
Arkadaslar herkese hayirli teskereler simdiden. Bir kac gundur subeme ulasamiyirum. Gectigimiz ay kasim icin tecil bozdurdum ve gataya gidip muayene olmam gerekti engel cikmadigindan talebim onaylandi. Verilen evraklar arasinda eylul ayi icibde sevk oncesi icin subeye gudiniz diyor. Verilen evraklar arasinda form tipi bir sevk oncesi hazirlik evragi var.gitneme gerek var mi? Bilgi icin simdiden tesekkur edrrim