Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
89
Favori
393.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. bayramdan önce Kasım celbine kayıt yaptırdım ilk grup gitme şansımın yüksek olduğunu söylediler/bir alakası var mı ?. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah Bir an önce kazasız belasız bitirip geliriz.

bölüm: işletme / AÖF

not ort:2.92

komando:hayır

yedek subay:hayır

Kütük: istanbul

Bundan sonraki süreç ayın 27 sini beklemek galiba yerlerin açıklanmasını bekleyene kadar hiç bir şey yapmayacağız değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dev@dam -- 4 Ağustos 2016; 10:30:12 >
  • Dev@dam kullanıcısına yanıt
    1. veya 2.gurup tamamen şans işi %90 1.gurup gidiyormuş

birde 27 değilde sanırım 21 ekimde açıklanacak kağıtta yazana bakma muhtemelen 10 gün içinde TRT duyurusu yayınlanır tam olarak ne zaman açıklanacağını öğreniriz
  • sedat6716 S kullanıcısına yanıt
    o zaman 21 ekimi beklemekten başka yapılacak bir şey yok. 21 ekimde açıklanırsa ilk grup 5 kasımda mı giecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dev@dam -- 4 Ağustos 2016; 10:59:03 >
  • Dev@dam kullanıcısına yanıt
    evet muhtemelen 4 kasım olacak yd.subay çıkarsa meslekçi olanlar hariç 11-12 kasımda gidilir
  • Cent26 kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yok lakin şubeni arayıp bir teyit al istersen ayrıca kasım celbi son başvuru tarihi 31 ağustos 2016.
  • Merhaba arkadaşlar, bende geçtiğimiz gün işlemleri tamamladım Kasım 2016'da askerim inşallah. Yalnız size sormak istediğim; herkesin bahsettiği bu komando olmak istiyormusun ve yd. sub. adayı kağıdını bana vermedi görevli kadın.

Makine mühendisiyim, bu soruları sordu cevapladım ama bana e-devlet çıktısı gibi bir kağıt verdi tek sayfa, üzerinde celp dönemi Kasım 2016 yazıyor o kadar... İstemeli miyim yoksa bir önemi yok mu?
  • iondergumus kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin evrağı imzalarken baktıysan bilgilerinin doğru olduğuna sorun yoktur normalde istemeden veriyorlar ama sorun olmaz o evrakla bir işlem yapmıyorsun sadece bilgi amaçlı veriliyor
  • iondergumus kullanıcısına yanıt
    Bana da verilmedi hatta sorulmadı.. 01-30 Eylül arası sevk hazırlık belgeleri için gittiğimde sorarlar herhalde
  • DjYiGiT44 kullanıcısına yanıt
    peki sana verilen evrakta yedek subay adayı yazıyormu
    Yazıyor, aynı kağıttır muhtemelen.
    yinede eylülde bi kontrole gidersin ne olur ne olmaz
  • http://www.milliyet.com.tr/tegmen-acigi-astegmenle-kapatilacak-siyaset-ydetay-2289107/

Beyler asteğmen olabilirsek teskere bırakma ile askerde teğmen olarak kalabilmemizin önü açılıyor sanırım
  • gece_yolcusu kullanıcısına yanıt
    benim e devlette zaten sınıf ve tertibat bekliyor diye yazıyor başvuru tarihiyle bir ilgim yok tecilim zaten 18/06 da bitti ben sadece 1-30 eylül arası gitmeme gerek var mı onu merak ettim
  • Beni de ekleyin

Türk Dili ve Edebiyatı Mezunu Ort 2.54

Sınıf ve tertibat bekliyor.

Yedek Subay : Evet

Komando : Evet

Kamuflajı seviyorum :)

Hayırlı olsun :)

KASIM CELBİ 2016
    Ama dikkat ettiğim nokta askerlik şubesinde in cin top oynuyordu
    Evrakları vermeye gideceğim zaten, Eylül'ün ilk haftası hallederim büyük ihtimal :)

Sağlık Muayenesini falan orada yapıyorlar sanırım, bakalım.
    artık sağlık muayeneleri için aile hekimine sevk ediyorlar
    Aaa, teşekkür ederim. Ama sevk ile alıyoruz değil mi? Ben gidip Eylül ayında alsam sonra Askerlik şubesine gitsem, kabul etmezler?
    doğrudan aile hekimine gidemiyorsun askerlik şubesi bir kaç evrakla sevk ediyor aile hekimin muayene edip o evrakları dolduruyor ve askerliğe elverişlidir kaşesi basıyor sonra şubeye teslim ediyorsun hepsi bu
  • Meraba arkadaşlar, bende kasımda gideceğim bakalım hayırlısıyla bekliyoruz kısa dönemi yoksa uzun dönemmi
    Sağolasın :) Beklemeye devam o halde :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.